2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740509 بازدید | 44731 پست
خروجی :✓سری همزن گوشتکوب برقی(خراب شده بود)✓۴ تیکه محافظ پلاستیکی تیغه خردکن(تیغه همیشه تو کاسه هست ...

عزیزم تنوعت فقط🥰

و این که چرا تماساتونو با همسرتون کوتاه کنید؟

وقتی ایشون از سر علاقه میخوان سراغ بگیرن ازتون؟

توی تنها چیزی که نباید مینیمال بود عشق و محبته

چون هدف خداوند از آفرینش جهان به نظر من عشق ورزیدنه و بس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای نهال جان عکس هات عالیه هم خلوت وتمیز هم مینیمال

تو این عکس با احترام به شما به نظرم اون راف بردار چون تعداد استکان ها کمه به راحتی جا میشن.

البته حتما برای گذاشتن راف دلیلی داری فقط گفتم نظرم بگم

شادی صدام کنید
وای نهال جان عکس هات عالیه هم خلوت وتمیز هم مینیمالتو این عکس با احترام به شما به نظرم اون راف بردار ...

ممنونم برای تعریفت عزیزم💚

مرسی که نظرتو گفتی بله جا میشن ولی این سرویس ها ناقص شدن و باید بهشون اضافه کنم این راف رو وقتی سرویس تکمیل بود توی کابینت گذاشتم ودیگه برش نداشتم چون در آوردن و گذاشتنشون برام اینجوری راحت تره

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

سلام دوستان ،من  بعد چند ماه تازه یخورده تونستم خودمو جمع و جور کنم ،سخته بخای زندگیتو با یه آدم جدید هماهنگ کنی،  فکرشم نمی کردم خروجی داشته باشم ولی داشتم  

جانماز و سجاده 

قند سرعقد 

پالت سایه و رژگونه و...

یه دست لباس تو خونه 

یه ظرف سالاد سرامیکی 

یه قوری پیرکس

یه دست قاشق چنگال 

یه ست چاقو آشپزخانه

دوتا تیشرت همسرم

یه سرویس آرکوپال 

یه جفت کتونی 

همه نو بودند،بوسشون کردم فرستادمشون برن خونه بخت 

[QUOTE=352088681]خیلی خوبه که، چرا انجامش ندین. دلتون باز میشه، یه تنوع کم خرج برای روح بخشیدن به خو ...

عزیزم،  خودتون از همه مهم تر هستید و وقتی میتونید با چند تا کار کوچیک روحیه تون رو بالا ببرید ، چرا انجامش ندین ؟

برام واقعا جالب بود هرکسی فکر میکرد فقط خودش این مدلیه بعد که یکی در اینمورد پست گذاشت دیدیم اکثر قر ...

منم از تماس تلفنی بدم میاد و حتی خجالت میکشیدم بیان کنم

راستش دلم واس خیلی ها تنگ میشه ولی بازم نمیتونم زنگ بزنم صحبت کنم،و اونا متاسفانه اینو کم محبتی من تلقی میکنن

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
فدات بشم عزیزم ممنونروزهای خیلییییی بدی رو تو این خونه دارم میگذرونم دعواهای الکی بحثهای بیخود که قب ...

پیشاپیش عذر میخوام به خاطر پست دور از بحث تاپیک

فکر کن به علت دعواها،اگه از خستگی و ... هست که هیچ

چون شاید اسباب کشی خسته تون کرده و دارید خودتون رو با دعوا خالی می کنید

ولی اگه علتی پیدا نکردین،احتمالا آشناها دارن درباه خوشبختی شما میگن،خونه نو گرفتن و ...

تو خونه تون حتما اذان بگید،چهار قل رو زیاد تکرار کنید،اگه فرصت داشتین تو گوشی تون قرآن بذارید تو خونه پخش شه،یا اسفند دود کنید

انرژی منفی اون حرف ها و چشم و ... رو سعی کنید با چیز های مثبت دور کنید

ان شاءالله حل میشه عزیزم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی