2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740752 بازدید | 44733 پست
ببین عزیزم همه ماها انرژی داریم، من زیاد هم تو این فازها نیستم، ولی بر اساس چیزایی که تجربه کردم بهت ...

چقدر با شما هم عقیده م. منم به شدت انرژی آدما رو حس میکنم. خصوصا جاهایی که برای اولین بار میرم، احساس میکنم در و دیوارای اون مکان انرژی آدمای اونجا رو تو خودشون جمع کردن. 

امیدوارم نازنین جون هم زودتر آرامش لازم رو تو خونه ی جدید به دست بیارن و لذت زندگی رو ببرن. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم نمیدونم به خدا قبل و بعد اومدن هر مهمون یه دعوای الکی راه می افته و که قبلا اصلا سابقه نداش ...

احتمالا خیلی به چشم میای.

همیشه صدقه بنداز. واقعا بلا رو دور میکنه. من بدون صدقه دادن از خونه بیرون نمیرم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
چقدر با شما هم عقیده م. منم به شدت انرژی آدما رو حس میکنم. خصوصا جاهایی که برای اولین بار میرم، احسا ...

اگر بگم من از قبل متوجه شده بودم که با بعضی از اعضای این تاپیک از جمله خود شما هم فرکانس هستم باور میکنید؟ 😍

فرصتش پیش نیومده بود که بگم، منم خیلی انرژی محیط، آدما، تاثیر میذاره روم، خیلی سعی میکنم بی تفاوت باشم ولی واقعا سخته

ی نشونه دیگه آدمای با انرژی و فرکانس بالا اینه که گربه ها راه میفتن دنبالت😃

من اصصصصصلا گربه ها رو دوست ندارم، بارها متوجه شدم پشت سرم راه میفتن، بعد که تحقیق کردم شنیدم از دوستانم که گربه ها انرژی اطراف آدما رو میبینن، از اون روز به بعد بیشتر میترسم ازشون 😄

سلام دوستای خوبم، صبح تون به شادی و نشاط ایشالا...

من کله سحر بیدار شدم چند تا کار اداری داشتم انجام دادم و برگشتم منزل 

لباس ها رو انداختم لباسشویی

ناهار گذاشتم و هنوز پسرم خوابه 

چون عصر میرم دیدن مامانم این چند روز ورودی های یخچال حساب شده بودن، کنترل کردم که چیزی نمونه خراب بشه 

بخاطر جابجایی و اثاث کشی که در پیش دارم شوینده ها رو دارم استفاده میکنم که کلی شامپو و شوینده و....نصف و نیمه و ی کم مونده ته ظرف با خودم حمل نکنم ببرم خونه جدید 

من عادت دارم قبل از خروج از منزل به قصد سفر باید هممممممه جا رو برق بندازم که وقتی برمیگردم خونه از دیدن خونه تمیز و مرتب حالم خوب بشه

و در آخر اینکه من از لایک بدم نمیاد اتفاقا خوشحال هم میشم حس میکنم ارتباط میگیرم باهاتون با لایک ها اگر دوست داشتین لایک کنید 😍

من امروز یه تغییر کاربری دیگه انجام دادم، قبلا گفته بودم همسرم با هر خرید سوپرمارکتی که انجام میده بی جهت یه شامپو هم میخریدن و بعد از یکی دوبار مصرف میگذاشتن کنار، منم برای اینکه حروم نشه همه رو یکجا میکردم و باهاشون لباس میشستم. خدا روشکر این عادت از سرشون افتاد (اونقدر ریز ریز از زندگی مینیمال و حفاظت از محیط زیست و.... گفتم که بالاخره کمی نرمش نشون دادن) 

امروز صبح که داشتم وسایل بهداشتی رو مرتب میکردم دیدم یه اسپری دوفاز مو نصفه و تاریخ مصرف گذشته داریم که خیلی بوش خوبه، دلم نیومد بندازمش دور، گذاشتم سرویس بهداشتی بعنوان خوشبو کننده استفاده بشه. 

💫فکر میکنم گاهی اوقات با همین تغییرات کوچیک تو کاربرد وسیله ها میتونیم جلوی ورودی و خروجی های بی مورد رو بگیریم و کمتر زباله تولید کنیم. 

📌یه نکته ی دیگه که مطمئنم اینجا خیلی از دوستان این کار رو میکنن، یادداشت مایحتاج روزانه و شخصی هست، این کار باعث میشه موقع خرید ورودی هیجانی نداشته باشم.

📖  تو دفتر یادداشت روزانه م یه بخشی رو به این موارد و لیست خروجی هر فصل اختصاص دادم، مثلا نوشتم خروجی شهریور ماه؛

بعد اون نقاطی از خونه رو که احتمال انباشتگی درش زیاده رو یادداشت کردم، وسیله هایی که تا آخر فصل باید برن خروجی رو هم یادداشت میکنم و طبق اون پیش میرم. اینجوری انگار اون نظمی که مد نظرم هست تو ذهنم بهتر صورت میگیره. 

و دیگه اینکه عکس میذارم که بقیه هم تشویق بشن بذارن.ولی اگه نذارید هم من از رو نمی‌رم و عکس هامو میذا ...

خیلی عکسات خوبه نهال جان بزارحتما. منم این هفته یاهفته اینده خونه تکونی روشروع میکنم وحتما عکس میزارم ازقبل وبعذش

لطفالایک نکنین. 
اگر بگم من از قبل متوجه شده بودم که با بعضی از اعضای این تاپیک از جمله خود شما هم فرکانس هستم باور م ...

به نظرم شما خانوم مهربون و خوبی هستی👌😘 که گربه ها میان دنبالت چون حیوونا روانشناسی قوی دارن و معمولا به آدمهای بد و انرژی منفی نزدیک نمیشن 😇

سلام وصبح همگی بخیر😁چون پسرکوچیکه نزاشت دیشب خوب بخوابم امروز دیربیدارشدم وتازه صبحانه خوردم گفتن بیام اینجاروبخونم وانگیزه بگیرم برم کارامو بکنم که خونه ترکیده. خداکنه کسی درخونمو نزنه تابعدتمیزکاری😁

لطفالایک نکنین. 
خیلی عکسات خوبه نهال جان بزارحتما. منم این هفته یاهفته اینده خونه تکونی روشروع میکنم وحتما عکس میزار ...

به امید خدا 

چشم عزیزم ممنونم از نگاه قشنگ شما دوستان و اینکه بهم انرژی میدید همیشه💚🥰

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿