2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740752 بازدید | 44733 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دکمه تمپ درجه آب تنظیم میشهاگر لباس ها تمیز نیست روی برنامه شستشوی طولانی تر بذارنصف لیوان پودر ب ...

ممنون از راهنماییت عزیزم الان دیگه با دکمه تمپ رو 40 تنظیم میکنم و مایع خریدم خیلی خوب شد مرسی🌺

چقدر مثل هم فکر میکنیم.منم منظورم لیلی دیلی بود🤭اتفاقا همیشه میگفتم انگار کسی اینجا آشپزی نمیکنه حس ...

عکسها بعد تمیزی آشپزخونشه انگار 

من وقتی آشپزخونه رو تمیز کنم دوست دارم همینقــــــدر خلوت باشه ولی با وجود بچه ها نمیشه

بازم شکر

❌لایک❌
سلام عزیزمخیلی خوشحال شدم براتونان شاءالله روزای خوبی تو خونه جدید داشته باشید،کنار خانواده همیشه لب ...

فدات بشم عزیزم ممنون

روزهای خیلییییی بدی رو تو این خونه دارم میگذرونم دعواهای الکی بحثهای بیخود که قبلا نبود نمیدونم چرا این خونه با اینکه خیلی دوسش دارم یه طوریه😭

این پست مال پارسالهاما من دوست دارم دربارش نظرمو بگمچرا این طوری فکر می کنید دوستان؟زندگی مشترکه و ق ...

با حرفهات کاملا موافقم عزیزم ولی منظور من دخالت بیش از حد در جزئیات خانه داریه که بعضی وقتها باعث کلافگی و عصبی شدنم میشه

خیلی بی روحه آره؟ الان خیلی جاها میبینم کابینت سفید میزنن

کمد و کابینت های منم کاملا سفید هستند قبل چیدن خونه احساس میکردم بی روح شدن ولی بعد چیدن خونه کلیییی رنگ اضافه شدن به خونه و آشپزخونه دیگه بی روح نیست خیلی با سلیقه و تمیز دیده میشن 😍

فدات بشم عزیزم ممنونروزهای خیلییییی بدی رو تو این خونه دارم میگذرونم دعواهای الکی بحثهای بیخود که قب ...

نازنین جانم خونه جدید مبارک. دوست قشنگم اسباب کشی به خونه جدید مسلما همراه با خستگی و استرس و فشارهای عصبی و احساس اینکه برنامه ریزی زندگی از دستت در رفته هست.  همه اینا ممکنه باعث تنش بشه و طبیعیه. خوبه که تو اینجور مواقع به شرایط کاملا آگاه باشیم. برای چیدمان و ... خیلی به خودمون سخت نگیریم و اجازه بدیم کارا کم کم و در آرامش پیش برن. چون خودمم موقع اسباب کشی همیشه با همسرم بحث و مجادله م زیاد میشه، گفتم این موردو بگم که ربطی به خونه جدید و ... نداره فقط به خاطر شرایطه و گذراس. سعی کنین بین کارا کمی استراحت کنین و حتما کارایی که باید انجام بدین رو لیست بنویسین تا فکرتون آروم تر بشه و با برنامه پیش برین. انشالله صدای خنده هاتون تو خونه جدید بپیچه و کل بحث و جدل و... برن خروجی 💚🌸

نازنین جانم خونه جدید مبارک. دوست قشنگم اسباب کشی به خونه جدید مسلما همراه با خستگی و استرس و فشارها ...

ممنونم عزیزدلم 

حق با شماست هممون خیلی خسته شدیم خیلیییی هم استرس داشتیم تا  اینجا تبدیل بشه به خونه با کلی بدهی و وام و قسط 

به خدا سر چیزهایی بحث میکنیم که اگه به کسی بگیم بهمون میخنده 😢

ممنونم عزیزدلم حق با شماست هممون خیلی خسته شدیم خیلیییی هم استرس داشتیم تا اینجا تبدیل بشه به خونه ...

عزیزم مبارک باشه منزل جدید ماهم همین یم الکی بحث وگپ اضافه نمی‌دونم چیشده  شاید هم کسی نظرمون کرده،،

ممنونم عزیزدلم حق با شماست هممون خیلی خسته شدیم خیلیییی هم استرس داشتیم تا اینجا تبدیل بشه به خونه ...

خداروشکر که تونستین خونه بخرین و بعد چندین سال الان سقف بالاسرتون برا خودتونه. یه روز کامل ریلکس کنین و به خودتون استراحت بدین و به چیزای فرعی فکر نکنین. نگران نباشین عزیزم همه چی کم کم جای خودشونو پیدا میکنن و کارای نیمه تموم تموم میشن.  از لحظاتتون تو خونه جدید لذت ببرین که این لحظات دیگه هیچوقت تکرار نمیشن. 

منم مستاجرم حدود یک ماهه اسباب کشی کردیم و اومدیم خونه جدید. من قبلا خیلی کمال‌گرا بودم و رو این چیزا حساس بودم که سریع همه چی تموم بشه و کارا پیش بره و خیلی خودمو اذیت میکردم. یه سری کارا رو خودم نمیتونستم انجام بدم و از همسرمم میخواستم فرصت نمیکرد، این میشد که بحث پیش میومد و مدام بهش غر میزدم ولی این بار سعی کردم خیلی عجول نباشم. بعد از یک ماه هنوز بعضی وسایلام جا به جا نشده ولی خیلی نسبت به قبل آروم ترم. فهمیدم وسایل و اشیا و دکور و...اونقدر ارزش ندارن که به خاطرش رابطم با همسرم مختل بشه

امیدوارم عشق تو خونتون جاری باشه💚🌸