2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738299 بازدید | 44695 پست
ان شاءالله به سلامتی و دل خوش جا به جا بشید ♥من از این طرح خیلی خوشم اومد برای در قابلمه. قالب ها. ت ...

مممنونم عزیزم،  آره اینو گفتم کابینت کارم بغل پکیج بسازه برام 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم،شبتون بخیر چندروز بود نمیتونستم وارد سایت بشم نظر بدم،خیییییییلی خروجی داشتم این مد ...

نظر لطفتونه بانو جان

راستش من تو این زمینه اطلاعات و تجربه ای ندارم 

فقط ظاهر ساده رو دوست دارم 

هرچی خواسته باشم سرچ میکنم یا از کابینت کار میپرسم و نظر میخوام برای ایده های مختلف دوست خوبم❤

❌لایک❌
عزیزم براتون پست گذاشتم سایت ارور داد، اسکرین شات گرفتم 🌸

هیدوا جان منم دقیقا همین حس رو نسبت به شما دارم..با اینکه خودم اهل بجا آوردن اعمال مذهبی نیستم ولی درونم به شدت معتقد به خدا هستم . و دروغ چرا به افرادی مثل شما که سرشار از آرامشی غبطه میخورم

هیدوا جان منم دقیقا همین حس رو نسبت به شما دارم..با اینکه خودم اهل بجا آوردن اعمال مذهبی نیستم ولی د ...

اون درونی که خدا رو میطلبه اون فطرت انسانه 

یادمون باشه خدا از روح خودش در ما دمیده 

و این روح تو وجود ما تقلا میکنه برای رسیدن به خدا 

پس وقتی تو مسیر الهی قرار میگیریم اون روح هم از اون آرامش مطلق به ارامش میرسه و بیشتر طلب میکنه... 

آرامش کسی مثل من در برابر خیلی از آدما هیچی نیست واقعا، فقط تلاش میکنم و تلاش میکنم تا تو مسیر باشم و چیزی که شما احساس میکنید همون ذره از منبع بی نهایته عزیزم 

❌لایک❌

ورودی 

یه تلویزیون داشتیم قبلا که پسر کوچیکم خرابش کرده بود فکر نمیکردم درست بشه ولی  بعد 2سال درست شد!!! (هرچند مثل قبل نشد) یه میز هم از قبل بود که مال همین تلویزیون بود خلاصه که ترجیح میدادم هردوش بره خروجی ولی نشد 

الان گذاشتیمش تو اتاق بچه ها تا هروقت خواستیم یه شبکه ای رو ببینیم و کوچولوم نذاشت دیگه درگیری نداشته باشیم.

شب میخوام برم مسجد بعد نماز مراسمه سه تا تکه اسباب بازی پسرمم گذاشتم تو کیف بدم به بچه ها. 

(دوستان امروز اول ماه صفر، تا قبل غروب وقت دارید 

نماز اول ماه قمری رو بخونید و صدقه بدید یادتون نره) 

❌لایک❌

ورودی خروجی:  یه کنترل تی وی و همزمان کنترل شکسته قبلیش

امشب با پسرا بعد مراسم مسجد رفتیم یه چیزی سفارش دادیم برای شام. همیشه سه پرس برای چهار نفر سفارش میدادیم بازم اضافه میومد امشب امتحانی دوپرس سفارش دادیم برای چهار نفر، خیلی جالب بود همه خوردن و سیر هم شدن و چیزی هم اضافه نیومد

تصویب! شد دیگه از این نمونه هروقت بگیریم دو پرس کافیه

همسرم البته نظرش این بوده و هست اشکال نداره چیزی زیاد بیاد فردا خورده میشه 

ولی من و بچه ها ترجیح میدیم دیگه چیزی رو گرم نکنیم و تازه تازه مصرف کنیم 

دقت کردم یه چیزهایی که میدونم درسته داره تو بچه ها نهادینه میشه و این برام خیلی اهمیت داره 

❌لایک❌

خروجی امروز 🗑

یک مقدار شیره انگور مونده بود استفاده نمیشد باهاش حلوا درست کردم ظرفش هم رفت خروجی 

80 تا کلیپ پاک شد

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را