2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740496 بازدید | 44731 پست
دقیقا همین الان کمد دیواری رو جمع کردم کلی نمد و ربان و نخ و وسایل بود نمیدونم چیکارشون کنمدیگه درست ...

اره حیفه دور بریزی اگر مطمئنی خودت استفاده نمیکنی بده به اطرافیانت که بچه دارن . منم برای سیسمونی دخترم کلی نمد خریدم که از هر کدوم یکم استفاده شد الانم زیاد دارم . چند هفته  پیش به درخواست دخترم و بچه‌های خواهرم براشون کیف کوچولو درست کردم با همراهی خودشون ‌ که رنگشو انتخاب میکردن . چند تا نمد تموم شد . بقیشم برای مدرسه دخترم نگه داشتم . روبان هم خودم زیاد  نخریدم اما چند تا روبان از دسته گل و اینجور چیزا نگه داشتم . اگر پاپیونش هم به کار نیاد برای بستن رول کاغذ و اینجور چیزا استفاده میکنم بجای نوار چسب برام کاربرد داره .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دوستان عزیزم. این عکس خروجی های این هفته است.لیست خروجی های رو هم براتون بنویسم. قراره ببرم اینها رو خونه مامانم که هر کدوم را بده به آدمی که استفاده میکنه یا بازیافت بفرسته.

۱. یک جفت صندل مجلسی که فقط ۲ بار پوشیدم ولی به خاطر ناراحتی پا دیگه نمی پوشم

۲. دو جفت کفش پاشنه بلند مجلسی که دیگه نمی پوشم و راستش جرات نمی کنم تو دیوار بذارم و در کل با فروش اجناس اوکی نیستم🤕

۳. ۶ عدد سفره قدیمی ۴ نفره که گذاشته بودم کنار بندازم تو کابینت ها ولی کابینت ها رو با مقوا ضخیم پوشوندم دیگه استفاده نمیکنم مدتهاس این‌ها رو نگه داشته بودم  واقعا چه اشتباهی 😁😜

۵. ۲۵ عدد شیشه خالی مربا و سس و ...

۶. ۶ تا سطل در دار ماست که مامانم واسه اش فرستادن استفاده میکنه😃

۷. ۶ تا ظرف محکم و در دار واسه غذا که وقتی همسرم از رستوران غذا می گیره برنج رو داخلش میدن

۸. یک سبد پلاستیکی صاف کردن برنج که پاره شده بود کنارش

۹. یک عدد کیف که زیپش خراب شده بود.

۱۰‌. یک ماهیتابه چدنی که چون یک جدید خريدم گفتم قدیمی بره بیرون

۱۱. یک پوتین چرم سوارکاری مال دخترم که کوچیک شده بود

۱۲. این میز هم که تو تصویر هست می فرستم همراه صندلی اش خونه مامانم اونها استفاده کنند.

ممنونم از شما عزیزان که باعث شدید تشویق بشم که چیزهای اضافی رو دور بریزم.😘😍🥰

هستی جام من پارسال شروع کردم ملت عشق روبخونم ولی تاصفحات سی وچهل بیشترنتونستم بخونم وارتباط بگیرم با ...

خب بله به قول هیدوا جان کتاب کاملا سلیقه ای هست

جالبه من با این که هیچ وقت علاقه ای به داستان جناب شمس و مولانا نداشتم ولی به قدری از این کتاب لذت بردم که دو بار خوندمش

یک بار خودم و یک بار هم با همسرم

جالبه همسرم که اصلا و ابدا اهل کتاب و رمان نیستن بسیار دوست داشتن

بعدم امسال بعد از سالها رفتم سینما و فیلم مست عشق رو هم که با اقتباس از اون داستان ساختن دیدم:

یک بار با دخترم

بار دوم با همسرم(بازم ایشون با این که این ژانر فیلم رو ابدا نمی پسندند و مثل خودم فیلم های سال های اخیر سینمای ایران رو هم دوست ندارن از این فیلم لذت بردن)

و بار سوم با بهترین دوستم

هر بار بیشتر از بار قبل لذت بردم و دوست دارم بازم ببینمش🥰💕

ولی فکر می کنم شما کار درستی کردید که وقتی باهاش ارتباط برقرار نکردید ادامه ندادید.

هستی جام من پارسال شروع کردم ملت عشق روبخونم ولی تاصفحات سی وچهل بیشترنتونستم بخونم وارتباط بگیرم با ...

اما درباره اسمش، اتفاقا کاملا منطبق بر داستانه

کتاب (و فیلم) در کل میخواد بگه تمام عالم و آفرینش و خلقت بر مبنای عشقه اما انسان راه رو به بیراهه رفته و خودشو درگیر حواشی کرده

منم این مشکل دارم بهرحال هر کاری کنی به نظرم خونه پاک پاک نیست الان دخترم تا غافل میشم با کفش مباد ت ...

مطمئن باش خدا می بخشه عزیزم

در واقع اصلا چیزی نیست که بخواد ببخشه

اونچه که خدا نمی بخشه ظلم من و شما به خودمون و دیگرانه

که مصداقش میشه:

حرص خوردن شما و اذیت خودتون از این موضوع(ظلم به خودتون)

اخم و خدانکرده ترشرویی با دخترتون(ظلم به بچه)

اخم و دلخوری از مهمان(ظلم به دیگران)

البته من تجربه و درک و نظر خودم رو بعد از این سال های زندگی گفتم و عذرخواهم بابت این که موضوع شاید کمی دور از مبحث تاپیک باشه💕

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی برام تایپ کردی بله کاملا حرف تون درسته الان دخترم به من احتیاج داره‌من سعی ...

آفرین عزیزم

واقعا جای شکرگزاری و افتخار داره درک بالا با وجود سن نه چندان زیادشون

اما اینم برای بعدها بذار گوشه ذهنت که یک مادر مستقل و موفق الگوی بهتری برای دخترش مخصوصا خواهد بود

منم مثل هیدوای عزیزم تجربه و نظر خودم رو میگم با احترام به همه خانم های تاپیک از خانه دار و شاغل که همه الگو هستن

اره هستی جان درست میگی شما.ولی بچها پاهاشون خیس بوده توی کل خونه راه رفتن نجاست به همه جا خورده. بعد ...

نجاست مبطل وضو نیست عزیزم

فقط نمیشه باهاش نماز خوند و باید پاهاتون رو آب بکشید قبل از نماز

سلام به دوستای مینیمال عزیزم...

خروجی های من همچنان ادامه دارن...

کتابخونه م رو چون توی خونه جدید نیاز ندارم دادم به یکی از فامیل نیاز داشتن بهش دیروز اومدن بردنش...

میزتحریر و صندلی اتاق پسرم و فرستادم برا ی خانوم هست هرسال برا بچه هاش لوازم تحریر میخرم فرستادم استفاده کنن ازش

ی لنگه کمد اتاق پسرم و دولنگه کمددیواری خودم هم گذاشتم که یکی دیگه از فامیل بیاد ببره

وسایل فریزر رو کنترل میکردم این مدت که مصرف شن تو اثاث کشی خراب نشه چیزی ،  ورودی جدید خیلی حساب شده و محدود

همه این لوازم نو بودن، سالم بودن، اگر با خودم می‌بردم خونه جدید باید میذاشتم انباری و انباشتگی بوجود میومد 

قطعا اگر با این تاپیک آشنا نبودم،  در این حد سبک، اثاث کشی نمیکردم بابت این آرامش خاطر و وابستگی نداشتن به مادیات خدای بزرگ رو شاکرم 🌹🌹🌹🌹

خیلی لذت بردم مخصوصا اون قسمت که از رفتارهای خواهرت تعریف میکردی یواش یواش از بچگیش گفتی تـــــــــا ...

عزیزم‌پست شما هم همون لبخند پهن رو روی صورت من آورد

آنقدر ذوق زده شدم که رفتم پست خودمو دوباره خوندم🤣🤣🤣