2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739122 بازدید | 44705 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گزارش امروز هم بدم و برم ناهار بزارم 

چون به مادرم قول دادم زیر زمینشون رو باهاش تمییز کنم صبح رفتم یه دو ساعتی وقت گذاشتم ولی فعلا حالا حالا ها کار داره 

امروز صبح یکی از اتاق هاشو تمییز کردیم 

خروجی ریز و درشت خیلی داشت دیگه نمیشه همه رو دونه دونه بگم کلش شد یه کارتن خییییلی بزرگ که گذاشتین سر کوچه 

یه تعدادی ظرف و ظروف و همون قاشق و کفگیر ها که بهتون گفتم احتمالا فردا صبح ببریم بفروشیم 

این از این دیگه الان برگشتم خونه خودم مابقی ش بمونه برای بعد 

خروجی خونه خودمم 

✅یه دونه حوله کوچیک 

✅تیشرت همسرم 

✅بطری آب داخل یخچال 

✅ یدونه اسکاچ 

این ها دیگه همه کهنه شده بودن گذاشتم خروجی 

ناهار هم می‌خوام خوراک مرغ و سماق بذارم اولین بارمه ببینم چطور میشه اگر خوب شد میام عکسشو میزارم براتون

سلام دوستان شما شیر آلات رو باچی تمیز می کنین که برق بیفته؟

من از فروشگاه اتکا یه سری دستمال مرطوب میخرم رنگها و کاربردشون متفاوته،مثلا سبزش چند منظوره هست،آبی برای شیشه و سطوح شفاف،بنفشش برای سرویس بهداشتی و شیر آلات هست،مثلا یه برگ میاری بیرون روشویی دیوارها و شیرآلات رو قشنگ میکشی بعد آب کشی میکنی،برای شیرها نباید بیشتر از دو دقیقه بمونه سریع باید آب بکشی،به چیزای پلاستیکی هم نباید بخوره،شیرآلات رو به قدری براق میکنه انگار تازه خریدی،ولی مثلا اگر سطل زباله سرویس یه قسمت‌های طلایی یا نقره ای دارن درها یا پدالشون به اونا نباید بخوره

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود