2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736567 بازدید | 44687 پست
خــــــدا قوت فراوان به همگی میخواستم تجربتون راجبع زودپــــزبرقی و پلوپز برقی یاچندکاره بدونم کسی د ...

من مولتی کوکر مارک هاردستون دارم. خیلی خوبه بیشتر میزان مصرفم ازش پلو وکیکه. گوشتم نیم ساعته میپزه ولی حقیقتا من مزه ی خورشت توی قابلمه روبیشتردوستدارم چون خورشت توی اینا یه جور مزه ی مصنوعی داره. ولی پلو وکیک خیلی عالی درمیاد

لطفالایک نکنین. 
دقیقا من ساعت ازدواجم برای بیست سال پیش رو هنوز و هر روز می بندمهمکارم میخواست نامزد کنه بهش گفتم سا ...

میشه عکسشو ببینم یااینکه بگید چه مارک ومدلیه. چون ساعتم خراب شده بود پارسال انداختم رفت قصدخرید دارم میخوام مدپایدارباشه

لطفالایک نکنین. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم ها تا صحبت عکس ما عکس هامون تو لب تاب ولی من عکس آلبومی دوس دارم. شاسی که خوب دیگه مگه چندتا عک ...

خونواده ما و شخص خودم نمیتونیم از آلبوم دل بکنیم 

یه آلبوم داریم و سالی چند تا عکس بهش اضافه میشه 

❌لایک❌

نمی تونم بگم‌چقدر خوشحالم رفتیم بیرون گردش با دوستم بعد رفتم خونه‌پدرهمسرم نیم ساعت پیش اومدم خونه ولی خونمون فوری مرتب شد وسایل جا به جا کردم دوتا مرغ ام شستم وبسته بندی کردم همه اینها به لطف مینیمال بودن ونظم.به رسم قشنگ اینجا که می گید منم خیلی دوستتون دارم.

دوست عزیز پول پز برقی دارم استفاده نمی کنم.زود پز دارم استفاده نمی کنم.

شادی صدام کنید

همسرم یه جوراب برای کوچولوم خریده بود

منم یه جوراب پسرم که کشش شل شده بود گذاشتم کیسه خروجی ها

الان کلا دوتا جوراب داره هرچند این جدیده هم به پاش گشاده🤭 چون پاهاش کشیده و لاغره ست💕

یه مقدار از هر غذایی که زیاد بیاد میذارم فریزر (چون همونطور که قبلا گفتم کسی غذای گرم شده تو خونه ما نمیخوره) امروز دادم به کمکیم چون قبلا بهم گفته بود 

فریز حالت خلوت و عادی به خودش گرفت 

امشب هم دوتا از اسباب بازی های بلااستفاده پسرمو میبرم با خودم مراسم مسجد. 

❌لایک❌
خانم ها تا صحبت عکس ما عکس هامون تو لب تاب ولی من عکس آلبومی دوس دارم. شاسی که خوب دیگه مگه چندتا عک ...

به نظر من عکس کاغذی به شدت انباشتگی داره و انرژی راکد میمونه چون دم به دقیقه بهشون سر نمیزنیم همونجوری میمونه  

چند تا عکس پولاروید چاپ کنید هم سایزشون مناسبه و جا گیر نمیشن هم شما دلتون نمیمونه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بنظر من باید یه نفر خیر پیداشه و سخنان بانو هیدوا رو پی دی اف کنند بصورت سرجمع دراختیارمون بزارن😃👌،مثه اون دوتا تاپیکی که پی دی اف مرده بودن

چون همش مفید و درس زندگیه😍👌

هیدواجان چقد جالب که دوجفت کفش دارید:کتونی و مجلسی 😍😍😍😍✅✅✅

ممکنه درمورد تعداد لباسها و پوشاک تون هم توضیح بدید ایده بگیریم

بنظر من باید یه نفر خیر پیداشه و سخنان بانو هیدوا رو پی دی اف کنند بصورت سرجمع دراختیارمون بزارن😃👌 ...

من ی سری از حرفاشون که خیلی ناب هست رو میبرم تو فایل ورد و تو جی میلم ذخیره میکنم  

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
منم بعضی وقتامیزارم خیلی تمیز وبراق میشن

آره عزیزم عالیه مث روز اولش میشه انشالله هروقت خونه خریدیم اولین کاری که میکنم خرید ماشین ظرفشوییه

خروجی امروزمم یه تاپ دخترم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

منم اتفاقا میخوام از عکسامون ک با گوشی انداختیم چاپ کنم این سری ک آتلیه رفته بودیم پرسیدم گفت دونه 20تومن چاپ میکنن

من به شخصه از سبک زندگی و مطالبی که هیدوا و ققنوس عزیز میگن لذت میبرم کاش ماهم به اون مرحله برسیم😍

دقیقا منم تو این تاپیک بیشترین چیزی که یاد گرفتم مربوط به پستای هیدوا و ققنوس جان و شادی جان هستش مخصوصا پستایی که شادی جان از روزمرگی هاشون مینویسن خیلی رو زندگیم تاثیر داشته🤍✨️

نهال🌱

امروز پسرم بادوستاش کل اسباب بازی هاشو اورده بودن بیرون. فکرکنین پذیرایی سی متری واتاق دوازده متری کامل پوشیده ازاسباب بازی ☹️دیگه بعدازظهر رفت بیرون بازی منم اندازه یه کیسه زباله ازخرابها وخرده ریزه ها جمع کردم قایم کردم تافردا که خوابه وشوهرم نیس چادرگل گلیمو بپوشم بزارم بیرون😁

لطفالایک نکنین.