2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740741 بازدید | 44733 پست

🌹سلام به همه خانومای فرهیخته این تاپیک ❤️

🌹دوستانی که منزل نو رفتین مبارک باشه ، دوستانی که ورودی داشتین هم مبارک باشه، ایشالا از تار و پود وسیله هاتون برا شادی و آرامش استفاده داشته باشید 😍

🌹بحث نظم دهنده و.... شده بود منم نظرم رو بگم، شخصا همه چیز رو ساده میپسندم، ولی شرایط آدما متفاوت هست،مثلامن باوجود اینکه خونه رو ساده دوست داشتم ولی همسرم دوست نداشتن، کابینت رنگ سفید چوب زدیم، دیوارکوب رنگ چوب کار کردیم، قلبا دوست نداشتم ولی بخاطر همسرم کوتاه اومدم، منظورم اینه که هیچ نسخه واحدی وجود نداره نه برا دکوراسیون، نه سبک زندگی، نه هیچچ چیز دیگه ای، سلیقه ها متفاوته، بودجه ها و شرایط اقتصادی متفاوته، چیزی که مهم هست اینه که داشته هامون رو قدر بدونیم و در مسیر رشد و آگاهی و کمال قدم برداریم، چشم و هم چشمی نداشته باشیم ، آرامش مون رو فدای مسائل گذرای زندگی نکنیم  که الهی شکر عزیزان این تاپیک در تمام این موارد صد هیچ از خانومای دیگه جلو هستن 😍😍😍😍

🌹من امروز سرویس بهداشتی ها رو شستم 😍

🌹کابینت کودهای باغچه رو این یکماه بررسی کردم کودهای بازشده رو دادم به درخت ها و گل ها (هرچند دل خوشی از صاحبخونه مون ندارم، ولی رفتارم با طبیعت ربطی به انسان ها نداره) و بخاطر آرامش خودم این یکی دوماه چندین بار کوددهی به درخت ها و گل های باغچه انجام دادم و کودها تموم شدن، ایشالا تو خونه خودم برم بر اساس اونجا مجدد جایگزین میکنم 😍

🌹این مدت مهمون داشتم،  رو بالشتی ها و ملحفه ها رو خودم شستم تو ماشین لباسشویی، ولی پتوها رو بردم خشکشویی و تقریبا میشه گفت کمد رخت خواب و پتوها تمیز و پاکیزه شدن 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه باسلیقه 👏👏کجا خریدی پاکتارو ؟

دیجیکالا داره من خریدم برای قارچ فکر میکردم پاکت کاغذیه ولی روش کاغذه و توش نایلونیه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام دوستای گلم ما دیشب رسیدیم خونه همه وسایل سر 45 دقیقه رفت جای خودشون خیلی سبک پیش رفت خداروشکریه ...

یه اصلاحیه بزنم اینجا سوتفاهم نشه 

ما تو خونه یه قسمت ورودی داریم بهش میگیم خروجی! 😁

دمپایی رو از اون قسمت برداشتم نه کیسه ای که مخصوص خروج دادن هستش😉

❌لایک❌

دوستان میشه خواهش کنم دیگه من لایک نکنید چون اینجا پبام زیاد می ذارم چندین صفحه برام اعلانات میاد که باید پاک کنم فقط ریپلای پیام هام بمونه که ببینم❤️

دوست عزیز صرف کابینت سفید که بد نیست ولی کابینت سفید با پرده رنگی با چندتا آیتم رنگ ورو دار تو آشپزخونه مثل فرش یا هر چیزی که مورد پسند صاحبخونه است.

ما برگشتیم رفتنی چون یه وعده بیرون بودیم حتی سبد چای وتنقلات هم برنداشتم.بازار داشت ولی خرید نکردیم.

از غذا  وتنقلات محلی استفاده کردیم نمیشه گفت سوغات بیشتر برای یاد هم بودن برای چندتا از عزیزان مون خوراکی معروف جایی که رفته بودیم آوردیم.

شادی صدام کنید

روال خونه من که بهم ریخته تمیز ومرتب ها ولی جای همه چیز عوض شده چون دخترم نوپاست دیگه تصور کنید وضعیت خونه رو

من جمع می کنم اوشون می ریزه

تمام کشوها ی خونه وکابینت های آشپزخونه خالیه نگم اصلا براتون

شادی صدام کنید
دوستان میشه خواهش کنم دیگه من لایک نکنید چون اینجا پبام زیاد می ذارم چندین صفحه برام اعلانات میاد که ...

بله حتما

دوستان اتفاقا خواهش منم همینه که لایک نکنید تا بتونم ریپلای ها رو ببینم❤️

شادی جان منم این روزها رو داشتم

از دست پسرم هرچی کمتر مورد نیاز بود کارتن کرده بودم و جمع کرده بودم که کشوها تا جای ممکن خالی باشه

بقیه رو هم تو طبقات بالایی جا داده بودم تا حد امکان🥴

سلام دوستای گلم ما دیشب رسیدیم خونه همه وسایل سر 45 دقیقه رفت جای خودشون خیلی سبک پیش رفت خداروشکریه ...

هیدوا جون رسیدن بخیر، لنگه دمپایی پسرتون منو یاد یه خاطره انداخت«سه سال پیش در مسیر مسافرت منم یه لنگه دمپاییم رو موقع سوار شدن ماشین از بس خوابالود بودم تو جاده جا گذاشتم😄»،تا مدتها لنگه ی دیگه ش تو ماشینمون بود.