2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740488 بازدید | 44731 پست
سلام برید این پیحو ببینید روحتون شاد میشه

سلام عزیزم پیشنهاد میکنم زیاد دنبال نکنید وسواس پیش میاره 

خودم دنبال میکردم بعد چند وقت حس بدی داشتم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خروجی: دو دست بلوز شلوار خودم ورودی: دو دست بلوز شلوار برای خودم یه تعداد دفتر، خودکار،جامدادی، ف ...

کتاباشو چرا سیمی نمیکنید؟ 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینطور هستی جان. هنوز عکس پذیرایی زیبات با پرده حریر و صندلی های سفید رو یادمه😍

ای جانم عزیزم چشمام قلبی شدن😍🤩

خوش برگشتید

اما من اون هستی عزیز نیستم

من عکسی نذاشتم از پذیرایی ولی اون عکس ناب هستی جان رو دیدم

در هر حال خوشبختم🍀

در مورد لباس زمستونی یه کت گرم دارم دو تا مانتو گرم پاییزه و یه پالتو و یه بارونی که برام کافی هست.. ...

من چرا حوصله م نمیشه لباسامونو بشمرم و آمار بدم؟!🤪

با این که اونقدرا هم زیاد نیستن

ولی از طرفی هم نظم اتفاقا با وجود بچه ها خیلی کمک کننده است.مثلا اینکه با وجود بچه ها اتفاقا الویت غ ...

شما از نظر من اسطوره نظم هستید واقعا😊

یکم زندگیم روال بشه ازتون راهنمایی میخوام بگیرم برای خودم اگه اجازه بدید

پست مال یک سال پیشهولی انقدر حقه که نتونستم لایک نکنم

دوسترن از فرشته جون خیلی وقته خبری نیست

پست های آخرشون زیاد خوب نبودن بعد از دعوا با اون خانم لعنتی

امیدوارم حالشون خوب باشه

دوستان گلم من امروز از صبح در حال پاکسازی هستم 

توی کتاب : لذت کمتر داشتن ، نوشته بود هر جا رو میخواین پاکسازی کنید اول بطور کامل کامل خالی کنید و لوازم رو بررسی کنید و بچینید 

من این دو روز به این حرف رسیدم واقعا 

از جاهایی که فکر میکردم دیگه خروجی ندارم ، تا این لحظه فقط ۶ تا کیسه زباله دورریختنی درآوردم ، و دو تا نایلون هم بخشیدنی ، هنوز هم کارم تموم نشده

انقدر زیاد بود که دونه دونه نمیتونم بنویسم

دوستان گلم من امروز از صبح در حال پاکسازی هستم توی کتاب : لذت کمتر داشتن ، نوشته بود هر جا رو میخوای ...

چه چیز خوبی یادم دادید

حتما در اولین فرصت اجرا می کنم

ببخشیر تو تاپیک میگم یکم کسالت دارم دوستان برام دعا کنید که سرحال بشم زودتر و به کارهام برسم

چه چیز خوبی یادم دادیدحتما در اولین فرصت اجرا می کنمببخشیر تو تاپیک میگم یکم کسالت دارم دوستان برام ...

هستی جان ، الهی خیلی زود حالتون خوب بشه ۵ تا صلوات برای سلامتی تون فرستادم 

بله خیلی جالب بود ، وقتی اون مطلب رو خوندم فکر نمیکردم انقدر موثر باشه ، من هر روز همه جای خونه رو چک میکردم ، باورم نمیشد اینهمه خروجی داشته باشم ، تازه هنوز کاتالوگها و  مدارک مونده که احتمالا کلی دورریختنی ازشون در میاد .