2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740509 بازدید | 44731 پست
دوستان چقدر گزارشهاتون خوب بود،مطالبتون در مورد شاغل بودن هم خیلی جالب بود،من دیروز که تو جمع دوستا ...

سلام عزیزم این حس تون طبیعی هست و من درک میکنم میفهمم چی میگید خصوصا اینکه قبلا شاغل بودین امیدوارم خدای بزرگ بهترین ها رو سرراه خودتون و فرزندتون قرار بده

به عقیده من هر کسی باید عزت نفس و اعتماد به نفس خودش رو تقویت کنه عزیزم که اینجور احساسات منفی سراغش نیان و یا اینکه بتونه هندل کنه

خانومای شاغل زیادی هستند که با وجود شاغل بودن، تحصیلات بالا داشتن، و خانواده سطح عالی ولی متأسفانه عزت نفس پایینی دارن، بین همکارای من زیاد هستن که مثلا کارت حقوق شون دست همسرانشون هست و برای خرید یک مانتو حسرت به دل هستن، همیشه ی غم عمیق تو چهره شون هست، خسته هستن

و برعکس خانومای خانه دار زیادی ازجمله عزیزان فعال این تاپیک که همه جوره زندگی رو مدیریت می‌کنند و عزت نفس بالایی دارند 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم این حس تون طبیعی هست و من درک میکنم میفهمم چی میگید خصوصا اینکه قبلا شاغل بودین امیدوارم ...

مرسی عزیزم بله کاملا درست میگید

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

در مورد لباس که دوستان پرسیدن خیلی کلی ودر عین حال خیلی جزییات داره ولی چون دوستان گفتن منم میگم

در حال حاضر دخترم یه بلوز وشلوار بیرونی یه بلوز شلوار مهمانی داره دو دست لباس گرم هم از پارسال داره که امسال هم براش اندازه است فکر کنم ۴ تا هم کلاه داره سه جفت جوراب ویه حفت کفش

برای خونگی هم سه چهار دست داره

یه پیراهن هم داره حلقه ای مناسب مهمانی

............................................‌‌...‌‌‌‌‌.......................

خودم برای امسال یه شکت دارم که براش باید یه شال پاییزه بخرم شلوار وکفش مناسب اش دارم این میشه یه استایل

یه کت شنل وشلوار نشکی از پارسال دارم میشه استایل دوم

کاپشن هم از سالهای خیلیی قبل دارم که نو وقابل استفاده است

لباس گرم هم یه بافت دارم که خوبه یه بافت دارم که نمی تونم ست اش کنم یه ژاکت بلند هم دارم از اینجا تا خونه مامان ومادرشوهر خوبه

برای تو خونه ای لباس گرم ندارم که باید تهیه کنم چون سمت ما سرد میشه شایدم نخرم نمی دونم ببینم هوا چطور نیشه پارسال که یادتونه سرما نداشتیم

یه بوت یه کتونی سفید دارم که پاییز وزمستون باهاش می گذروتم

یه کلاه هم دارم که اکسسوری حساب میشه

شادی صدام کنید
در مورد لباس که دوستان پرسیدن خیلی کلی ودر عین حال خیلی جزییات داره ولی چون دوستان گفتن منم میگمدر ح ...

یه شال گردنم دارم خودم بافتم از وقتی سرکار نرفتم استفاده نکردم امسال میارم تو استایل ام اگه ست بشه.

میگم جزییات زیاد داره

سرما خوردم ورودی دارو هم داشتیم ولی کم 

دبگه چی بگم یه کم ام کلافه بچه نوپا کلا نظم خونه بهم زده البته الان خونه تنیز تحویل فردا دادم ولی واقعا سخته

یه کابینت ریلی ام امروز خالی کردم چون مدام دست می زد

دلم نی خواد خونه همیشه مرتب بلشه فکر کنم سر همین ضعیف شدم هر ماه مریض میشم

شادی صدام کنید
اره خیلی😁از همون اوایل تاپیک حس خیلی خوبی نسبت بهت داشتماحتمالا الان مینیمال تر شده باشی...درسته!؟

😅لطف داری عزیزم. آره مینیمالتر شدم. اما خب وسواس مینیمالیسمم هم کم شده. الان با حضور بعضی وسایل راحتتر کنار میام. در کل مینیمالیسم یه راه و مسیره و پایانی نداره ولی هر چقدر جلوتر میریم پخته تر میشیم. 

اما هنوز خیلی باید پیش برم که خودمو کاملا مینیمالیست بدونم. پستهای هیدوای عزیز رو در مورد لباسهای خونگیش خوندم و کلی خجالت کشیدم😁

سلام دوستان  شبتون زیبا ...

منم دیشب عروسی بودم، از صبح زود مدرسه کار داشتم تا ظهر، بعدش هم کارهای خونه و چندین ساعت هم توی مسیر بودیم تا رسیدیم، یک لباس تکراری که چندین مراسم پوشیده بودمش ولی چون خیلی شیک و خاص هست و دوسش دارم باز پوشیدمش، ساده ساده تقریبا، بلند و پوشیده، موهامم صاف هست معمولا نیاز به اتوکشی ندارم ی آرایش ساده و ده دقیقه ای حاضر شدم رفتیم سالن ....

ماهم دقیقا دیشب بحث طلا پوشیدن های خانوما رو داشتیم، واقعا طلا زینت زن هست و زیباست ولی چه خبرررررررره آخه ؟؟؟؟

بخدا بعضیا میان تو مراسما فقط بخاطر اینکه طلاهاشون و نشون بدن 😄😄😄

هیچوقت فازشون و درک نکردم، من توی طلا مینیمال نیستم چندین مدل دستبند النگو تک دست چندین گردنی انگشتر هم ظریف و ساده  برا محیط کار هم مدل های درشت تر برا لباس محلی دارم ولی هیچچچچچچوقت بیشتر از یکی دو آیتم رو همزمان استفاده نمی‌کنم

گزارش تمیزکاری 

من چون تا آخر هفته اثاث کشی دارم تقریبا پتوها و روبالشی ها رو همه رو خودم انداختم ماشین شسته شدن 

پرتوهایی ک نیاز به شستشو داشتن خشکشویی 

فرش ها و مبل ها فردا قالیشویی

ظرف ها رو تکه تکه میشورم خشک میکنم کارتن میذارم

خوردنی ها رو سعی کردم مصرف کنیم ورودی ها کنترل شده که تا حد امکان سبک اثاث کشی کنم 

خداروشکر بابت این سبک زندگی فوق العاده و دوستان فرهیخته و های لِوِل  این تاپیک 👏👏❤️❤️🤩🤩

برای بچه ها که تو سن رشد هستن من باشم هر کدوم دو دست برای بیرون و مهمونیشون جنس خوب میخرم سه دست هم ...

سلام دوست مهربونم ممنونم بابت وقتی که گذاشتین و تایپ کردین 😘😘😘

من دخترم بشدت لباس هاشو کثیف و پاره می‌کنه .پسرم باز بهتره😅

خودم تنوع طلبم متاسفانه خیلی و کلا عاشق لباس های زیاد و متنوعم ولی چون مستاجرم می‌خوام مدیریت کنم که به امید خدا صاحب خونه شم ممنونم بابت توضیحاتتون دوست خوش قلبم😘😘😘

سلام به همگی

خروجی امروز یه گلدون پسر کوچیکم شکست.اصلا دوسش نداشتم

یه فنجون هم پسر بزرگم شکست.

دو دست لباس به شدت بی کیفیت و پلاستیکی رو شوهرم ب توصیه یه نفر خریده برای پسرام. اونا هم تو صف خروج هستن.هروقت که میپوشونم لباس هارو از ی قسمت درزشون باز میشه

یه جفت صندل شوهرم ک ۶ سال عمر کرد هم امروز رفت خروجی.

ورودی یه تیکه سنگ نمک،اصلا ازش خوشم نمیاد ولی به خاطر شوهرم هیچی نگفتم یه مدت باشه بعد میبرم شهرمون بذارن جلوی دام ها.

یه گرون هم گلش داشت خشک میشد،گلش رو گذاشتم تو آب.

خاکش رفت خروجی.

الان کلا ۴ تا گلدون طبیعی داریم که یکیش هم در حال خشک شدنه.

یه مشت اسباب بازی شکسته هم جمع کردم بریزم تو بازیافتی ها.

به لیست خریدم دو مورد اضافه کردم،تا ببینم در طول زمان نیاز هست بخرم یا نه؟

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم