2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737032 بازدید | 44690 پست
سلام به دوستان جـــــــان❤سپاس ازهمگی که برای روفرشی نظردادین کاملا منصرف شدم ازخریدش وازاین یزدی ها ...

پیشاپیش تبریک میگم برای انتخاب خوبتون که میخواین ظرفشویی بخرین. من هربارکه روشنش میکنم، خداروشکر میکنم ومتاسفم که زودترنخریدم. ژل تاحالا استفاده نکردم ولی ازبین پودر وقرص من پودرو میپسندم تمیزتر میکنه ظروفو. خودنصتب هم بهم گفت پودربهتره. واینکه من یک شب درمیان روشن میکنم وهرپودری برای سه ماهم کافیه. نمک هم یکی دوسال یدونه کافیه جلادهنده هم سالی دوتا. من دوسریه پودر پروشاین میخرم که خیلی خوبه وراضیم ولی شنیدم میگن پودرای ارزون به مرور باعث سوراخ شدن ماشین میشن حالا ایناتموم شن شاید فینیش بخرم. مارک ظرفشوییمم اسنواهست

لطفالایک نکنین. 
سلام به دوستان جـــــــان❤سپاس ازهمگی که برای روفرشی نظردادین کاملا منصرف شدم ازخریدش وازاین یزدی ها ...

ددرادامه پست قبل. ظروف پلاستیکی وچوبی وروحی نمیشه بزارین توش. 

لطفالایک نکنین. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی نمیاد بیو رو بخونه بعد نظربده یالایک کنه😄😁

امضا بالاتر از لایک میاد همه میبینن اینجوری هی یاداوری میشه چون یکی مثل من که به اسم کاربری توجه نمیکنه پشت هم لایک میکنه اما با خوندن امضا لایکمون و پس میگیریم یا لایک نمیکنیم

الان خیلی وقتا میشه که میخوام تابناک جان و لایک کنم یهو امضاشو میبینم منصرف میشم یا لایکم و بر میدارم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
پیشاپیش تبریک میگم برای انتخاب خوبتون که میخواین ظرفشویی بخرین. من هربارکه روشنش میکنم، خداروشکر میک ...

خیلی ممنـــــــونم عزیزم 

بله بشدت ناراحتم که چرا زودتـــــرنتونستم این کاررانجام بدم 

منم مارک بوش مدنظردارم 

استفاده کـــــردم از صحبتت حسابی  من میگم هرچی نشوره کاسه بشقاب استکان که میشورع برام 

ظروف استیل چی؟؟ 

خیلی ممنـــــــونم عزیزم بله بشدت ناراحتم که چرا زودتـــــرنتونستم این کاررانجام بدم منم مارک بوش مد ...

اگه اصلشوگیربیارین خیلی عالیه. اون زمان که قیمت الجی سه تومن بود همسرم خیلی اصرارکردکه بخریم ومن قبول نکردم کفتم مافقط دونفریم لازممون نمیشه. دیگه بچه دوم دنیااومد خیلی نیازداشتم. 

لطفالایک نکنین. 

[QUOTE=349154914]خیلی ممنـــــــونم عزیزم  بله بشدت ناراحتم که چرا زودتـــــرنتونستم این کاررانجام بدم  م ...[/QUOTلگن استیل میزارم توش برق میندازه ولی طروف دیگه ی استیل رونمیدونم

لطفالایک نکنین. 

ورددی: یه بطری الکل

خروجی

ظرف الکل قبلی+یه ظرف کوچیک روغن بادام شیرین

(جایگزین نمیشه چون روغن سیاهدونه جایگزینش هست) 

کلا دوتا ظرف کوچیک روغن بادام شیرین داشتیم تموم شد خداروشکر

❌لایک❌

سلام بر همگی شبتون خوش دوستان من مدتهاست خواننده ی خاموش تاپیک سرشار از انرژی مثبتتون هستم و تقریبا از همون اوایل مطالعه گزارشات روزانه ی شما دوستان دست به کار شدم تعداد زیادی وسایل که نو هم بودن اما بدون استفاده و لباسهایی که انباشت شده بودن اما سالی یکبار هم سراغشون نمیرفتیم گذاشتم خروجی خیلی خیلی حس خوب گرفتم و آرامش دارم از خلوتی خونه ام  امیدوارم این آرامش و انرژی مثبت در زندگی همه پایدار باشه وظیفه خودم دونستم تشکر کنم از تک تکتون شاد و برقرار باشید🤍

من نخ چرم دوزی دارم. سوزن هم ضخیم استفاده میکنم . نخ گونی برنج که بتونی پارافین بزنی بهش هم عالی میش ...

سلام عزیزم یک گروه توایتا بودگمونم شماعضویدمنم عضوبودم ولی یک روزناخواسته حذف شدبرام میخواستم لطفکنیدلینکشبرام بزاریداگردایرهستش

سلاممن چند سال اول عکساشون رو روی شاسی زدم و الان بسیار پشیمانم، شاسی الان از مد افتاده، اگه عکس ال ...

سلام درسته منم حس میکنم هرچی خلوت‌تر زیباتر،تو آلبوم بهتر میمونن و جای زیادی هم اشغال نمبکنن و..

ماهم فقط عکس یک سالگی‌شو تخته کردیم بقیه‌ش از طرف مدرسه‌ست،انشالله ازاین به بعد خواستن عکس بدن میگم که آلبومی بدن

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

سلام شبتون بخیر

خروجی:۶جفت کفش که از سال ۹۵و۹۹داشتمشون چون سالم بود نمیذاشتم کنار،امروز دادم دخترم چید کنار سطل مکانیزه که هدکی نیازش بود برداره(کسی رو نمیشناسم اهدا کنم)

دوتا روسری

یه مانتو

چهارتا لباس مجلسی

💪🏻

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

سلام دوستان مینیمالم🥰

صبح گررررم تابستونی تون بخیر و نیکی

امیدوارم که خدا بهمون رحم کنه و یکم هوا خنک تر بشه

یه چیز خوبی یادم اومد خواستم بگم بهتون:

یه تاثیر خوبی که مینیمالیسم روی من داشته ا درباره وقت و زمان منه

هر کاری که بخوام بکنم این میاد تو ذهنم که الان ارزش داره واسه این کار وقت بذارم؟

چک پروفایل یا استوری

فکر کردن به رفتار کسی

اورثینک کردن

با کسی صحبت کردن و ...

کم کم در این زمینه هم دارم مینیمال میشم

البته اینجا پیش اساتید درس پس میدم😅

ولی گفتم شیر کنم باهاتون