2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست
یه ورودی ارزشمند دیگه که داشتم کارت عضویت تو کتابخونه بود.قبلا با گوشی میخوندم ولی الان خیلی با نسخه ...

دقیقا کتاب من باید کاغذی باشه📚

بگیرم تو دستم👐

بوش کنم😊

زیر مطالب مهمش خط بکشم یا هایلایت کنم🖍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سجاده برای کوچولوتم پهن کن شاید دیگه کار به سجاده شما نداشته باشهاین تجربه من برای بچه هام بوده

بله ..اینکار جواب میده ..دخترمو موقع نماز همیشه چادر منو میخواست ..چندروز پیش براش دومتر پارچه گلدار نماز خریدم و مادر همسرم زحمت دوختشو کنید ..عاشقشه و موقع نماز سر میکنه

سلام دوستای عزیزممن یک مدت خونه مامانم بودم، تاپیک رو میخوندم و از پست ها خیلی لذت میبردم ولی خودم خ ...

یه چیزی بگم؟

چقدر خوب که مادر دختری به جای غیبت کردن، از مینیمالیست حرف می زنید👏

بله چرا که با کمال میل آماده شنیدن نظرات تجربتون هستم

از پست هاتون این طوری یادمه که معلم هستید

اگر آره که اصلا به ترک شغل فکر نکنید

بهترین شغل برای یک مادره

چون با بچه ها که حالا کوچیکم نیستن از خونه میرید و برمی گردید

تابستون و عید و کل تعطیلات کامل کنارشون هستید(در مقایسه با بقیه مشاغل)

منافع مادی و درآمد دارید که می تونه به رفاهشون کمک کنه

و تو آموزش هم می تونید کمکشون کنید

من تو اطرافیان و جامعه دیدم که قبولی های موفق کنکوری که مادرشون شاغلن، اکثرا مادر فرهنگی دارن

می مونه خستگی کار معلمی که ممکنه کمی بی حوصله باشید برای بچه ها وقتی میایید خونه که به تمام اون خوبی های قبلی می ارزه و کمی سختی برای خودتون می مونه که باید هندل بکنید به جاش بچه ها یه مادر مستقل دارن که مطمئن باشید اگرم حالا نه، بعدها قدر زحماتش رو خواهند دونست

مخصوصا اگر همسرتون تو کارهای خونه کمک می کنن که دیگه حله

از پست هاتون این طوری یادمه که معلم هستیداگر آره که اصلا به ترک شغل فکر نکنیدبهترین شغل برای یک مادر ...

با احترام به شما و وقتی که گذاشتین 

نه معلم نیستم و کارمند بانک هستم  با ساعت کاری بالای سختو استرسی برا آقایون حتی چه برسه به خانوما 

اما راجع به کمک همسرم که واقعا خیلی همراه و حمایتگر هستن ..

راجع به جنبه مادی ..شغلی با در آمد خوب هست اما واقعیتش دام میخواد تو لحظات شادی و غم بچه هام کنارشون باشم..

البته برای اینکه به این جا برسم خیلی تلاش کردم من دانش آموخته دانشگاه تهران بودم و ....

اما می‌خوام بخاطر بچه هام ..بخاطر دام خودم و اون احساس مادریم شغلمو بذارم کنار ..و می‌دونم با اینکار کلا ده سال زحمت و بیمه و ..هدر میره

بله چرا که با کمال میل آماده شنیدن نظرات تجربتون هستم

و اما اگر معلم نیستید...

اتفاق تو بهترین موقعیت دارید درباره ترک شغل فکر می کنید

چون سابقه تون اگه از ده سال بیشتر بشه دیگه دلتون نمیاد و واقعا هم حیفه که کنار بذارید

اما الان اگر جوابتون به این سوالات مثبته، به نظرم به طور جدی به ترک شغل فکر کنید:

❓️آیا بچه ها زیر سن مدرسه هستند؟

❓️آیا از رابطه تون با همسرتون مطمئن هستید؟ به ثبات رسیده؟ خدانکرده بعدها باهاشون به مشکل نخواهید خورد؟(این یک واقعیته-استثنا قاعده رو نفی نمی کنه- که مردها به زنی که می دونن به لحاظ مالی بهشون وابسته هست ظلم بیشتری روا میدارن)

❓️آیا در نگهداری بچه ها در زمان سر کار بودن مشکل دارید؟ (مثلا مهد یا پرستار مناسب یا مادر در دسترس نیستن)

❓️آیا وضعیت شغلی و مالی همسرتون با ثبات هست؟ بیمه و احیانا بیمه تکمیلی دارید؟

❓️آیا خونه و ماشین مناسب و در شان دارید؟

❓️آیا استرس شغلی تون بالاست به نحوی که باعث میشه کیفیت زمان تو خونه بودن تون هم علاوه بر کمیت پایین باشه؟

یا این که برعکس، لذت و پویایی که کار و فعالیت بیرون به شما میده باعث افزایش کیفیت زندگی تون میشه؟

❓️و مهم ترین سوال که باید پیش خودتون با صداقت جواب بدید: آیا واقعا به خاطر بودن در کنار بچه ها و بالا بردن کیفیت زندگی خانواده تصمیم به ترک شغل گرفتید و یا بیشتر تو خونه بودنتون بیشتر باعث خواب صبحگاهی بیشتر، وقت گذروندن بیشتر با مادر و خواهر و جاری و فامیل و ... احیانا افزایش توقع اونها ازتون خواهد شد؟(البته با شناخت من از شما این موضوع منتفی هست دربارتون🥰 ولی بازم جوابی که به خودتون میدید مهمه)

در آخر اگر تصمیم به خونه موندن گرفتید، پیشنهادم اینه که این کارو قطعی نکنید.اگر براتون ممکنه یکی دو سال مرخصی بدون حقوق یا چیزی مثل این استفاده کنید تا باز هم به درستی تصمیم تون مطمئن بشید.

و اما اگر معلم نیستید...اتفاق تو بهترین موقعیت دارید درباره ترک شغل فکر می کنیدچون سابقه تون اگه از ...

اینم اضافه کنم که اینها نظرات شخصی من درباره شرایط فعلی شما تا حدی که ازتون می دونم

ولی مثلا برای دختر کنکوری خودم، و در این برهه از زندگیش قطعا قطعا قطعا نظرم بر مستقل و شاغل شدنه

چند روزه مریض شدم اصلا حال ندارم کار کنم ولی با اینکه مادرم خونه نیست خونه مرتبه مونده خداروشکر (از مزایای پاکسازی روزانه است)  

خروجی 🗑

یکم عنبر نسا 

چندتا دارو 

قران روزانه این هفته به جز دو روز، هر روز خوانده شد

یک روزه قضا ادا شد / 11 روز باقی مانده

یک نماز قضا صبح، ظهر، عصر، مغرب خوانده شد (قضا عشا باقی مانده) 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
با احترام به شما و وقتی که گذاشتین نه معلم نیستم و کارمند بانک هستم با ساعت کاری بالای سختو استرسی ...

درباره استرس خودتون باهاتون موافقم

چون کار پراسترس خود من رو داغون کرد😔(برای سلامتیم دعا کنید اگه صحبتام به دردتون خورد)

اما درباره لحظات شادی و غم بچه ها، این لحظات منحصر به زمان سر کار بودن شما نیست

و مادری کردن هم به کیفیته و فقط به کمیت نیست

چه بسا مادران خانه داری که منت تو خونه بودن شون رو سر بچه هست. دیدم که میگم. شما نسخه زندگی خودتون رو ببینید.

و به قول شمس(دیالوگ زیبای مست عشق): مگر هر چیزی تاوانی ندارد؟

درسته من کنار دخترم نبودم در شادی و غمش به قول شما، اما اولا کارهایی کردم که برام مهم بودن، به طور مثال برای تمام اول مهر های ۱۲ سالش مرخصی گرفتم و کنارش بودم. مراسم و جلسات خیلی مهم مدرسه رو هر طور بود میرفتم و ...

الان دختر بسیار مستقل و دانایی دارم که بخش مهمی از خصوصیات خوبش رو مدیون مهد رفتن، بودن پدرش در کنار به جای من و استقلال بچه یه مادر شاغل هست ضمن این که در این زمینه من براش الگو بودم.اینا حرفای خودشه، نه من

ضمن این که من توانمندی هایی رو سر کار کسب کردم که همونا تو ارتباط با همسر و فرزندان و اطرافیانم به من خیلی کمک کرد

خب بدیهایی هم داشت که اینا تقریبا همو پوشش میدن

بنظرتون اون لوازم چه مدت باید نگهداری می‌شدن؟اگر هیچوقت فرزند دیگه ای بدنیا نمی آوردید تا چه مدت می‌ ...

چققققققققققد من شما رو دست دارم  اخه 🥲

حرفاتون و باید قاب طلا گرفت گذاشت جلو چشم 🤩

اسم تون و توی لایک هام میبینم ذوق میکنم، پست هاتون رو میخونم حس خوب بهم منتقل میشه، خوش بحال دوستان و خانواده و نزدیکاتون که همچین گوهری رو کنار خودشون دارن 🥰

سلام خانما روزتون به خیر من دیروز رفتم یه دورهمی که دوستان دانشگاه رو بعد از نوزده سال دیدم،همسرم سالها کار هنری میکنن،و چندین تابلو برای نمایشگاه آماده کرده بودن،به من گفتن برای خونه جدید تابلوهارو نمیبرن،دیروز بهترین تابلوشونو دادن من برای دوستم که دورهمی خونشون بود بردم به این ترتیب یه خروجی داشتم که رفت پیش کسی که خیلی به این کارها علاقه داشت و از هدیه خیلی استقبال کرد

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود