2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738260 بازدید | 44695 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما فکر کنم دوقلو دارید من تایم صبح ام مال خونه است.تایم بعدازظهر وعصر در کنار روزمرگی خونه برای خود ...

ما شا الله خانم زرنگ 😍

اون وقت این همه کارایی که گزارش میدی رو همه رو تایم صبح انجام میدی واقعا افرین بهت👌🏻🌹

من تازه توی چند تا کامنت قبلت  اگه اشتباه نکنم فهمیدم که دختر گل شما کوچو لو هست و شیر میدی خداقوت

از تصوراتی از ظاهر شما تو ذهنم هست میشه بگم ببینید درسته یا نه؟ 🙈

راسی عزیزم پاکسازی صورت منظورت توی خونس؟ اگه اشکال نداره میشه توضیح بدی چه جوری اگه خودت انجام میدی؟

نمیدونم از تاریخ عضویت اسی تعجب کنم یا از تعداد بازدیداش یا از تعداد صفحه هاش🗿🗿🗿💔💔💔

هرکی‌لایک‌کنه‌سوسکِ‌توی‌فاضلابه🗿!آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!
😍😍😍 تبریک و خدا قوت برای شروع چالشفقط اون چند تا شماره حساب کردنا که یکی دیگه از دوستان تاپیک به ...

😅

هستی جان من بودم میگفتم خنده داره چند تا شماره نوشتن 😅

مثلا خودم روز پنجم از ۱ تا ۲۵ .... ۲۵ تا گل سر دخترم 🙈

ولی به خودم میگفتم نه همش گل سره پس یه دونه حساب میکنم 

راسی من این چالش رو شروع کردم ولی اینجا گزارش نمینوشتم توی دفترچه یاداشت میکردم از روز پنج به بعد که مثلا باید ۲۵ تا خروجی داشته باشیم میدیدم که برای من خیلی بیشتر از این حرفاس شاید تا یه هفته  هر روز بیشتر از چهل تا خروجی داشتم 

به خاطر همین دیدم کارم زیاده به جای این که وقت بزارم بشینیم گزارش بنویسم برم تند تند بزارم بیرون 🙈😅

البته یه هفته هم خونه نبودم اصلا نمیشد چیزی در بیارم ولی به محضی که برگشتم دوباره شروع کردم 💪🏻😍

سلام دوستای مینیمال و باسلیقه😍💜

امروز جا کفشی رو پاکسازی و رفع انباشتگی کردم...

فضای بیرونش رو اول با یک دستمال مرطوب کاملا خاک و گرد و غبارشو گرفتم بعد با یک دستمال تمیز پاک کردم!

همه ی کفشارو در آوردم و فضای داخلو بالا و پایینشو کاملا تمیز کردم و دستمال کشیدم🤤✨️

یک دمپایی کاملا سالم و نو که آبجیم برای خودش خریده بود داده بود به من گذاشتم کنار تا به خودش تحویل بدم!

یک کفش کالج فرم که یک بار بیشتر نپوشیدم و پامو اذیت میکنه به کسی میدم!

ی کفش اسپرت هم که مناسب باشگاه بود رو به کسی میدم چون استفاده نمیکنم!

یک دمپایی رنگ و رو رفته ی همسر هم خروجی گذاشتم!

به این ترتیب ۴ تیکه از جاکفشی خروجی شد🥰👌🏻

کتونی های روزمره ی خودم و یدونه کتونیه همسرمو به همراه یک کفش میهمانیشو تو لباسشویی انداختم و شسته شد🫧

امروزا بخاطره اسباب کشی خونم کاملا پاکسازی شده و در خلوت ترین حالت ممکنه و خیلی دوسش دارم🥹😍👌🏻

خدایاشکرت برای همه ی این حس های خوب🤲🏻

خدایاشکرت برای وجود تک تک وسایل های باارزش زندگیم🤲🏻

خدایاشکرت برای نعمت سلامتی شادی و عشق که همیشه جریان داره🤲🏻

ما شا الله خانم زرنگ 😍اون وقت این همه کارایی که گزارش میدی رو همه رو تایم صبح انجام میدی واقعا افری ...

ممنونم از نظر لطف ات

ببین  تیکه تیکه انجام میدم من زود بیدار میشم

۷ تا ۱۰ صبح ظاهر خونه مرتب می کنم نهارم همزمان با صبحونه می ذارم اگه خورشتی باشه زود مرغ باشه حبوبات باید پخته بشه هر چی اگه نه در حد ماکارونی وکتلت اینا باشه می ذارم واسه یازده صبح.ساعت ۱۱روزای زوج فیلم ترکی می بینم اون ساعت دخترم معمولا یه چرتی می زنه.بعد نهار درست می کنم روز زوج نباشه ۱۱ تا ۱۲ یا دوش می گیرم یا یه قسمت خونه اساسی تمیز می کنم طبق برنامه ای که دارم.

بعد نهار ونماز.بعد از نماز یه قضای نمازم می خونم بستگی به وقتم داره.بعد ازظهر ها یه کاری برای خودم می کنم مثلا یه نوشتنی ،دوخت ودوزی ،ماسک صورت هر چی .

بعداژطهر تا عصر حوصله داشتم باشم ده دقیقه کمتر یا بیشتر بسته به انرژی ام ورزش می کنم.دخترم می برم هوا خوری باهاش بازی می کنم از حدود ساعت ۵ شامم می ذارم باز بستگی داره چی باشه.ولی طرفهای شام متاسفانه اغلب می مونه یعنی هر جقدر می شورم باز تا اخر شب برای خوردن تنقلات طرف کثیف میشه.

میام باز می نویسم.

شادی صدام کنید
چرا؟

روفرشی رو من موقتا برای بچه ها یا خودمون پهن میکنم ولی از این روفرشی کش دارها که کلا برای تمیزی فرش باید فرش رو بگیره رو دوست ندارم چون دوست دارم از زیبایی فرشم لذت ببرم دلم نمیخواد یه چیزی همیشه روشو بگیره در عین حال مواظب هم هستم تا فرشم کثیف نشه 

نظرم در مورد کاور مبل هم همینه 

من جایی رو کاور میکنم که بدونم نبودن کاور برای خودم، بدنم اذیت کننده ست مثل نبودن زیلو رو صندلی ماشین 

❌لایک❌

سلام 

گفته بودم یه لباس بلند رو‌ تا اخر تابستون میپوشم بعد ردش میکنم، چند بار که پوشیدم از مدلش خوشم اومد. 

از زمان بچگیم مامانم برام فقط تیشرت شلوار میگرفت منم تا الان عادت کردم. میخوام برای دخترم این اشتباه رو تکرار نکنم. 

🌷🌷🌷

یکی دو ماهه که خودم جز مواد غذایی چیزی نخریدم و از این بابت خوشحال بودم و هر روز یکی دو تکه خروجی داشتم. 

تا اینکه یه روز همسرم با یه خرید غیرمنتظره اومد. با این خریدش نصف یکی از اتاق خوابها پر شد و کلا اتاق از حالت کاربردی دراومد. 😩😶

کسی راجبع روفرشی کش دار ها نظری داره؟ آیا خوبن یانه؟؟

مادر من داشت قبلا 

بزرگترین بدیش اینه که هی جمع میشه و باید همش در حال صاف کردنش باشی مخصوصا اگه چیز سنگین مثل میز و مبل روی فرش باشه خیلی صاف کردنش سخت میشه

مامانمم بعد یه مدت کلا جمعش کرد

یکی از آشناهامونم قبلا داشت اونم به همین دلیل بعد یه مدت جمع کرد روفرشیاشو

نهال🌱

سلام گفته بودم یه لباس بلند رو‌ تا اخر تابستون میپوشم بعد ردش میکنم، چند بار که پوشیدم از مدلش خوشم ...

سلام

این همسرا چرا اینجورین! ؟ همسر منم تا ببینه یه جا خلوت شده هوس میکنه خرت و پرتاشو بریزه اونجا بدون هیچ دسته بندی و نظمی.  برای خریدها باز یکم محتاطتره و اکثرا با هم میریم خرید خداروشکر . وگرنه مشکلات منم بیشتر از این بود . 

من قرار گذاشتم هرروز کنار کار های روزمره خودم یه قسمت کوچولو از خونه رو اساسی پاکسازی کنم 

امروز نوبت دو تا جا کفشی بود ☺️

محتویات هردو رو کامل بیرون ریختم اول با یک دستمال نمدار خاکشون رو پاک کردم بعدم با پاک کننده چند منظوره چند باری دستمالشون کشیدم

✅کفش های سرکار شوهرم رو واکس زدم مرتب چیدم طبقه اول و دوم 

✅کفش های اسپرت خودم چیدم طبقه دوم 

✅جاکفشی دوم هم فقط کفش های مهمونی رو گذاشتم 

خروجی پاکسازی امروز هم 

✅یک جفت کفش مشکی شوهرم که مدلش خیلی قدیمی بود ‌‌‌‌‌‌‌‌وچهار سال بود که توی جاکفشی بود هی می‌گفت یه روزی به درد میخوره می‌پوشم 😂😂من گذاشتم خروجی 

✅یه دونه واکس قهوه ای که اصلا ما کفش قهوه ای نداریم و تقریباً خشک بود یه تعدادی برگه  توی کمدش بود که رفتن خروجی 

یه جفت هم کفش اسپرت شوهرم بود که دیگه خیلی داغون شده ولی بازم اعتقاد داره هنوز میشه استفاده اش کرد😐😒 دیگه دیدم راضی نمیشه گذاشتم دم در حداقل جلو چشمم نباشه 

موجودی کفش هام بازم زیاده 

گذاشتم دونه دونه بپوشم بعد بشن خروجی یکم سبک بشم 

الآنم برم ناهار بزارم 

بعد هم برم یه قسمت دیگه رو پاکسازی کنم بازم بیام گزارش بدم بهتون 

چقدر این نظم دادن به خونه حالمو بهتر می‌کنه 

ورودی

ماشین شارژی(هرچند به خاطر اشغال جای زیادش دلم نمیحواست بخریم  ولی به خاطر خوشحالی کوچولوم راضیم، دیشب پسرم تا دیروقت خواب نمیرفت میگفت فردا میرم ماشین شاسی بلندمو از مغازه میارم!!!) 

❌لایک❌