🌹سلام به همه خانومای فرهیخته این تاپیک ❤️
🌹دوستانی که منزل نو رفتین مبارک باشه ، دوستانی که ورودی داشتین هم مبارک باشه، ایشالا از تار و پود وسیله هاتون برا شادی و آرامش استفاده داشته باشید 😍
🌹بحث نظم دهنده و.... شده بود منم نظرم رو بگم، شخصا همه چیز رو ساده میپسندم، ولی شرایط آدما متفاوت هست،مثلامن باوجود اینکه خونه رو ساده دوست داشتم ولی همسرم دوست نداشتن، کابینت رنگ سفید چوب زدیم، دیوارکوب رنگ چوب کار کردیم، قلبا دوست نداشتم ولی بخاطر همسرم کوتاه اومدم، منظورم اینه که هیچ نسخه واحدی وجود نداره نه برا دکوراسیون، نه سبک زندگی، نه هیچچ چیز دیگه ای، سلیقه ها متفاوته، بودجه ها و شرایط اقتصادی متفاوته، چیزی که مهم هست اینه که داشته هامون رو قدر بدونیم و در مسیر رشد و آگاهی و کمال قدم برداریم، چشم و هم چشمی نداشته باشیم ، آرامش مون رو فدای مسائل گذرای زندگی نکنیم که الهی شکر عزیزان این تاپیک در تمام این موارد صد هیچ از خانومای دیگه جلو هستن 😍😍😍😍
🌹من امروز سرویس بهداشتی ها رو شستم 😍
🌹کابینت کودهای باغچه رو این یکماه بررسی کردم کودهای بازشده رو دادم به درخت ها و گل ها (هرچند دل خوشی از صاحبخونه مون ندارم، ولی رفتارم با طبیعت ربطی به انسان ها نداره) و بخاطر آرامش خودم این یکی دوماه چندین بار کوددهی به درخت ها و گل های باغچه انجام دادم و کودها تموم شدن، ایشالا تو خونه خودم برم بر اساس اونجا مجدد جایگزین میکنم 😍
🌹این مدت مهمون داشتم، رو بالشتی ها و ملحفه ها رو خودم شستم تو ماشین لباسشویی، ولی پتوها رو بردم خشکشویی و تقریبا میشه گفت کمد رخت خواب و پتوها تمیز و پاکیزه شدن 😍