2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740509 بازدید | 44731 پست
شما سالی چن تا مانتو میگیرین دوستان وبه چ مناسبت توچ رنج قیمتی؟؟؟

من سالی یک الی دو تا. عید و تابستون. از 400 تا 1500 گرفتم بیشتر هزینه نمیکنم. مجلسیا گرونتر میشه که فعلا سه تا مجلسی بیشتر ندارم اینا کهنه و قدیمی بشن نهایت تا دو سال دیگه مجلسی نمیخرم و اسپرت و روزانه بیشتر خرید دارم. برا زمستونم هر سه الی چهار سال کاپشن یا پالتومیخرم چون دیرتر خراب یا از مد میرن. 

سلام دوستان الان نزدیک یک ماهه اساس منزل جمع کردم و خروجی فعلا ندارم. الان بلا تکلیفم و سرگردون. عین کسی که بین زمین و آسمون معلقه. دعا کنید هر چی زودتر گره کارمون حل شه و از بلا تکلیفی در بیارم. اینکه نمیتونم درست خونمو تمیز کنم ووسایلا رو مرتب کنم اینکه مدرسه دخترم تکلیفش مشخص نیست خیلی سختمه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان الان نزدیک یک ماهه اساس منزل جمع کردم و خروجی فعلا ندارم. الان بلا تکلیفم و سرگردون. عین ...

سلام عزیزم ان شالله که خیلی زود کاراتون به بهترین نحو درست بشه و از بلاتکلیفی راحت بشین ‌ توی همچین موقعیتی بودن می دونم چقدر سخته ولی خداروشکر که گذشت 

یه شلوار خونگی دخترم که کهنه شده خروجی

کلا چون اخر فصل خروجی داره وقطعا ورودی هم خواهد داشت.

پرده اتاق خواب باز کردم شستم.

نمی دونم گفتم یا نه بیشتر خونه تکونی من تابستون شستن همه چیز  رو تختی پرده رو تشکی ها پتو ها داخل کابینت ها.شب عید فقط تمیز کاری معمول دارم  رو بالشتی ها هم که مرتب شسته میشن

فقط فرش ها واقعا کثیفه موندم تایم اموزش غذا خوردنش بگدره بعد از عید هم اگه امادگی داشته باشه از پوشک بگیرم بعد فرش ها بشورم.

شادی صدام کنید
یه شلوار خونگی دخترم که کهنه شده خروجیکلا چون اخر فصل خروجی داره وقطعا ورودی هم خواهد داشت.پرده اتاق ...

چه جالب منم هر سال شهریور قبل از بازگشایی مدارس خونه تکونی کلی دارم، پتوهایی که نیاز به شست و شو داشتن رو دادم خشکشویی، روبالشی ها رو انداختم ماشین شستم، 

ایشالا تا آخر هفته آینده اگر بتونم اثاث کشی کنم فرش و مبل ها هم میدم قالیشویی و مبل شویی بشورن برام

تقریبا میشه گفت نیاز به پاکسازی ندارم ولی بازبینی میکنم چیز اضافه نبرم خونه جدید 

برای خرید این خونه جدیدمون ی خونه کوچولو تو شهرستان داشتیم تجهیز کرده بودیم، اون و فروختیم لوازم اونجا رو همسرم جمع کرده گذاشته انباری، تنها موردی ک نیاز به پاکسازی دارم همون انباری هست که لوازم مورد نیازم رو بچینم تو کمدهام،اضافی ها رو هم تعیین تکلیف کنم 

یه شلوار خونگی دخترم که کهنه شده خروجیکلا چون اخر فصل خروجی داره وقطعا ورودی هم خواهد داشت.پرده اتاق ...

منم تقریبا اینجوریم  مخصوصا برا شست و شو ها .چون جای سردسیر هستیم و اسفند نمیشه فرش شست یا اینجور شستنی  های بزرگ 

این هفته دارم شروع میکنم ملافه و روکش لحافاو بالشارو بشورم  ..

من سالی یک الی دو تا. عید و تابستون. از 400 تا 1500 گرفتم بیشتر هزینه نمیکنم. مجلسیا گرونتر میشه که ...

چقد خوبه روش شما 

من متاسفانه زیاد خرید میکنم البته بگم حتما خروجی میذارم که ورودی جدید داشته باشم ..اما تو مانتو یکم تنوع طلبم 

چه جالب منم هر سال شهریور قبل از بازگشایی مدارس خونه تکونی کلی دارم، پتوهایی که نیاز به شست و شو داش ...

به سلامتی جا به جا بشید.

بله منم چون سالها شاغل بودم شهریور برام بهتره.ما هم تو استان های گرمسیر نیستیم بالاخره حتی خود اسفند هم زمان مناسب شستشوها نداریم.تابستون خیالت راحت.

الان من پرده ها شستم دیگه پنجره ها می بندیم گرد وخاک هم روی پرده نمی شینه وبیشتر تمیز می مونه وخیلی دلایل دیگه.

واینکه منم ورودی خروجی از خونه ندارم‌اینایی که گزارش میدم روتین روزمره است.اونچه که دست من بود وباید خارج میشد خارج شد.

و ای کاش ما شروع فصل پاییز جشن می گرفتیم پر از حس زندگیه از غذای گرم وبارون وتمیزی محیط وبوی بد نبودن 

ولباس راحت پوشیدن.دیدن بچه مدرسه ای ها تو خیابون

چراغ های روشن خیابون ها تو روزای سرد وبارونی

فقط برای مادر بچه دار دغدغه سرماخوردگی بچه ها دشواره.

شادی صدام کنید

دخترم تو هال خوابیده نمی تونم آشپزی کنم می خوام کوکو درست کنم وقتم ازاد دارم اینجا حرف بزنم.

دیروز رفتم خونه باع همسرم هر چی دستش بوده کاشته اوایل کم کاشته بود خوب بود الان زیاده روی کرده اصلا گل وگیاه رفتند روی هم دیگه.

بعد تزدیک ۷ و۸ تا گلدون همین جوری بی هدف 

تعداد میز وصندلی ها هم خیلی اضافه کرده دیگه انچنان لذت نمی برم جنگلی شده برای خودش

جالبه خلوت که بود خیلی همه تعریف می کردند الان به ندرت دوستان از سر ذوق تعریف می کنند به نطرم‌تمام ادما تو ضمیر ناخودگاهشون محیط خلوت ومنظم ترجیح میدن.

شادی صدام کنید
دخترم تو هال خوابیده نمی تونم آشپزی کنم می خوام کوکو درست کنم وقتم ازاد دارم اینجا حرف بزنم.دیروز رف ...

ممنونم عزیزم از دعای خیرتون،ایشالا همه جوون ها خونه دار بشن، آرامش داشته باشن همه

اصلا منظورم گزارش های روزانه شما نبود، اتفاقا من شخصا همیشه از دیدن پیام ها و گزارش خروجی هاتون لذت میبرم❤️

منم عاشق پاییزم، نظم برمیگرده به زندگی ها، شور و شوق برمیگرده، قشنگی و زیباییش هم که دیگه نیاز به گفتن نداره

این چند روز تنها خونه هستم، پسرم پیش مامانم هست،همسرم هم شیفت هستن، من برگشتم خونه که تیکه تیکه وسیله هامو جمع کنم،اثاث کشی پارسال خیلی خروجی داشتم،سبک اومدم اینجا، الهی شکر دغدغه اثاث ندارم 

همسرم که تلفنی بهش گفتم تا آخر هفته که برگردی من همه چی و میچینم تو کارتن،که تو اومدی بدیم باربری ببره،کلی شوکه شد گفت چطور تنهایی انجامش میدی 😃😃

بنده خدا نمیدونه من چقد سبک کردم خونه زندگیم رو و با این سبک زندگی چقدر آرامش دارم الهی شکر 

این چند روز تنها خونه هستم، پسرم پیش مامانم هست،همسرم هم شیفت هستن، من برگشتم خونه که تیکه تیکه وسیل ...

تبریک میگم عزیزم.انشاالله خونه ی جدید پر از شادی و عشق باشه براتون. 

سلام دوستان الان نزدیک یک ماهه اساس منزل جمع کردم و خروجی فعلا ندارم. الان بلا تکلیفم و سرگردون. عین ...

درکتون میکنم عزیزم،  بلاتکلیفی واقعا سخته، ایشالا زودتر اوکی بشه کاراتون