2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740509 بازدید | 44731 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام و درود به دوستای گل مینیمال ،،،من خیلی وقته تاپیک وذخیره کردم فقط میخونمتون ، وکلی انگیزه میگیرم ..دم همتون گرم ،خدا خیرتون بده ، کلی تاثیرگذاربوده برام ..البته من سبک زندگیم همین مدلی بوده ازقبل ، ازشلوغی و انباشتگی بیزاربودم ..دوس دارم همه چی به بهترین و باکیفیت ترین  شکل باشه ....همیشه سعی میکنم سطح انرژی خونه رو بالا ببرم باتمیزی و خلوتی .....ولی گاهی این کمال گرابودن اذیتم میکنه

من همه ی پست هاتونو خوندم.با این همه خروجی حتما خونتون خیلی خلوت تر شده.آفرین به شما👏

بله خیلی بهتر شده. قبلا لباسام تو کمد دیواری اتاق دخترم بود چند روز قبل همه رو از اونجا برداشتم چون خیلی تعدادشون کمتر شده راحت جای دیگه جا شدن. از آشپزخونه هم یه فایل چهار طبقه که قبلاً کامل پر بود خالی شد و رفت اتاق دخترم که اینا کلی به نظم اتاقش کمک کرد. 

با لایک شدن مشکلی ندارم

سلام 

دیروز سه تا کشوی آشپزخونه رو خالی کردم تمیز و برق انداخته رفتن سرجاشون 

یه خودکار و چند تا ابزار و پیچ رفتن خروجی 

گلدون های تو راه پله های ساختمون که مال طبقه ما بود تمیز و یه زیر گلدنی رفتن بیرون

هر صبح دارم میام سرکار کلی زباله می ندازم  

دخترم عاشقتم
سلام دیروز سه تا کشوی آشپزخونه رو خالی کردم تمیز و برق انداخته رفتن سرجاشون یه خودکار و چند تا ابزار ...

یه مانتو کتی هم داشتم  دیگه مدلش قدیمی بود اونم رفت خروجی

دخترم عاشقتم

ولی تاپیک عالی هست خیلی رو آدم تاثیر میذاره من با اینکه خیلی مرتب و منظمم اما کلی لباس کلللللی ها کفش و صندل و وسایل اضافی دارم کابینت ادویه و سبزیجات خشک و حبوباتم کلی اضافه داره باز میخرم والان بسیار انگیزه گرفتم خرید الکی به هیچ وجه نکنم. شاید بگم پنجاه تا مانتو کوتاه و بلند و مشکی و رنگی دارم کلی هم بیرون دادم باز اضافه تو کمده. چقد یاد آوری خوبی بود این تاپیک ممنون

دیروز کش موهام پاره شد انداختم دور، الان ۳کش ساده یه شکل و یه رنگ دارم ولی اونی که پاره شد اصلا موهامو نمیکشید و باهاش راحت بودم... 

تو خونه هم یا کلیپس میزنم یا گیره آبشاری (کش ها برای بیرون رفتنه) 

امروز عصر و فردا میخوام بعضی کمد و کابیت های آشپزخونه رو بریزم بیروم و بازبینی و پاکسازی کنم دوباره بچینم سرجاشون

میام و گزارششو میدم 

❌لایک❌

امروز نوبت آشپزخونه است سینک ودیوار پشت سینک اعلاشویی کردم

یه لباس زیر بالاتنه خروجی شد الان دوتا دارم.

نهار خوراک بامیه گذاشتم دوس دارم تا تازه است وفصل اش خورده بشه فریزر خلوت بشه

روغن زرده تخم مرغ صبح زدم به موهام  هر دفعه برم حموم استفاده می کنم تا تموم بشه.

شادی صدام کنید

یه شال قدیمی داشتم رفت خروجی.من برای سیسمونیم چند تا آروغ گیر خریدم ولی استفاده نشد گفتم تغییر کاربری بدم به عنوان دستگیره آشپزخونه استفاده بشه.صندلی غذا پسرم فروختم..دوستان همتون و میخونم عالی هستید و پرانگیزه...

این هفته دو تا طبقه به کمدها اضافه کردم وسایلمو مرتبتر با دسته بندی چیدم . فعلا خروجی نداشتم . 

سه چهار تا اسپری و شوینده دیگه داشتم که خیلی قوی نبودن و به دردم نخورده بودن گذاشتم توی سرویسها که چند سری سرویسهارو باهاشون بشورم و خروجی بشن و دیگه نخرم 

یه قابلمه و یه دیگ زودبرقیم روکششون خراب شده بود دادم جایی که از کارشون مطمئن هستم دوباره روکش کردن و خیلی راضی ام . توی مدتی که نبودن هم از قابلمه سایز متوسط و زودپز روگازیم استفاده کردم . اما همون قابلمه کوچیک و زودپز برقی رو ترجیح میدم و کاربردی ترن برام . اینم عکس روکش شده و روکش نشده کنار هم. 

همه طبقات یخچال رو درآوردم شستم و دوباره چیدم . خروجی نداشتم و یخچال خلوته 

فریزر کمی شلوغ شده بود . توی هفته سعی کردم غذاهایی بپزم که بیشتر فریزر خالی بشه 

می دونم که سبزی خشکها و داروهای گیاهی احتیاج به مرتب کردن دارن اگه امروز برسم انجام میدم .