2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736175 بازدید | 44675 پست

منم به این تاپیک مدیونم واعضای گلش واینکه هرروزی یه درس جدید میگیرم ازش. یه چیز خیلی خوبی که علاوه بر نکاتی که دوستان گفتن من یاد گرفتم اینه که قبلاها هرلباسی خوشم میومد میگرفتم وهیچوقتم یه ست کامل نداشتم هرکدوم ازیه رنگ. ولی الان هرچی میخوام بخرم اول میگم باکدوم لباس قراره بپوشم. همش دنبال اینم که ست بشن لباسام نه شنبه ویکشنبه. درمورد لباس خونگیم همینطور انقدر تکی تمی داشتم هنوزم بااینکه خروجی میدم بازم ازشون مونده وعهد کردم دیگه لباس ازهررنگی نخرم. همیشه ست باشن وبهم بیان

لطفالایک نکنین. 
خــــــدا قوت فراوان به همگی میخواستم تجربتون راجبع زودپــــزبرقی و پلوپز برقی یاچندکاره بدونم کسی د ...

زودپز برقی تو لیست خریدم بود. وقتی تو صورت یکی از آشناها بدون دلیل ترکید . دیگه قیدش رو زدم 

ولی پلوپزم عصای دستمه. حتی کیک هم توش درست میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه صفحه تقریبا آبی رنگ نمیاد که میگه خطا پایین اون صفحه کلمه خواندم هست بزنید روی اون نشد دوباره بز ...

بله عزیزم متوجه نمی‌شدم

اتفاقا الان امتحان کردم و شد 

بازم هیدوا جان یه چیز خوب یادم داد😊

امروز نوبت اتاق دخترم بود که کاری نداشت تو این اتاق در حال حاضر فقط یه میز اتو که چون تابستون و بیشتر لباسا اتو می خواد بیرون پاییز وزمستون میذارم تو کمد دیواری

شادی صدام کنید

سلام به دوستان گل . منم توی این مدت سعیمو کردم از هر قسمتی از خونه لوازم بی استفاده رو خارج کنم و اگر جایگزین لازم دارن جایگزین کنم .

دو تا قابلمه کوچیک و یه ماهی تابه کوچیک روحی رو بردم فروختم و بجاش یه ماهی تابه بزرگتر خریدم که  لازم داشتم.

باز یه پروژه شهر دیگه برای همسرم پیش اومد که باز یه سری دیگه از جالباسی های فلزی داخل کمدش رو گذاشتم ببره و اونجا استفاده کنه و برنگردونه.

پودر قند که برای موقعی بود که کیک و شیرینی زیاد می‌پختم.  الان حسش نیست و اون پودر قند همونجور مونده بود  و داشت سفت میشد . آوردم دم دست و توی چای شیرینهای صبحانه مصرف شد و تموم شد . ظرفشم توش چای خشک ریختم و گذاشتم توی سبد که همسرم ببره سفر . 

مقداری مواد کیک پزی دیگه هم دارم که میبرم برای خواهرم .

کلاه حصیری دخترم که خراب شده بود و استفاده هم نمیشد رفت خروجی و جایگزین نمیشه .

کفشهاش یه تعمیر لازم داشت خودم درستش کردم که میره پارک و اینجور جاها تا جاییکه میشه استفاده کنه و بعد دیگه بره خروجی

یه بلوز خودم که تنگ بود و از پاکسازی قبلی جامونده بود 

دختر دو ساله ام همش دوست داشت چادر قد خودش داشته باشه و باهاش نماز بخونه . یه شال ساده عریض که  قدیمی بود و دیگه به کار  کسی نمی اومد رو به صورت نیم دایره قیچی کردم شد چادر دختر کوچولوم 

دو سه تا تیکه لباس همسرم هم که رنگش رفته بود تبدیل به دستمال شد . 

دفترچه راهنما و گارانتی و کاغذهای مربوط به ماشین ظرفشویی هم همسرم نگاه کرد فقط یه دفترچه کوچیکو نگه داشت و بیشترش دور ریخته شد . 

بیشتر از همه الان دلم میخواد عروسک‌ها و اسباب بازیهای دخترمو یه دور اساسی خلوت کنم . قبلا خرده ریزها و خراب و شکسته ها رو ریختم توی سطل  بازیافت. اما در کل خیلی عروسک داره و خیلی هم بازی نمیکنه باهاشون . فقط کمدشو شلوغ کردن و نصفش کادو هست و نمیشه به راحتی خروج بدم . تنها کاری که میتونم فعلا انجام بدم کنار گذاشتن یه بخشی  از اوناس.  

به توصیه دوستان تاپیک فنگ‌شویی رو هم دارم کم کم میخونم . میخوام اونم امتحان کنم از این به بعد توی زندگیم . اولین ورودی به واسطه اون تاپیک یه خوشه گندم بود که رفت توی گلدون کنار هال .

بنظر من باید یه نفر خیر پیداشه و سخنان بانو هیدوا رو پی دی اف کنند بصورت سرجمع دراختیارمون بزارن😃👌 ...

خجالت ندید منو واقعا

تعریف شما محبت و بزرگواریتونو رو میرسونه 

من تو این مدت از تک تک کاربرای این تاپیک خیلی چیزها یاد گرفتم و بابتش تا آخر عمرم ازتون ممنونم ❤

❌لایک❌
بنظر من باید یه نفر خیر پیداشه و سخنان بانو هیدوا رو پی دی اف کنند بصورت سرجمع دراختیارمون بزارن😃👌 ...

عزیزدلم من کتونی نمیپوشم

در حال حاضر یه کفش راحتی دارم برای پیاده روی 

و یه مجلسی دارم پاشنه 5سانت

و یه کفش راحتی دیگه برای پیاده روی داشتم چون به پام گشاد شد میخواستم بذارم برای مسافرت که یه بنده خدایی خوشش اومده و کنار گذاشتم تا بدم بهش. اینو دیگه جز کفشام حساب نمیکنم تا بره خروجی 

در کل از خیلی وقته که کلا دوجفت کفش دارم 

❌لایک❌

✨لباس تو خونه ای هام 

یه تیشرت شلوار 

دوتا ساحلی با شور تک های کوتاه

لباس زیر دوتا بالا تنه و 4تا پایین تنه 

یه لباس خواب

✨لباس بیرونیم زیر چادر(چادر مشکی زیاد دارم ولی همه رو استفاده میکنم) 

دوتا شومیز و شلوار و یه روسری

✨لباس مجلسیم دوتاپیراهن و یه کت شلوار

یه جوراب شلواری یه دست لباس زیر، دوتا روسری ساتن ابریشمی

✨الان که محرمه یه شومیز بیرونیو یکی از پیراهنای مجلسیم مشکیه

✨و تنها لباس گرم زمستونیم یه ژیله جلو بازه چون گرماییم

فکر کنم همه رو گفتم 😄

نمیگم اگه کسی به اندازه من داشت پس قطعا مینیماله

من بیشتر از این مقدار لباس رو نمیتونم بپوشم و دچار انباشت میشم ولی کسی به ده تا لباس تو خونه ای اصلا دچار انباشت نمیشه و همه رو استفاده میکنه 

❌لایک❌