2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740432 بازدید | 44731 پست

سلام و صبح بخیر به دوستان گل نازنینم 

من امروز ساعت ۵ بیدار شدم 

امیدوارم بتونم ادامه بدم روزهای بعد ، انشالله

یه نکته ای که ربطی به تاپیک نداره ولی دوس دارم باهاتون در میون بذارم اینه که 

اکثر ما ، برنامه ریزی هامون اینجوریه که :

من از فردا ساعت ۵ صبح بیدار میشم ، نماز میخونم ، ورزش میکنم دوش میگیرم ، آدم خوبی میشم ، غیبت نمیکنم ، رژیم میگیرم ، کارامو به تعویق نمیندازم و و و .....

ولی تجربه ثابت کرده حتی اگه شروع کنیم هم خیلی زود کنسل میشه 

چون ما همه چی رو با هم میخوایم تغییر بدیم که هیچکس نمیتونه ، هیچکس 

ادامه دارد 🙈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد زود بیدار شدن هم نمیشه یهو از ساعت ۱۱ ، بیاریم ساعت ۵ 

باید هر روز یکربع زودتر بیدار شیم 

اینجوری کم کم بدنمون بدون اینکه اذیت بشیم عادت میکنه 

یا اگه مثل من یهویی ساعت رو روی ۵ گذاشتین ، اوایلش خودتونو ملزم ندونین که حتما از این تایم خیلی بهره ببرید . اصلا بیدار شید قهوه یا چای بخورید بشینید تو گوشیتون فیلم ببینید یا کتاب بخونید 

بعد کم کم که به سحرخیزی عادت کردید شروع کنید به ورزش یا کارهای خونه یا ......

امروز نوبت آشپزخونه است یه قفسه از یه کابینت دستمال کشیدم ومرتب کردم.چیدمانش به خاطر دخترم باب دلم نیست.

کشوی داروها مرتب کردم کلی خروجی داشتم.

دوتا لباس زیر پایین تنه خروجی شد الان که نیاز ندارم واگه لازم داشته باشم از قبل دارم که جایگزین می کنم .

شادی صدام کنید

یه پتو دوران مجردی ام نمی دونم چرا با خودم آوردم پتو هم زیاد دارم تصمیم دارم خوب شدم بشورمش ببرم برای مادرم مامان اینا خیلی مسافرت می رن خونه اجاره می کنند ولی خوب باز سرده پتو می برند یا تو طبیعت پتو می پیچن دور خودشون

ما به نسبت مامان اینا کمتر می ریم.

شادی صدام کنید
منم‌ ظروف گل پنبه از همه نوعش دارم و به قول دوستمون جهیزیه م هس برا ۲۲ سال پیش قابلمه ها ۶تا که برا ...

به شادی استفاده کنید .

قابلمه ها رو من گاهی برای سالاد و ماست و... استفاده میکنم . برای من واقعا کاربردی هستند. 

ببین عزیزم ، من یه کابینت ظروف دم دستی مونو گذاشتم بشقاب و کاسه و لیوان و....لیوان و فنجان و ...مهم ...

خیلی هم عالی 

برای من ظروف پذیرایی کریستال دارم که همه یکجا هستند ...

برای پذیرایی وعده صبحانه جدا

برای پدیرایی وعده ناهار یا شام... هم جدا

چون ست هستند کنار هم چیدم و مرتب هستند 

سلام دوستان ...همگی خداقوت، لذت میبرم از خوندن گزارش خروجی هاتون...خروجی های منم همچنان ادامه دارن.. ...

خسته نباشید دوست عزیز، انشاالله خونه ی جدید براتون پر از لحظات قشنگ و اتفاقات خوب و پر روزی باشه. 

چقدر با اون قسمت وداع با خونه ی قدیمی حس خوبی گرفتم. احساس میکنم اون خونه پر از انرژی و حس مثبت شده.