2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740562 بازدید | 44731 پست

در مورد لباس بچه من تعداد رو نشمردم. پسرام خیلی خیلی لباس کثیف میکنن.

فقط برای هر کدوم دو دست بیرونی در نظر گرفتم.

بقیه لباسها هم هر کدوم ببینم کوچیک شده یا کهنه سریع میذارم کنار.

کوچیکتره میدم ب خواهرم برای پسرش کهنه ها میرن خروجی.

لباسی که خروجی گذاشتم جایگزین نمیکنم تا ببینم لازم هست بخرم یا نه.

با همین روش امسال برای پسر بزرگم ۴ دست خریدم،ک برای سال آینده هم اندازه شه.

برای کوچیکه ۱ دست.

چون کوچیکه لباس‌های خواهر زادم رو میپوشه نیاز ب خرید نبود.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه شال گردنم دارم خودم بافتم از وقتی سرکار نرفتم استفاده نکردم امسال میارم تو استایل ام اگه ست بشه.م ...

سخت نگیر عزیزم 

بپذیر که یه بچه کوچیک داری و طبیعیه که تو روند رشدش ریخت و پاش داشته باشه گلم 

❌لایک❌
😅لطف داری عزیزم. آره مینیمالتر شدم. اما خب وسواس مینیمالیسمم هم کم شده. الان با حضور بعضی وسایل راح ...

وااااااای واااااااای وااااااای 

دختر آفتاب عزیز🫂

خیلی خوشحال شدم پستتون رو دیدم، فکر کردم اشتباه دیدم 😄😍🥰

چرا خجالت عزیز،من خیلی خیلی جاها ازتون یاد میگیرم دوست نازنینم

❌لایک❌

سلام 

خروجی این چند وقت اخیر 

صندلی‌ نهارخوری (فقط یکیش موند که تا زمان اسباب کشی نگهش میدارم بعد می‌ره خروجی)

قاب قرآن 

قندشکن (تو این ده ساله یکبار هم استفاده نشده 😵‍💫 نمی‌دونم چرا رسم بوده تو جهاز حتما باشه در حالی که قندها شکسته و آماده خریداری میشن)

کتاب یک عاشقانه آرام(متاسفانه جذبم نکرد ولی بالاخره خوندمش) و مردی در تبعید ابدی(پسندم بود)خونده و به کتابخونه تحویل داده شد.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام به همه همراهان عزیز .پیام های ورودی و خروجی رو میخونم و حس خوبی بهم منتقل میشه 

ممنون که به اشتراک میذارید 

در مورد لباس های فصل سرد سال نوشته بودید وظیفه خودم دونستم براتون بنویسم 

یک کت و شلوار جین دارم 

یک کت چرم 

یک بلوز بافت 

یک پوتین 

یک بارونی نازک 

همه رو استفاده میکنم بارونی رو سالهاست می‌خوام بذارم خروجی نمونه مشابه پیدا نمیکنم تهیه کنم برای همین نگهش داشتم،خراب نشده اما تکراری شده 

بدون شلوار ها رو هم با شلوار جین مشکی یا لگ می‌پوشم

همسرم یک پالتو ،یک کاپشن و یک سوییشرت پاییزه و یک کت چرم دارن پوتین نمیپوشن اهل شال و کلاه هم نیستند

پسر بزرگم یک سوییشرت ،یک وست ،یک کاپشن دارن پارسال پالتو داشتن که امسال بنظرم بهشون کوچیک شده و با شروع فصل سرما میبرم خیریه تا دیگران استفاده بهینه کنند

پسر کوچیکم یک بارونی ،یک کاپشن و یک سوییشرت

ایشون یک کلاه و شال هم دارند ( احتمالا امسال سوییشرت بره خروجی و یک سوییشرت جدید جایگزین بشه )

بچه ها هم پوتین نمیپوشن 

تهران خیلی سرد نمیشه  اکثر رفت و آمد پسرا تو فصول سرد سال به مدرسه هست که پوتین برای مدرسه اذیتشون میکنه

لباس بافت ندارن و نمپوشن 

آقایان منزل ما گرمایی هستند 

ققنوس
دوست ندارم گوشی اینا زیاد استفاده کنم وخب خونه آنقدر خلوت که کارهاش سریع انجام میشه طی روز عصرها رو ...

کتاب اثر مرکب(نشون میده هر عادت هرچند کوچیک چه تاثیر بزرگی توی زندگی می‌ذاره و خیلی خوب بود)

خودت باش دختر و شرمنده نباش دختر کتابهایی بودن که باعث شدن زندگی رو اینقدر سخت نگیرم و به عنوان مادر برای خیلی چیزا شرمنده نباشم 

کتاب به بچه‌ها گفتن از بچه ها شنیدن

باشگاه ۵صبحی ها(برای سحر خیزی)

مادر کافی(برای مامانایی که بچه زیر ۵سال دارن)

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
دوست ندارم گوشی اینا زیاد استفاده کنم وخب خونه آنقدر خلوت که کارهاش سریع انجام میشه طی روز عصرها رو ...

ی سوالی که من دارم اینه که شما چطور بیکار میشی؟

راستش برام خیلی عجیبه که مادر باشی و خانم خونه باشی و بیکار هم باشی.

من ۲تا بچه دارم که میتونم بگم هیچوقت بیکار نیستم.البته شاید چون بچه کوچیکم نو پاست و من هرچقدر هم  جمع کنم اون پشت سرم ریخت و پاش میکنه.

ولی قبل از بدنیا اومدنش هم هیچوقت خیلی بیکار نبودم.

به گل و گیاهام می‌رسیدم

پادکست گوش میدادم

کتاب می‌خوندم

کارهای هنری انجام میدادم

دوره‌ی مجازی تو هر زمینه ای که علاقه داشتم شرکت میکردم

توی یوتیوپ کلیپ آموزشی می‌دیدم 

برای پسرم وقت میذاشتم(شعر و زبان وکاردستی و...)

به کارهای خونه هم که می‌رسیدم دیگه هیچ زمانی باقی نمی‌موند.

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

سلام به همه دیروز خروجیهام فقط مربوط به بازیافتی ها بود،جای شیشه شور،جرم گیر،مایع دستشویی و آب معدنی،در مورد لباس ما حد متوسط بودیم،ولی چون داریم میریم برای زندگی شمال کشور و اونجا دیر لباس خشک میشه مجبور شدم برای لباس‌های زمستونی دخترم و همسرم یه لیست بنویسم و براشون خرید کنم،همسرم یه کاپشن بیشتر نداره که تو تهران خیلی کم استفاده می‌کرد مثلا سالی سه روز،ولی تو زمستون که شمال میرفتیم میدیدم اونجا هوا سردتر از تهرانه و طبق تجربه احساس میکنم هر کدومشون چندتا تیکه اضافه احتیاج دارن،ولی خودم چون سرمایی هستم ولباسهامم تند تند میشورم از نظر لباس زمستونی کاملم و به هیچی نیاز ندارم،

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

در ارتباط با شاغل و خانه دار بودن منم نظرمو بگم..من به تحصیل خیلی علاقه داشتم و تا مقطع دکترا هم ادامه دادم مدتی در بخش خصوصی مشغول بودم که اصلا راضی نبودم متاسفانه .چند بار آزمون استخدامی دادم و قبول شدم ولی در مصاحبه عقیدتی رد میشدم😏بعد تصمیم به بچه دار شدن گرفتم و فعلا ترجیحا اینه تا بچه ها بزرگ بشن و بتونن برن مهد تو خونه کنارشون باشم...و از این تصمیمم بسیار راضی هستم .پس بهتره هر کس شرایط خودش رو بسنجه)روحی و مادی( بعد تصمیم بگیره خیلی از خانوم ها فقط بخاطر اینکه عنوان کنن شاغل هستن به کارهایی تن در میدن که نه حقوقی براشون میمونه )به لحاط دوری راه و ...(و هم اعصاب خوردی و نداشتن توانایی برای کارهای منزل و بچه ها که من اصلا این و نمی‌پسندم...