2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736538 بازدید | 44687 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راجب عکس شاسی حرف بود ...منم واسه دخترم اصلا عکس رو شاسی چاپ نکردم،چندروز پیشم اتفاقا عکسای تولدشو چاپ کرده بودم گرفتم 🌿کلا دوتا شاسی داریم تو خونه واسه عروسیمونه

روزتمیز کاری بود و همه کارا انجام شد🌿کف خونه هم تمیز کردم با سیم ظرفشویی افتاده بودم ب جون سرامیکا ولی برق افتادن💫

چندتا دستمال ک واسه تمیز کاری گذاشته بودم رفتن خروجی

و چندتا گلدون که دیگ نیاز نبود رفتن خروجی

من همه مدل روغنی استفاده میکنم برا هر غذا یه روغن. روغن کنجد ، شحم گاوی ،روغن زرد گوسفندی(همون کره گ ...

میتونید داخل شیشه ی روغن سیر یا رزماری بندازین بوی روغن زیتون رو میگیره 

وقتی گزارشش برات میاد اون زیر دکمه «خواندم» رو بزن دیگه نمیپره و دوباره ارسال کن شاید دو سه دفعه هم ...

هیدواجان اصلا کل صفحه رو می گیره اون گزارشه

هیچ کار دیگه نمی تونم بکنم به جر رفرش کردن

چه کار خوبی میکنید این کامنت های قدیمی رو ریپ میزنید. من میرم همه رو دوباره میخونم و لذت میبرم و کلی ...

خواهش می کنم عزیزم

خوشحالم که مفیده و وقتی که خودم میذارم واسه خوندن برای دیگرانم فایده داره😊

مثلا ساعت من برای سال 97 بوده که همسرم بهم کادو داده ... الان کل فامیل میدونن این ساعت منه و جایی مم ...

دقیقا من ساعت ازدواجم برای بیست سال پیش رو هنوز و هر روز می بندم

همکارم میخواست نامزد کنه بهش گفتم ساعت جفت عقدمونه تعجب کرد گفت فکر کردم جدیده، چقدر خوش سلیقه اید😊

من ذوقققق🥰

هیدوا جان خرید با خودشونه البته چون میگم نسبت به قبل بهتر شده ولی هنوز جای کار داره.

دوست عزیزم عکس شاسی یه ورق کاغذ روی تخته .کاغذ از تخته جدا کردم پاره کردم چون مشابه اون عکس داشتم تخته اشم دور انداختم.

شادی صدام کنید
هیدواجان اصلا کل صفحه رو می گیره اون گزارشههیچ کار دیگه نمی تونم بکنم به جر رفرش کردن

مگه صفحه تقریبا آبی رنگ نمیاد که میگه خطا پایین اون صفحه کلمه خواندم هست بزنید روی اون نشد دوباره بزنید

منم متوجه نمیشدم تا دوستان راهنمایی کردند.

شادی صدام کنید

خانم ها تا صحبت عکس ما عکس هامون تو لب تاب ولی من عکس آلبومی دوس دارم. شاسی که خوب دیگه مگه چندتا عکس  میشه شاسی چاپ کرد.

در نظر داشتم از بین عکس های گالری چندتاش که دوس دارم مثل زمان قدیم بود عکس ها چاپ می کرویم اونجوری چاپ کنم میشه نظرتون بگید.

اتلیه ام راستش نمی دونم چی بگم احساس می کنم عکس های گوشی ام طبیعیه قشنگه بخصوص خانوادگی با مثلا ابجیا

چون مثلا دخدر عموی دخترم که باهاش نمی برم اتلیه یا دوسناش

شادی صدام کنید
خانم ها تا صحبت عکس ما عکس هامون تو لب تاب ولی من عکس آلبومی دوس دارم. شاسی که خوب دیگه مگه چندتا عک ...

چقدر بد تایپ کردم.

✅️ورودی یه لباس بیرونی برای دخترم که هدیه است.

امروز با دوستم رفتیم بیرون برای دو نفر وسیله برداشتم که خوب واندازه بود.

همسرم تنقلات زیاد خریدن بخشی اش نگه داشتم بیرون رفتن بعدی استفاده کنیم.

شادی صدام کنید