2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739453 بازدید | 44712 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آفرین یعنی اگه من موفق بشم بطور روتین زندگیم رو از ۵ و نیم شروع کنم ، واقعا به خودم افتخار خواهم کرد ...

احسن من امروزدیدم چ خوبه بتونم از 5روزموشروع کنم قشنگ اصلا احساس خستگی نداشتم همه چیزمرتب وبه همه کارم هم رسیدگی کردم بدون خستگی وزودتربچه ها روبرم پارک برگشتنم شام دادم ومرتب کردم خیلی عالیه من هم ازآرزوهام بوده دوستم باورکن امیدوارم بزودی بهش دست پیداکنی عزیزم

پس برای روزمره خیلی کاربردیه.منم جاروبرقیم سامسونگه وقدرتش خوبه. ولی گمونم این جاروشارژی هم برای من ...

من هم برای اینکه بچه کوچیک داشتم فوق العاده اس برای مصرف روزانه سریع میکشی وهرلحظه خونه تمیزه حتما بگیر

احسن من امروزدیدم چ خوبه بتونم از 5روزموشروع کنم قشنگ اصلا احساس خستگی نداشتم همه چیزمرتب وبه همه کا ...

ولی من واقعانمیتونم بیدارشم اون ساعت اگرم بیدارشم تا هفت وهشت بیشتردووم نمیارم.البته عادتم کردم شبادیرمیخوابم

لطفالایک نکنین. 
سلامخانوما یه سوال داشتم شما ظروف روحی رو با چی و چجوری برق میندازین؟من ظروف روحیم رو تازه گرفتم و ج ...

سلام عزیزم. در مورد تمیز کردن چربی هود سوال پرسیده بودی، من فک کردم منظورت فیل ترهای هوده. اگه میخوایی فیل تر ها رو تمیز کنی ببر بیرون یه ظرفی رو بنزین توش بریز و فیل ترها رو بزار داخلش تمیز میشه. بعد که پیامها رو کامل خوندم متوجه شدم شما سوال پرسیدین و منظورتون بالای هود هست.

خواستم بگم منظورمن چیز دیگه ای بود مواظب باشید بنزین استفاده نکنید اطراف گاز.    

من و همسرم هرموقع از شب که بخوابیم شش،شش و نیم صبح نهایتا بیداریم 

سالهاست این روال ماست

چه روز کاری..چه تعطیل ..چه ختی مسافرت...

وقتایی که با دوستان میریم سفر یا بیرون

من و همسری اولین نفر بیدارمیشیم و میریم پیاده روی و لذت میبریم از نسیم اول صبح 

درحالیکه بقیه با غر و بیحالی نه ده صبح بیدارمیشن و حالبه که شاکی میشن و میگن شماها خواب ندارید؟! شماها مشکل دارید 🥴🤨

❌لایک❌

اسفند کذشته کتاب صوتی در باب زندگی مینیمالیستی از فومیو ساساکی رو از طاقچه خریدم و باورتون نمیشه اگه بگم هنوز که هنوزه هر روز صبح که میخام کارامو انجام بدم این کتابو پلی میکنم و لذت میبرم

نمیدونید چقد با این کتاب خروجی داشتم ، انقد این کتاب انگیزه میده به ادم که نگو 😍👍

این برش از کتاب که هیدواجان پستشو گذاشتن رو خیلی دوست دارم و در ایپزود ششیم این کتاب هست و  مدتهاست درتلاشم سبک لباس پوشیدنم رو کشف کنم و بتونم تعداد لباسهامو به حداقل برسونم ☺️

درحال حاضر یازده مانتو و شومیز دارم ولی راضی نیستم و سبک منم نیستن دیگه،میخام کمتر و حذف کنم و جایگزین با مدلهای موردعلاقم ان شالله

❌لایک❌

دیشب موکت اتاق هارو امداختیم و کمدها و تخت جا ب جا شدن✅

امروز صبح مثل روال همیشه جارو کشیدم  و میز ها و ایینه ها و کابینت هارو ی دور دیگ دستمال کشیدم ✅

بالکن و حمام و دستشویی شسته شدن ✅

برگشتیم ب روال قبل و دارم از تمازی خونه لذت میبرم✨