2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740754 بازدید | 44733 پست
سلام عزیزم مبارکهایشالا به دل خوش و همیشه صدای شادی و خنده تون بپیچه تو خونه تون عزیزم حتما عود روشن ...

خیلی ممنون عزیزم

تا حالا عود روشن نکردم ولی حتما میگیرم روشن میکنم فقط منظورتو از پاکسازی متوجه نشدم اگه میشه یه کم بیشتر توضیح بده عزیزم 

خداروشکر که تونستین خونه بخرین و بعد چندین سال الان سقف بالاسرتون برا خودتونه. یه روز کامل ریلکس کنی ...

فدای دل مهربونت بشم عزیزم 

امیدوارم خیلییییی زود خونه بخرید و با دل خوش اینبار به خونه خودتون اسباب کشی کنید و بیای اینجا بگی و من و بقیه دوستان خوشحال بشیم😍🤗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مبارک باشه منزل جدید ماهم همین یم الکی بحث وگپ اضافه نمی‌دونم چیشده شاید هم کسی نظرمون کرده،،

مرسی گلم 

نمیدونم به خدا قبل و بعد اومدن هر مهمون یه دعوای الکی راه می افته و که قبلا اصلا سابقه نداشت بعضی وقتها فکر میکنم دیگه نمیتونم تحمل کنم و کم میارم😢

خانوما من تو این چند ساعت که به نفسم غلبه کردم واون چیزایی رو که صبح گفتم نخریدم واقعا یه حکمتی داشت ...

حس خوب این پست عالی پارسالی🥹🥹🥹👆👆👆

دقیقا اصل مینیمالیست این که از اون چه لازم نیست دل بکنی برای اونچه برای تو لازمه و دوست داری

این مدت به لطف دوستان خیلی اینو تجربه کردم💕

هیدوا جون رسیدن بخیر، لنگه دمپایی پسرتون منو یاد یه خاطره انداخت«سه سال پیش در مسیر مسافرت منم یه لن ...

ممنونم عزیزدلم❤

بله دقیقا پسر منم به خاطر خوابالو بودنش لنگه دمپاییشو گم کرده بود

من همون موقع میخواستم دمپایی رو بندازم دور ولی همسرم گفت اجازه بده برسیم شاید دمپاییش زیر صندلی رفته و ندیدیم، خلاصه که نبود، این دمپاییشو خیلی دوست داشت و چون جنسش خوب بود باهاش راحت بود.... 

دیگه چاره ای نبود دل کندیم 

❌لایک❌

ظاهراً اکثریتمون با اعلاناتِ فراوون مشکل داریم🥴

اگه موافق باشین از این به بعد لایک نکنیم یا نهایتا فقط پیام های خیلی تاثیرگذار رو لایک کنیم❤️

بالاخره تاپیک مینیمالی گفتن🤌🏻

اتفاقا خودم امروز چندتا از پست های قدیمی رو می‌خوندم و لایک کردم🙈😂 شرمنده🙏🏻

ولی ریپلای خیلی خوبه؛دوسش میدارم🥰

حس خوب این پست عالی پارسالی🥹🥹🥹👆👆👆دقیقا اصل مینیمالیست این که از اون چه لازم نیست دل بکنی برای ...

ولی این ریپلای پیام های قدیمی خیلی خوبه ممنونم ازتون😍

من عکس های دختر آفتاب رو خیلی دوست داشتم

رفتم از اول خوندم تا پیداشون کردم😁