سلام به دوستان گل . منم توی این مدت سعیمو کردم از هر قسمتی از خونه لوازم بی استفاده رو خارج کنم و اگر جایگزین لازم دارن جایگزین کنم .
دو تا قابلمه کوچیک و یه ماهی تابه کوچیک روحی رو بردم فروختم و بجاش یه ماهی تابه بزرگتر خریدم که لازم داشتم.
باز یه پروژه شهر دیگه برای همسرم پیش اومد که باز یه سری دیگه از جالباسی های فلزی داخل کمدش رو گذاشتم ببره و اونجا استفاده کنه و برنگردونه.
پودر قند که برای موقعی بود که کیک و شیرینی زیاد میپختم. الان حسش نیست و اون پودر قند همونجور مونده بود و داشت سفت میشد . آوردم دم دست و توی چای شیرینهای صبحانه مصرف شد و تموم شد . ظرفشم توش چای خشک ریختم و گذاشتم توی سبد که همسرم ببره سفر .
مقداری مواد کیک پزی دیگه هم دارم که میبرم برای خواهرم .
کلاه حصیری دخترم که خراب شده بود و استفاده هم نمیشد رفت خروجی و جایگزین نمیشه .
کفشهاش یه تعمیر لازم داشت خودم درستش کردم که میره پارک و اینجور جاها تا جاییکه میشه استفاده کنه و بعد دیگه بره خروجی
یه بلوز خودم که تنگ بود و از پاکسازی قبلی جامونده بود
دختر دو ساله ام همش دوست داشت چادر قد خودش داشته باشه و باهاش نماز بخونه . یه شال ساده عریض که قدیمی بود و دیگه به کار کسی نمی اومد رو به صورت نیم دایره قیچی کردم شد چادر دختر کوچولوم
دو سه تا تیکه لباس همسرم هم که رنگش رفته بود تبدیل به دستمال شد .
دفترچه راهنما و گارانتی و کاغذهای مربوط به ماشین ظرفشویی هم همسرم نگاه کرد فقط یه دفترچه کوچیکو نگه داشت و بیشترش دور ریخته شد .
بیشتر از همه الان دلم میخواد عروسکها و اسباب بازیهای دخترمو یه دور اساسی خلوت کنم . قبلا خرده ریزها و خراب و شکسته ها رو ریختم توی سطل بازیافت. اما در کل خیلی عروسک داره و خیلی هم بازی نمیکنه باهاشون . فقط کمدشو شلوغ کردن و نصفش کادو هست و نمیشه به راحتی خروج بدم . تنها کاری که میتونم فعلا انجام بدم کنار گذاشتن یه بخشی از اوناس.
به توصیه دوستان تاپیک فنگشویی رو هم دارم کم کم میخونم . میخوام اونم امتحان کنم از این به بعد توی زندگیم . اولین ورودی به واسطه اون تاپیک یه خوشه گندم بود که رفت توی گلدون کنار هال .