2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740498 بازدید | 44731 پست

دوستان چقدر  گزارشهاتون خوب بود،مطالبتون در مورد شاغل بودن هم خیلی جالب بود،من دیروز که تو جمع دوستام بودم همه شاغل بودن و من یکم خجالت کشیدم انگار از دنیا عقب مونده بودم،البته من تا قبل از دنیا اومدن دخترم چند ماه سرکار میرفتم تازه شروع کرده بودم که مادر و همسرم نظرشون این بود که بچه تو الویت هست و من دیگه ادامه ندادم،البته من یه دوره خیاطی معمولی و یه دوره مزون رفتم،مدرک بین المللی شیرینی پزی هم دارم،و چند سالی هست که به لطف پدرم اندازه یه کارمند درآمد هم دارم ولی تو جمع دوستان یکم حس خجالت داشتم،با حرفهای شما انگار آرامش گرفتم،

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با احترام به شما و وقتی که گذاشتین نه معلم نیستم و کارمند بانک هستم با ساعت کاری بالای سختو استرسی ...

صبا جان ، نمیشه دو سه سال مرخصی بدون حقوق بگیرید ؟ یکی از اقوام ما دارن مهاجرت میکنن و میخواد اول سه سال مرخصی بگیره  که اگه اونور اوکی نشد کارش رو از دست نده

و اما اگر معلم نیستید...اتفاق تو بهترین موقعیت دارید درباره ترک شغل فکر می کنیدچون سابقه تون اگه از ...

هستی جان ، منم قبل از خوندن کامنت شما ، پیشنهاد مرخصی بدون حقوق رو نوشته بودم ، اینم یه وجه اشتراک دیگه 😍😍😍😍😍😍😍

چقدر جالب من این تاپیک اوایل که ایجاد شده بود با کاربری عزیزم که ترکید بعد۷سال نیومد ، من واقعا دوست دارم خونم خلوت و باسابقه باشه هیچی اضافه نداشته باشم اما همسرم برعکس از هیچی نمیگذره  البته من لباسامو تا حدودی بعد خوندم مینی‌مالیستی کم کردم، ولی واقعا دوست دارم همه ی ابعاد زندگیم مینی مالیستی بشه 

در مورد شغل من معلمم ولی خیلی دلم میخواد درآمدم بیشتر بشه تا بتونم همسرمو راضی کنم به مدل خونه ی که دوست دارم ، اما منمیدونم چه کاری کنار معلمی داشته باشم

دوستان ، من کتاب صوتی درباب زندگی مینیمالیستی رو از فیدیبو خریدم و دارم گوش میکنم ، این هفته قصد دارم هر چی چوب لباسی خالی داریم جمع کنم ببرم بذارم انباری 

من قبلا لباس زیاد میخریدم و الان دیگه نمیخرم و کلی هم خروجی داشتم ، واسه همین کلی جالباسی خالی دارم . 

میبرم انباری ، اگه در آینده نزدیک بتونیم یه خونه باغی چیزی بخریم که کل انباری منتقل میشه اونجا 

اگه تا دو سه سال دیگه نشد اونوقت میدم به کسی 

حرف خونه تکونی مامانا شد منم تجربه مو بگم:مامان من زن بسیااااار تمیزی بوده و هست و الهی که باشه تا آ ...

منم موقع تمیز کردن خیلی خشن میشم.

کلی خودمو سرزنش میکنم ولی خب انگار عصبانیت تو وجودم نهادینه شده.

باز خدارو هزاران مرتبه شکر متوجه این اخلاق بد هستم.تا جایی که بتونم رعایت میکنم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام شب بخیر. این شیش هفت صفحه اخرخیلی عالی بودن کامنتا. ممنونم ازهستی جان برای انتقال تجارب خوبشون. 

چیزی که متوجه شدم اینجااکثر کاربرا شاغلن. راستش منم خیلی دوستدارم شاغل باشم ولی فعلابچهام کوچیکن ونزدیک مادرمم نیستم که بتونم بزارمشون پیشش. البته فعلاسنی هم ندارم😊امیدوارم بچهابزرگ شن منم به ارزوم که معلم شدنه برسم. 

لطفالایک نکنین. 
منم موقع تمیز کردن خیلی خشن میشم.کلی خودمو سرزنش میکنم ولی خب انگار عصبانیت تو وجودم نهادینه شده.باز ...

همسرم به این شرط زنگ زدبه قالیشویی که اگه بچها کثیف کاری کردن دادنزنم سرشون😁درحالی که من خیلی ریلکسم وکاملاازادشون میزارم

لطفالایک نکنین. 

بعد خونه تکونی خروجی پیدانمیکردم تاامشب دیدم کش سرم شل شده منم اینجوری شدم😻😍😍سریع خارج شد ویکی دیگه جایگزین شد. یمدته بجای کش سر کش جوراب میندازم چون چندتاکش خریدم وهیچکدوم خوب نبودن واون راحتی که میخواستم نداشتن. ولی امشب به قول شادی جون دیدم اززنانگی دوره که کش جوراب بندازم توی لیست خریدم میزارم که برم چندتاکش گوگولی وکلیپس بگیرم برای موهام.راستی اگر کسی تجربه ای درمورد پروتئین تراپی موداره ممنون میشم زاهنماییم کنه موهام داغون شدن

لطفالایک نکنین. 
عذر میخام درامدتون چیه وقتی سرکار نمیرید؟

پدرم یه منطقه خوب تو تهران برای بچه ها آپارتمان ساختن،من واحد خودمو با مبلغ خوب اجاره دادم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
بعد خونه تکونی خروجی پیدانمیکردم تاامشب دیدم کش سرم شل شده منم اینجوری شدم😻😍😍سریع خارج شد ویکی دی ...

من انجام دادم چندبار،خیلی راضی هستم چقدر هم آدم خوشگل میشه،شامپو بدون سولفات میخواد و ماسک مو،وقتی هم مو ۸۰ درصد خشک شد یه سشوار ساده میکشی،برای رنگ کردن مو هم از رنگ موی بدون آمونیاک استفاده میکنی