2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740509 بازدید | 44731 پست

در مورد لباس زمستونی یه کت گرم دارم دو تا مانتو گرم پاییزه و یه پالتو و یه بارونی که برام کافی هست..‌یه ونس و یه کتونی و ۳ تا بوت دارم برای دم دست و دو تا بوت برای مجلس ..‌شال گرم هم سه تا دارم که برام کافیه فکر نکنم نیاز باشه که ورودی داشته باشم از همین ها استفاده میکنم انشالا

سلام دوستان مینیمالیست✨️

درمورد لباس زمستونی من توی زمستون استایلم چندان تفاوتی نداره با تابستون. همون مانتو و شال و شلوار رو میپوشم و فقط یه کاپشن به استایلم اضافه میشه بعضا تو مواقع سرد تر دستکش و کلاه هم میپوشم. از اینکه زیر کاپشن بافت یا هودی بپوشم خوشم نمیاد هودی رو چند ساله از استایلم حذف کردم با بافت هم گرمم میشه. نمیدونم شاید هم من خیلی عجیب غریبم😁

همسرم هم همینطوره و فقط یه کاپشن به استایلش اضافه میشه شال و کلاه هم اصلا استفاده نمیکنه. چند تا پلیور بافت و هودی هم داره که اگه امسالم اونارو نپوشه باید برن خروجی دیگه.

برای فصل پاییز هم من یه کاپشن نازکتر دارم همسرم هم سوییشرت میپوشه به جای کاپشن.

البته امسال هردومون کاپشن برای زمستون لازم داریم و قبلی ها خروجی میشن.

دخترم هم یه بافت با دوتا شلوار گرم داره که زمستون اینارو زیر کاپشنش میپوشونم.

یه شنل بافت پاییزه هم بهش هدیه دادن که امسال باید بپوشونم کوچیک نشه.

یه جفت دستکشم داره که احتمالا زمستون لازم بشه

سه جفت جورابم داره که به نظرم امسال دیگه براش مناسب نیستن پس باید براش جوراب بخرم.

کلاه پارسالشم امسال دیکه مناسب نیست پس باید ورودی کلاه شال گردن هم داشته باشه.   

فقط چون امسال دخترم تازه راه افتاده نمیدونم باید براش بوت بخرم یا همون کتونی بسه براش ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن.

نهال🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد لباس خونگی هم برای دخترم چهاردست لباس لازمه که الان دو دست داره و دوتا باید ورودی داشته باشه.

چهار تا زیرپوش و یدونه کلاه هم برای تو خونه داره البته فکر نکنم امسال نیازی به کلاه داشته باشه.

همسرم هم همون لباس های تابستونی رو میپوشه.

خودمم همینطور با این تفاوت که بجای شلوارک شلوار میپوشم.

دوتا بافت با دوتا شلوار خونه ی گرم هم دارم که برای وقتاییه که میریم خونه مادر همسرم چون اونجا هوا خیلی سردتر از شهر خودمونه.

نهال🌱

خروجی:  دو دست بلوز شلوار خودم 

ورودی:   دو دست بلوز شلوار برای خودم 

یه تعداد دفتر، خودکار،جامدادی، فولدر 

این تمام مقدار لوازم التحریری بود که پسرم نیاز داشت

کیف و کوله و کفش از سال قبل داره و قابل استفاده ست 

مداد و مداد فشاری و اتودش، پاکن و تراش و لاک غلط گیر و...  از سال قبل داره 

کتابهاشم بیاد منگنه و جلد میشه 

کتاب و دفتر و جزوه سوالات سال قبل هم تا دو هفته از مهر بگذره نگه میدارم اگه معلمشون نیاز به مرور دروس میبینه، داشته باشه، بعد مثل سالهای قبل میدم به مدیر تا اگه کسی کتابشو گم کرد و یا نیاز به دفتر و جزوات داشته باشه استفاده کنه 

❌لایک❌

امروز خروجی ها مربوط به دخترم بود،دوتا تیشرت،یه شلوار و یه لاک،دوتا هم لباس زیر،کشوی لباسهاش خیلی خلوت شده،یه عادت بدی داشت فکر نکرده لباس انتخاب میکرد و بعد بهانه می‌آورد و نمیپوشید،دوسه ماهه که خورد خورد با توجه به اون لباسهایی که بیشتر می‌پوشید براش خرید کردم ولی گذاشتم کنار و گفتم تا این لباسهایی که هیجانی خرید کردی نپوشیدی و کهنه نشدن لباس جدید بهت نمیدم،تا تنبیه بشی  حالا کم کم لباس‌های قبلی دارن کهنه میشن و از چرخه مصرف خارج میشن،و هم اینکه دخترم الان برای خرید لباس روش فکر میکنه،دیروز بادوستش بیرون بودن دوستش گفته بود بریم لباس بخریم ولی دخترم قبول نکرده و گفته فعلا هیچی نیاز ندارم،بعد هم رفتن مغازه بدلیجات و هیچی نخریدن فروشنده بهشون گفته لااقل یه اسپری می‌میخریدید که دخترم گفت ما اومده بودیم فقط نگاه کنیم لذت ببریم،خلاصه فقط دوتا ماسک ورقه ای و دوتا خودکار خریده و یکیشو به دوستش هدیه داده،به دوستش گفته مامانم راجع به مدیریت زندگیم خیلی بامن حرف زده میخوام خودمو ثابت کنم،البته امسال تونست خوب پولهاشو مدیریت کنه منم بهش کمک کردم و یه پلاک و یه گوشواره طلا برای خودش خریده،خلاصه انگار دارم روش تاثیر میزارم،اولا همش به شوخی یا جدی میگفت منو بابا رو هم بزار بیرون،هرچی تو خونه هست داری به باد میدی،ولی الان هم خودش داره یاد میگیره هم میبینم وفتی با دوستاش حرف میزنه در مورد رفع انباشتگی راهنماییشون میکنه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
چقدر عالیمنم خواب های زیادی برای دخترم دیدم😄

مرسی،چقدر خوب،البته من سالهاست که دارم رو دخترم کار میکنم تازه الان دارم نتایجش رو میبینم،به نظر من خیلی خوبه که از کودکی روی فرد کار بشه،دیگه در نهاد اون آدم نفوذ میکنه و بهش خو میگیره

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
چقدر لذت بردم 🥰😍🥰

مرسی عزیزم،درس پس میدیم،حالا مونده تا به شما و دوستان برسیم

مرسی،چقدر خوب،البته من سالهاست که دارم رو دخترم کار میکنم تازه الان دارم نتایجش رو میبینم،به نظر من ...

من از الان که یکسال ونیم دارم کار می کنم.لباس می خرم لباس قبلی می ره خروجی اسباب در صورت نیاز می خرم اگه هدیه بگیرم یه تیکه معیوب می ره خروجی

همزمان دارم روی پدرش هم کار می کنم😄

شادی صدام کنید