2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740513 بازدید | 44731 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با همسرم رفتیم خونه مادرش برگشتنی مادرش ی قابلمه کوچک داد دست همسرم تو پلاستیک بود بعد من ک نشستم حس تری کردم نگو قابلمه آبگوشت ریخته  باشوهرم بحثم شد ی وقتایی دلم میخواد قید همه چی بزنم

خیلی خوبه اینجوری پیشنهادم اینه که اگه شرایطشو دارید عکس بذارید از کارهایی که میکنید از قبل و بعد پاکسازی از خروجی ها خیلی بیشتر به آدم انگیزه میده تا اینکه فقط متن باشه.

من خودم با عکس بهتر ارتباط برقرار میکنم برای همینم عکس میذارم

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
خیلی خوبه اینجوری پیشنهادم اینه که اگه شرایطشو دارید عکس بذارید از کارهایی که میکنید از قبل و بعد پا ...

و دیگه اینکه عکس میذارم که بقیه هم تشویق بشن بذارن.

ولی اگه نذارید هم من از رو نمی‌رم و عکس هامو میذارم 😄شاید یکی بلند شد و همراهی کرد

پست ماریتان عزیزم

دلبرجان ممنون بابت یادآوری پست های قبلی 😍 حقیقتا خیلی ازین تغییرات و مقایسه خود قدیمم با الان خوشحال میشم.

البته بعد از تقریبا دو سه سال که با این تاپیک اشنا شدم همچنان درحال خروجی گذاشتنم و نهضت ادامه داره!

و دیگه اینکه عکس میذارم که بقیه هم تشویق بشن بذارن.ولی اگه نذارید هم من از رو نمی‌رم و عکس هامو میذا ...

و اینکه من با لایک کردن مشکلی ندارم

میتونید لایک کنید.خوشحالم میشم

خونه کاملا گردگیری و جارو شد و خلاصه حسابی همه ی نقاط آشکار و پنهان پاکسازی شد😍👌🏻

و خروجیش شد؛

یک تیشرت که از قسمت زیر بغل خیلی بد پاره شده بود و سوراخای ریز ریز ایجاد شده بود یکبار دوختم پوشیدم ولی الان دیگه مناسب دوختن نیست!

۴تا سوتین و ۴تا لباس زیر پایین تنه کهنه شده بودن!

مقداری ذرت(پفیلا)

سفید آب(روشور)

ولی این ریپلای پیام های قدیمی خیلی خوبه ممنونم ازتون😍من عکس های دختر آفتاب رو خیلی دوست داشتمرفتم ا ...

دقیاس

هم اینو هم پیام قبلی تون

منم موافقم لایک برای پست های خعععلی خفن باشه (از حالا بگم من هیدوا رو نمی تونم لایک نکنم با عشق و احترام بی نهایت به همه اعضا🥰)

و ریپلای نامحدود