2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740509 بازدید | 44731 پست

آهان یه کار خوب در راستای مینیمال شدن 

با چند نفر از آشناها رفتیم بازار جلفا  و چقدر از عملکرد خودم راضی بود م .فقط چهار قلم وسیله خریدم 

که تاپ که واسه اینکه تنوع بشه خریدم 

شلوار و لازم داشتم 

پافر دخترم نیاز داشت ..همینا در حالیکه اونا چقدرررررر وسیله خریدن و من فقط لذت بردم از همراهی با اونا 

خروجی:

۶تا شیشه رب وسس و.. ،یه دبه ماست ، یه کارتن بلغور جو و شکلات ، یه ظرف چسب چوب که خشک شده ،یه قوطی خالی شیرخشک

یه پیراهن نو پاییزه بعنوان کادو به خواهرزادم(پسره) دادم

یه شال و سه جفت جوراب هم به یه خواهرزاده دیگم(دختره)دادم

یه پیراهنم به شوهرآبجیم دادم

به این ترتیب ساک کادوهام یکم خلوت شد(دوسال بود نتونسته بودن بیان خونمون اینارو به حساب عیدی دادم ،خواهرم چیزی قبول نکرد)

ورودی اجباری این هفته:دو جعبه شیرینی و چندکیلو میوه از طرف خواهرا ..

بقیه ورودیا ضروری بوده ،خرید اضافه نداشتیم

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من راه دورم کسی نزدیکم نیست که بیاد وگرنه دیونه میشم قبل اینکه مهمون بیاد همیشه خونه تکونی میکنم در ...

منم دورم عزیزم واسه همین تا از خونه دربیان و بیان برسن کلی همه‌جارو برق انداختم ،نمیخاستم خونه و آشپزخونه رو کثیف تحویل صاحبخونه جدیدش بدم توفیق اجباری شد و تمیزکاریارو زودتر انجام دادم

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

گزارش‌های همگی عالی بود✨️✨️

خروجی:

سه تیکه اسباب بازی خراب دخترم

تاپ خودم که رنگ و رو رفته بود

یه جفت دمپایی دخترم که پاره شد

یه رنگ مو و اکسیدان که استفاده نکرده بودم دادم به یه دوستی که لازم داشت

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
آهانپس من اشتباه متوجه شدم، فکر کردم سم رو ریختن توی ظرف شوینده🙈😆

بله عزیزم دوستمون درست گفتن هر شوینده رو ریختم توی بطری شوینده جدیدکه عین قبلیه اس . حتی رایحه هاشونم یکیه عین همن . سم هم دو  تا عین هم  داشتم یکی کردم   

سلام دوستانبرای آشنایی بیشتر با گروهتون کدوم صفحات تاپیک رو بخونم؟چون همه ش خیلی زیاده.

سلام عزیزم خوش اومدین از صفحات اول تا 10 رو بخونید مهم ترین نکات تو اون قسمته بقیه اش هم تمرین و گزارشات هست

اگه اینستاگرام هم دارید هایلایت های پیج لیلی دیلی رو نگاه کنید خیلی کمک کننده است

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
آهان یه کار خوب در راستای مینیمال شدن با چند نفر از آشناها رفتیم بازار جلفا و چقدر از عملکرد خودم ر ...

چقدر لذتبخشه آدم در همون حد که نیاز داره خرید داشته باشه 

من خیلی این سبکی تو بازار رو دوست دارم 

بیشتر دوست دارم از نگاه کردن به اجناس لذت ببرم 

❌لایک❌

روز سوم خونه تکونی

امروز یخچال و لباسشویی و گاز و کشیدیم جلو ،زیرشونو تمیز کردیم،و خود وسیله هارو✅

موکت اتاق هارو دراوردیم از زیر تخت و کمد ها✅

کف اتاق ها و اشپزخونه و خونه و زیر کابینت ها دستمال کشیده شد ،و ی جارو زدم اخرش ✅

دیگ کار خاصی ندارم ،تا فرش هاو موکت ها بیان و اتاق هارو بچینم✨

خروجی هم تعدادی دستمال تمیز کاری

اینا تعداد مانتوهای منه ۲تا مخمل مجلسی یکیش کتی یکی بلندمجلسی مشکیمشکی کتیکرم کوتاهنسکافه ای پاییز ...

منم واقعا استفاده زیادی دارم مانتووشومیز وتعدادی که گفتم دارم 

مثلا دوتامشکی مجلسی ی دونه روزانه واقعا نیازمه ولی مدام چک میکنم وتابستونیاهرسال خروج دارم

من تنها مانتویی که جدیدا گرفتم برای زیر چادر ایرانیمهجنسش عالیه فک کنم حالا حالاها بپوشم اصولا اهل م ...

چ خوب که بایکی کارتون راه میفته آرامش داریدبخدا

هیدواجان یک سوال داشتم 

کمکی که دارید چن باردرماه میادوچ کارهای براتون انجام میده چن ساعت هستش؟؟ 

واینکه چ هزینه ای میدین بهشون؟ 

من گاهی میخوام کمکی بگیرم ولی اصلا نمیدونم چ کاری بدم چ برخوردی داشته باشم روم نمیشه انگارکابدم بهشون

من راه دورم کسی نزدیکم نیست که بیاد وگرنه دیونه میشم قبل اینکه مهمون بیاد همیشه خونه تکونی میکنم در ...

من مادرشوهرم و همه خانواده همسرم نزدیکن ، مادر و پدر شوهرم که همینجوری زنگ نزده یهو میان پشت در ، بقیه هم زنگ بزنن نهایتش یکربع نیم ساعت بعدش میرسن 😅😅😅😅😅😅😅