2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست
ممنون چنده؟

ببین من ماه قبل ۸۶ تومن خریدم و هر بسته ۳۶ تا دستمال داره من ماهی  دوبار  استفاده میکنم یعنی یکی حمام یکی دستشویی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
ببین من ماه قبل ۸۶ تومن خریدم و هر بسته ۳۶ تا دستمال داره من ماهی دوبار استفاده میکنم یعنی یکی حما ...

الان دیدم دی جی کالا نوشته 71 تومن مرسی عزیزم

خیلی جالب بود یعنی دستمال رو رو شیرآلات میکشی  و بعد آب میکشی؟

دخترم عاشقتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان دیدم دی جی کالا نوشته 71 تومن مرسی عزیزمخیلی جالب بود یعنی دستمال رو رو شیرآلات میکشی و بعد آب ...

بله من سبزش رو ۸۶ تومن خریدم قیمت رنگهای مختلفش متفاته،البته روش زده بود ۸۶ تومن ولی مثلا با تخفیف کمتر در اومد،خیلی راحت بکش به شیر آلات فوری آب بکش،دستکشم حتما دستت کن،البته یه جایی که کمتر تو دید هست امتحان کن خدای نکرده خرابکاری نشه من خودم هشت ساله استفاده میکنم شیرآلاتم هم رنگش نقره ایه،حالا برای طلایی ها نمیدونم کاربرد داره یا نه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
الان دیدم دی جی کالا نوشته 71 تومن مرسی عزیزمخیلی جالب بود یعنی دستمال رو رو شیرآلات میکشی و بعد آب ...

جلاسنج هم خوبه ولی برای سینک یا شیرالاتیه که خیلی کدر شده و با هیچی نمیره عین اینه میکنه

اونم یه گوشه رو امتحان کنید بعد بقیه جاهاشو بکشید

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

امروز بعد از مدتها استراحت

کمر همت بستم و سر زدم به آشپزخونه مون

قند و شکر و گل محمدی و زردچوبه و نخود و لپه و لوبیا سفید و عدس محلی از هر کدوم یه مقداری مونده بود توی کیسه های خریدشون که داخل ظرفهاشون ریختم و مابقی رو هم موقت داخل شیشه های رب گذاشتم که جلوی چشم همسرم باشن.

فقط ظرف زردچوبه شسته شد و خشک شد و پرشد . مابقی ظروف تمیز بودند.

یخچال هم در حد یک طبقه و یک کشو چک شد. طبقه و کشو شسته شدند. دوریز صفر 😄. کفی کشو هم با دست باید بشورم که حتما بعد از کلاس پسرم دست به کار میشم.

عصرتون بخیر دوستان عزیز؛ 

کارهای خونه تکونی شهریورم تموم شد و هر قسمت خروجی محدودی داشت، الان پیدا و پنهان خونه در مرتب ترین حالت هستن. 

دیروز به دیدن دوستی رفتیم که یه زحمت کشیدن سوغاتی شهرشون رو بهمون دادن، مقداری میوه و فطیر و کیک خونگی بود. فطیر و کمی از میوه ها رو دادم همسرم ببره محل کارش اونجا باهمکاراشون بخورن. کیک رو هم چون خودمون شکر رو حذف کردیم ریختم تو یه ظرف و امروز بردم محل کارم و همکارام نوش جان کردن. 

یه سری از وسایل و ابزارهای آموزشی رو که توانباری بود امروز بردم محل کارم بقیه رو هم هفته ی آینده میبرم و قطعا اونجا هم پاکسازی دارم. 

منم همینطور کلا من شوینده هام خیلی محدوده و پودر رو جایگزین خیلی چیزا کردم و انصافا هم خوب تمیز میکن ...

دقیقا منم✨برای شستشو و نظافت کلا از وایتکس و تاید و جرمگیر استفاده میکنم،نه شیشه پاک کن استفاده میکنم نه پاک کننده های دیگه..‌.

الان دیگه اونقدر کیفیت دستمال های گردگیری خوب شده نیاز به شیشه پاک کن نیست دیگه . منم برای توالت فقط از تیرک استفاده میکنم مابقی همون صابون و مایع خودمون هست 

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!