2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740958 بازدید | 44733 پست

منم امروز ی مقدار کاغذ و دفتر چه راهنما خروجی داشتم 

حبوبات خونه هم تموم شده بود و بیشتر بانکه ها خالی شدن من هم از فرصت استفاده کردم و همه رو شستم،خشک شدن و همسرم رفت خرید کرد و دوباره پرشون کردم.

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی امروز: 

✓۲۰ تا سکه ۵۰۰ و ۲۰۰ تومنی(چندتا برای هفت سین نگه داشتم بقیشو انداختم تو بازیافتی ها)

✓یک چسب قطره ای(یکم دیگه داشت ولی درش خراب بود چکه میکرد)

✓شیرازه جاروبرقی(کیسه جاروبرقی خریدم تو بسته اش یکی از اینا اضافه داشت)

من قبلاً وقتی بانکه حبوبات رو پر میکردم مقداری که اضافه میمومد رو توی پلاستیک میریختم و همه رو میذاشتم تو سبد ولی یادم می‌رفت چی دارم و کهنه میشدن منم رفتم از این پاکتای زیپ کیپ گرفتم و همه رو چیدم توی کابینت.اینجوری خیلی راحت ترم

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
سلام خانومامن کارمندم و معمولا هفته ای سه بار آشپزی میکنم. به خاطر این نیاز شدید به ماکروفر دارم.به ...

سلام عزیزم.بنظرم از همین معمولی ها بگیرید کارتون رو راه میندازه، البته اگر گازتون فر داره. 

امروز درهای کابینت های آشپزخونه رو دستمال کشیدم و زیر کابینتا رو اساسی جارو و دستمال کشیدم. بقیه ی خونه رو طبق برنامه ی روزانه جارو و تی و گردگیری کردم. 

خروجی ها؛ 

✔️دوتا تیکه پارچه که قبلا کنار گذاشته بودمشون (باهاشون بالکن و پاگرد رو تمیز کردم) 

✔️یک جوراب(کشش شل شده بود و از پام درمیومد) 

✔️یه تاپ که قرار بود آخر شهریور بره خروجی که زودتر از موعد رفت. 

✔️یک قوطی فلزی که محتویاتش خالی شده. 

✔️تعدادی عکس و فیلم از گوشیم. 

سلام دوستای گلم 

ما دیشب رسیدیم خونه 

همه وسایل سر 45 دقیقه رفت جای خودشون 

خیلی سبک پیش رفت خداروشکر

یه لنگه دمپایی پسرم تو مسافرت گم شد اون یکیش رفت بازیافت، یه دمپایی انگشتی دیگه تو قسمت خروجی خونه داشتیم همونو جایگزین کردم که کلا از همون استفاده میکنه

امروز تنها ماگی که داشتیم شکست جایگزین نمیشه چون فعلا کسی علاقه ای به ماگ نداره! 

❌لایک❌

نمی‌دونم چرا پستمو اون طرف ثبت کرده بودم 🥴🥴 

گزارش امروزم بهتون بدم و برم به بقیه کارهام برسم 

امروز رفتم سراغ لوازم آرایشی 

تقریبا فقط چیزایی که استفاده میکنم مونده چیز اضافی ندارم ولی این ها که تموم بشه بازم محدود ترش میکنم ولی با کیفیت بهتر 

فقط من خرید اشتباه و هیجانی پارسال داشتم که رفتم یه سایه بزرگ چند رنگ خریدم و اصلا استفاده ندارم الان هم خیلی جا میگیره هم اینکه استفاده ندارم کاش یه تک رنگ خوشرنگ و مارک می‌گرفتم 🙁 

حالا میزارم تو دیوار با قیمت کم شاید فروش رفت 

الان در حال حاضر به این شکل هست 

ایشالا هر دفعه یکیش تموم بشه و سبک تر از این بشه حالا بازم اگر ایده ای داشتید بهم بگید ممنون میشم 

خروجی هاش هم اینا بودن 

یه رژ لب که تموم شده 

یه رژ لب دیگه که از داخل سر اپلیکاتورش شکسته سخته استفاده اش 

یه مداد چشم مشکی که دیگه نمیکشه 

یه مداد سفید چشم استفاده ندارم 

یه آینه اضافی میدم به مادرم بزاره توی کیفش 

یه دونه کیف قیچی و موچین و... درش شکسته و کهنه شده وسایلش گذاشتم توی همون جعبه صورتی 

یه تیغ اصلاح صورت یه دونه هم از این فرچه ها 😁

اون سایه بزرگ رو هم رد میکردم خیلی خوب بود 🥴

من هرموقع میام نی نی سایت فقط به این تاپیک و اون تاپیک مدیریت مخارج و پس انداز سر میزنم 

حالا امروز از شدت خستگی این دو تا پست بالا رو اون طرف گذاشته بودم 

الان با خودشون میگن این چرا عکس آشغالاش رو برامون فرستاده 🥴😁

اینم عکس سایه که گفتم 

اگر کسی خواست بگه با قیمت خیییلی کمی بهش میدم 

سلام سلاااااام دوستهای خوبم دلم برای تک تکتون تنگ شده بود آخرین پستی که گذاشتم برای 3 هفته پیش هست چ ...

سلام عزیزم مبارکه

ایشالا به دل خوش و همیشه صدای شادی و خنده تون بپیچه تو خونه تون 

عزیزم حتما عود روشن کن، خونه رو پاکسازی کن ، انرژی کارگرای ساختمون و.... هنوز تو خونه ست، زمان میبره تا اوکی بشین با شرایط جدید 

من هرموقع میام نی نی سایت فقط به این تاپیک و اون تاپیک مدیریت مخارج و پس انداز سر میزنم حالا امروز ا ...

من یک سایه با همین ابعاد داشتم با خودم بردم آرایشگاهی که همیشه میرم همینجوری بدم بهش

گفتم من استفاده نمیکنم گفتم شاید به درد شما بخوره

گفت به جاش برات چند بار اصلاح رایگان انجام میدم 👌🏻😁

خداروشکر که تونستین خونه بخرین و بعد چندین سال الان سقف بالاسرتون برا خودتونه. یه روز کامل ریلکس کنی ...

از تک تک جملات تون لذت بردم دوست عزیز 

چقدر خوشحالم که دوستان فهمیده ای توی این تاپیک دورهم جمع شدن❤️❤️❤️