2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740496 بازدید | 44731 پست
شادی جان برای خرید ساندویچ ساز به نتیجه رسیدی...؟من دوساله می‌خوام بخرم ولی مقاومت کردم😁در مورد برن ...

من کنوود داشتم. نوسان برق پیش اومد و خراب شد. متاسفانه قطعه شو پیدا نکردیم و چنان نو و تمیز بود که مدتها همونجور نگه داشتم به امید پیدا کردن قطعه اش... نبود که نبود ... دیگه دادمش به کسی که با دستگاه خودشون ادغام کنه 

سلام بچه ها میشه کمکم کنید من خونم خالی از دکور و هرچیزیه تازه میخواستم شروع کنم ب خریدن ک با این تا ...

به نظر من نخرید. من مخالف وسایل تزیینی هستم. وسیله تزیینی خونم ی کره زمین هست.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کنوود داشتم. نوسان برق پیش اومد و خراب شد. متاسفانه قطعه شو پیدا نکردیم و چنان نو و تمیز بود که م ...

مجدد تهیه نکردید؟

از طرفی جزو علاقه مندی هامه

از طرفی میگم هفت سال بدون اون زندگی کردم؛پس لازم نیست...

سلام دوست مینیمالم بنده حضور خاموش دارم ،میخونم و لایک میکنم چون ورودی و خروجی ندارم پیامی نمیذارم د ...

از دیدن پیام شما خوشحال شدم سلامت باشید انشاالله ♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

امروز از ظهر مهمونی بودیم و کاری نکردم خونه..ورودی حباب ساز و لپ لپ و چندتا اسباب بازی ریزه میزه برای دخترم.هدیه بودن✨

ی سوال دارم از خانومایی که تابه دوطرفه دارن(تابه رژیمی)

وقتی توش چیزی میپزم روغن یا اب بخارش از کنارش میریزه بیرون ،رو گاز،عادیه؟؟؟؟؟

مجدد تهیه نکردید؟از طرفی جزو علاقه مندی هامهاز طرفی میگم هفت سال بدون اون زندگی کردم؛پس لازم نیست...

نه گلم شاید سالها بعد بخرم چون قصدمون اینه که کل لوازم برقی تعویض بشن.... قبلا خیلی کارها باهاش انجام میدادم. از ساندویج و پرس کردنش تا پخت همبر ... از این مدلها بود که کاملا باز میشد و به عنوان سرخ کن و گریل هم استفاده میشد...

الان فقط فر و پلوپز واسم کاربردین ..

فدات عزیزم انشالله ک خونت همیشه پر از دلخوشی باشه دقیقا منم چون سبک مینی‌مال ومیپسندم دو دل شدم والا ...

مرسی عزیزجان از دعای خوبت💕

همچنین برای شما

شما می تونی همون وسایل کاربردیت رو رنگی و زیبا انتخاب کنی تا خونه از بی حالی دربیاد

من قبلا هم اینجا گفتم

کوسن هام رنگی هستن

رویه صندلی های ناهارخوری

گل های ریز کاغذ دیواری اتاق ها

برخی لوازم آشپزخونه و ...

به نظر من نخرید. من مخالف وسایل تزیینی هستم. وسیله تزیینی خونم ی کره زمین هست.

فدات ممنون منم دوست دارم وتوفک بودم ی چیز خاص بخرم میشه فک کنم کره زمین خاصه وتو همه خونه نباشه اگ امکانش هست عکس میزاری ازش

پولتم سیو کن با خریدن طلا یا هر چیز دیگه که ضروری و لازمته

باشه حتما ی پنج تومن کنار گذاشته بودم برا تابلو حتما فردا تبدیل میکنم ولی کره زمین ک دوستم گفت دوست دارم بخرم اما نمی‌دونم کجا ها درانش

من ساندویچ میکر داشتم ولی سوخت باهاش هر از گاهی کوکی و اسنک درست میکردم اونم بخاطر اینکه داشتمش نمیخواستم بی استفاده بمونه وگرنه اگه نداشتم هم نیازم نبود

مال من چون دو طرفش کامل رو هم کیپ میشد مواد داخل یکم خمیری میشد اگه میخرید مدل کتابی بخرید که بعد از بسته شدن مثل دستگاه باربیکیو بینش یکم باز بمونه اینجوری هوا میکشه مواد برشته میشن

کلا اینجور وسیله ها که تک کاربردی هستن واسه آدمایی خوبه که به آشپزی و قنادی مسلطن و راه استفاده چندگانه از ابزار رو پیدا میکنن