2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست
ببین عزیزم من تجربه خودمو میگم من بعد از دوساله شدن پسر دومم تا 10سالگیش رفتم سر کار... بعدها متوجه ...

ن هیدوا جان اتفاقا حرفتون یه تلنگر بو و من نوعی بعنوان  راهنمایی خواهرانه میبینم 

چون چند وقتیه منم با خودم در جدال شاغل موندن یا خانه دارشدنم ..من ده سال سابقه دارم ..از به طرف حیفم میاد ..از یه طرف دلم میخواد بیشتر پیش بچه هام باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیدوا جان ممنونم که وقت گذاشتی برام نوشتید خیلی برام ارزشمنده.

دقیقا به خاطر دخترم تصمیم گرفتم که نرم بخصوص الان که خیلی کوچیکه نمی تونم تصور کنم چه سختی باید بکشه تا من شاغل باشم[با احترام به تمام عزیزان شاغل 

توجه کنید که من دارم راجبع شخص خودم ودخترم صحبت می کنم]واینکه تو سالهای اول زندگیش چقدر به من احتیاج داره.

ولی خوب شاغل بودن هم مزایایی داره که دیگه دیشب عطاش به لقاش بخشیدم حداقل تا دخترم مدرسه ای بشه.

ولی خوب صادقانه بگم خوشحال نیستم.

شادی صدام کنید

شبتـــــون بخیر🌹

امروز هم یک ربع به شش بیدارشدم الهی شکر😍

وچندروز دورشدم ازروال خونه تکونی بخاطر خستگی وجمع وجوربعدسفر

امروز بازادامه ی سالن شروع کردم ما تی وی بزرگی داریم صبح اول کامل تمیزش کردم تی وی روکامل تمیزکردم  چن تام دکوری کوچیک روش هست همه روشستم وچیدم دوش گرفتم ورفتم سراغ ادامه روزمرگی 

من روالم ازپارسال همین هستش برای خونه تکونی ساعت اولیه صبح که بچه ها خوابن اقدام میکنم 5/30

6 اون بخش درنظرگرفته رورسیدگی میکنم وبعدادامه ی کارها 

نزدیکم به مرحله ای که عید

سلام خانوما

ممنون میشم اگه کسی چای ساز داره یا کتری برقی،درباره اش بگه

چه مارکی دارید؟راضی هستین؟

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
هیدوا جان ممنونم که وقت گذاشتی برام نوشتید خیلی برام ارزشمنده.دقیقا به خاطر دخترم تصمیم گرفتم که نرم ...

شادی جان میتونم بپرسم شغلتون دولتی هس یا خصوصی؟؟

من تقریبا مصمم هستم برا نرفتن اما همسرم میگ بیشتر فکر کن و مشورت کن

خب فاصله من 12 سال هست، که البته تصمیم برای بچه دار شدن نداشتم اما مثل اینکه قسمت بود. ولی بیشتر از ...

۱۲سال خب زیاده ونمیشد پیش بینی کرد‌ .الان بارداری یا به دنیا اومده؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
شبتـــــون بخیر🌹امروز هم یک ربع به شش بیدارشدم الهی شکر😍وچندروز دورشدم ازروال خونه تکونی بخاطر خست ...

خونه تکونی نداشته باشم  برای عید چون به صورت دوره ای به پنهان ترین جاها سرمیزنم تمیزمیکنم وپاکسازی 

فقط امیدوارم مداوم باشه برام. 

سلام خیلی وقته میخونم وتاجایکه امکانش بود برام زندگیمو مینیمال کردم ولی خب یسری چیزا مثل مبل فرش فعل ...

سلام خیلی هم عالی وقشنگ و  مینیماله عکستون . ولی مینیمال بودن که به عوض کردن مبل و فرش و وسایل کاری نداره عزیزم .

یه سری وسیله به اسم مبل مینیمال و اینجور چیزا جدیدا مد شده ولی واقعا نیازی نیست آدم مدل مبلشم بخواد به این خاطر عوض کنه . مگه اینکه کلا قصد خرید داشته باشه اون بحثش جداس. 

شادی جان میتونم بپرسم شغلتون دولتی هس یا خصوصی؟؟من تقریبا مصمم هستم برا نرفتن اما همسرم میگ بیشتر فک ...

خصوصی عزیزم.

فقط می تونم بگم با بچه سخته ولی وقتی بچه ها حداقل بزرگ باشن خوبه.

شادی صدام کنید