2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740468 بازدید | 44731 پست

چالش-هفته-بیست و یکم

چند تکه فوم اکلینی که دیگه کاربردی نیستند.

پنج شال و یه تاپ از خودم

یه کیف که رطوبت خرابش کرده و پوست پوست شده

خرید اشتباه تبدیل برای شلنگ آب . که فقط تبلیغات قشنگی داشت و به درد نخور بود...

دوتا پارچه که یکیش رو خودم خریدم و اون یکی هدیه بود.

یه دونه تفاله گیر چای که عمرشو کرده...

سه تا درب بطری که دلیل نگه داشتنشون رو یادم نمیاد.

و موهام که اینو قبلا تو تاپیک گفته بودم..

چالش-هفته-بیست و دوم.

سیزده تکه از اسباب بازی های پسرم. که میرن بازیافت و سه تکه اش رو بچه همسایه برد.

یک توپ

وقت گذاشتم برای داروها و دوتا جعبه تقسیم شدند... جعبه ویتامین ها رو از داروهای درمانی جدا کردم و نظم بهتری گرفتند و مقداری از داروهای مصرف شده برش خوردند و از جعبه خارج شدند و خلوت تر شد.

بریم خونه فامیلمون 💃

خانم خونه علاقه وافری داری به قرینه و جفت بودن وسایلشون...

مثلا یک میز چوبی و مجسمه سمت چپ ... همون مدل میز چوبی و مجسمه سمت راست...

یا در مورد شمعدانها ... یا پرده ها. حتی نحوه چینش کوسن های مبل...

فرش ها

هرچیزی که دیده بشه قرینه هست.

پشتی و رویه هاشون...

حتی دستگیره های آشپزخونه. هر طرحی دوتا ...

البته وسایل آشپزخونه تعداد بالا دارند. حداقل 24تایی. از هر چیزی... الان بازم پشیمون شده که بعضی ظروف درحد شش تا هم زیاده... این سرویس رو که خرید . ست قبلیش رو رد کرد.

یه سمت پذیراییشون کاملا مدرن و همخوان با هم هستند و اصطلاح خودمون درشت پسند هستند .

قسمت دیگه سنتی خلوت و شیک...

قشنگی خونه شون به اینه که هیچ کاوری استفاده نمی کنند و در حین بزرگی حال و پذیرایی و اتاق ها .... وسایل خونشون زیاد به چشم نمیاد... و خانم خونه فوق العاده منظم و تمیز هست .

هربار هم به صرف وعده خونشون بودیم سنگ تموم گذاشتند. البته از اون دسته خانم هایی هستند که فرقی بین غذای خودشون و مهمان نداره... و برای خودشون هم تکمیل میچینه و سبزی و سالاد و ترشی باید برای هر وعده شون باشه... جالبیش به اینه که الان دخترشون هم همینطوره. سبزی تازه پایه همه غذاهاش هست. 

الان که فکرشو میکنم منم در مورد بعضی وسایل همیشه انتخابم سه تا بوده...مثل شمعدان چوبی که در سه سایز هست.

یا ظرفهای پلاسکویی که قدیم میخریدم ... 😅. خودمم تیک سه تا دارم. و تازگی ها به اندرون سه تاییم پی بردم... سه تا در سه سایز...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بریم خونه فامیلمون 💃خانم خونه علاقه وافری داری به قرینه و جفت بودن وسایلشون...مثلا یک میز چوبی و مج ...

خیلی جالب بود . فقط درشت پسند یعنی چی؟ 

منم تیک دوتایی دارم فک کنم . گاهی دو تا کم بوده گاهی زیاد . ولی قرینه بودن رو زیاد تاکید ندارم .

خیلی جالب بود . فقط درشت پسند یعنی چی؟ منم تیک دوتایی دارم فک کنم . گاهی دو تا کم بوده گاهی زیاد . و ...

مبل و میز وسط و میز تی وی ... وسایل ریزه و تزییناتی ریز نداره... مهمان نباشه هیچ چیزی روی میز وسط مبل نیست... رومیزی استفاده نداره. 

بعضی خونه ها وارد میشی ریزه پیزه خیلی دارن و میچینن روی میزها و گوشه کنار خونه و اوپن ... ایشون نمی پسنده . 

مبل و میز وسط و میز تی وی ... وسایل ریزه و تزییناتی ریز نداره... مهمان نباشه هیچ چیزی روی میز وسط مب ...

حتی در مورد میز های چوبی و دکوری روشون... بزرگ هستند ... البته در برابر بزرگی خونشون به چشم نمیاد... من کنار میز و دکوری بایستم فکر کنم ریزتر هستم 😂

امروز اول صبح که بیدار شدم تموم قفسه های یخچال رو بردم تو بالکن و حسابی شستم 

قشنگ همه شون برق افتادن

خروجی یه بطری آب که بالاش شکستگی داره 

✅سه تا شربت که استفاده ندارم و یه قاشق تقریبا توشونه 

✅یه آبلمیو صنعتی که هم تاریخش گذشته هم اینکه خوشم از طعمش نمیاد 

امروز اول صبح که بیدار شدم تموم قفسه های یخچال رو بردم تو بالکن و حسابی شستم قشنگ همه شون برق افتادن ...

سلام خداقوت . آبلیمو رو برای سفید کردن قابلمه روحی و شستن پارچه هایی که لکه دارن هم میتونید استفاده کنید

منم از تماس تلفنی بدم میاد و حتی خجالت میکشیدم بیان کنمراستش دلم واس خیلی ها تنگ میشه ولی بازم نمیتو ...

خودتونو با هر خصوصیتی دارید دوست داشته باشید 

خیلیا شبیه شما هستن ❤

دلتنگیتونو با حضور تو جمع هایی که هستند(عروسی ،زواری،دید بازدید های مرسوم و...) جبران کنید و برید باهاشون همصحبت بشید و لذت ببرید بانو

❌لایک❌

ظهرتون بخیر دوستان؛ 

چقدر خوبه عکسا، کلی آدمو به وجد میاره.

هربار قبل پاکسازی میخوام عکس بگیرم از خروجی ها ولی همیشه کارم که تموم میشه یادم میاد. 

امروز کابینت قابلمه وظروف نگهدارنده رو ریختم بیرون. این قسمت چون دسترسیش سخته دیر به دیر مرتب میشه. 

🗑️خروجی این قسمت؛ 

✔️یک در قابلمه(خودقابلمه قبلا رفته بود خروجی) 

✔️یک قابلمه سایز کوچیک که روکش تفلونش خراب شده بود

✔️یک پایه وارمر .

✔️دوتا لیوان یکی لب پر شده بود، اون یکی برای مامانمه که گذاشتم کنار مابقی ظرفایی که تو این مدت تو خونه ی ما اومده بود و باید پس بدم. 

✔️محافظ پلاستیکی تیغه ی خوردکن.

✔️یک نظم دهنده (ترک داشت و هربار دستمو خراش میداد) 

✔️دوتا سنجاق سر که موهامو میکند. 

✔️یک قلم رژ لب که موهاش خراب شده بود.

✔️یک شیشه ی خالی عطر.

این 3تای آخر رو بعد از پاکسازی کشوی لوازم آرایشم خروجی دادم. 

✔️یه مقداری خرده ریز دیگه که اسمی ندارن و انباشتگی ایجاد میکردن. 

چالش-هفته-بیست و یکمچند تکه فوم اکلینی که دیگه کاربردی نیستند.پنج شال و یه تاپ از خودمیه کیف که رطوب ...

تبدیل شلنگ رو منم خریدم از تبلیغ ولی روی شلنگ حیاط وصل کردم خیلی خوبه باید فشار آب زیاد باشه 

مثل آبه کارواش میشه

غصه نخور درست میشه.
امروز داروهای غیر یخچالی رو چک کردمچندتا دارو پلمپ و تاریخ دار و یه بسته ماسک جدا کردم ببرم مرکز بهد ...

عزیزم دور از جوووون شما باشه انشالله،من داروهای بابای خدابیامرزم رو اهدا کردم به هلال احمر چون میدونم برای مردم بی بضاعت داروهارو ارزون یا رایگان تهیه و توزیع میکنن گفتم حتما به کارشون میاد،قبول کردن

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
نمیدونم هایدی جان شاید همینطور باشه ولی فعلا پول قربانی کردن نداریم خودمم خیلی دلم میخواد قربونی کنی ...

نخندید بهمون ولی قربونی قربونیه ،یه مرغی خروسی باشه هم قبوله سر ببرید بدید به یه نفر مستحق

ما برای هر سقفی که بتن ریختیم یدونه خروس بریدیم دادیم نیازمند

میگن در حیاط رو وصل کردین هم باید ببرید ،اینروزا باید ببریم

فکرکنم ۳۰۰،۴۰۰تومنه قبمتش

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚