2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738618 بازدید | 44700 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خروجی امروز 🗑یک مقدار شیره انگور مونده بود استفاده نمیشد باهاش حلوا درست کردم ظرفش هم رفت خروجی 80 ...

روی پیام شماریپلای میکنم چون درموردشیره س. ماچون باغ داریم هرسال مقدارزیادی شیره داریم که همیشه اتقدرمیموند یاترش میشد یاباید میبخشیدمش وخودم استفاده نمیکردم. ولی امسال ازدوستی یاد گرفتم. شباکه برای اهل خونه شیرگرم میکنم، شیره وعسل روقاطی میکنم میریزم داخل شیر هم براز کمخونیمون خوبه وهم استفاده شدن کمتر از دوماهه یه بطری جادلستر به اخراش رسیده. گفتم شاید به دردکسی بخوره. خیلیم خوشمزه میشه 

لطفالایک نکنین. 
میتونم بپرسم دوره ی سیاه قلم رو چجوری گرفتین؟میشه دربارش بگین من خیلی دوست دارم یاد بگیرم

بله عزیزم من از اینستا یه دوره خریدم فیلم های آموزشی رو توی یک کانال گذاشته هزینه دوره هم 1180 بود خوبه برای کسی بخواد شروع کنه خیلی خوبه 

روی پیام شماریپلای میکنم چون درموردشیره س. ماچون باغ داریم هرسال مقدارزیادی شیره داریم که همیشه اتقد ...

به به عالیه من عاشق شیره انگورم ولی کارخونه ای ها اصلا خوشمزه نیست.یه دوستی داشتم دوبار برام از باغشون آورد عالی بود .خوشا به حالتون🥰

یکی دیگه از دوستان شاکر فکر کنم نام کاربری تون هست، همکار هستیم منم معلم هستم ممنون میشم راهنماییم ک ...

شبتون بخیر دوست عزیزم. انشاالله به سلامتی و دل خوش وارد خونه ی جدید بشین.

همیشه تو فکرمه اگه صاحب خونه بشم حتما حتما یه در کوچیک از کمد دیواری یا مثلا یه بخش از قسمت پایبنی کمد رو برای لوازم مدرسه اختصاص بدم( خودتون میدونید که چقدر وسیله های یه معلم زیاده و نمیشه حذفشون کرد) کاربرگ ها و طرح درس و درسنامه و مدارک و ابزارهای آموزشی و کتاب ها و کیف و وسایل دیگه ی مخصوص مدرسه. 

روی پیام شماریپلای میکنم چون درموردشیره س. ماچون باغ داریم هرسال مقدارزیادی شیره داریم که همیشه اتقد ...

ما شیر نمیخوریم به جاش بستنی میخوریم روش میریزیم اینجوری هم عالی میشه 

ولی این شیرهه یکم شکرک زده بود سر اون با اب مخلوط کردم ریختم تو حلوا 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام میشه دستورشو بذارید منم شیره دارم تو یخچال استفاده نمیشه

یک لیوان ارد و رو حرارت ملایم تفت بدید بوش که بلند شد و رنگش تغییر کرد بهش نصف لیوان روغن مایع بزنید بعد هی تفت بدید تا رنگش بیشتر تغییر کنه و با روغن مخلوط بشه

تو یه ظرف دیگه نصف لیوان شیره رو با یکم ابجوش مخلوط کنید و بذارید رو حرارت داغ بشه بعد اروم اروم به حلواتون اضافه کنید و هم بزنید 

اگه دوست داشتید شیرین تر بشه شیره بیشتر بریزید 

کره هم خوشمزه اش میکنه میتونید زمانی که روغن ریختید کره هم بزنید 

اگه روغنتون کم بود بازم اضافه کنید.... ماها چشمی میریزیم سر همون مقدار دقیقشو نمیدونم 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

شیره انگور و توت و انجیر و خرما رو هرکی داره میتونه بعنوان شربت یه قاشق  بریزه تو لیوان آب و بذاره تو یخچال

تو این هوای گرم هروقت تشنه شد از اون بخوره 

البته نباید زیاده رویم بشه همون یه لیوان در طول روز کافیه 

❌لایک❌

🔺مایو قبلی که گیر کرد به نرده استخر پاره شد همونجا رفت خروجی(زباله)

🔺جوراب دخترم که سوراخ شد(زباله)

🔺روسری سوغاتی که اصلا تو استایلم نیست(اهدایی)

🔺 هودی خودم کوچیک شده(اهدایی)

🔺کیف دم دستیم بعد ۷ سال خدمت خالصانه از چند جا آسیب دیده و قابل استفاده نیست(زباله)

❇️ورودی مایو جدیدم که عاشقشم😍

کمدلباس های خودم طبق برنامه تمیز و مرتب شد🤌🏻

تعمیری ها انجام شد🪡

خروجی ها رو جدا کردم و الان کمد برق میزنه✨

امروز صبح کشوی میز تلویزیون رو تمیز کردم

تعداد خیلی زیادی کابل و آداپتور و کنترل قدیمی خراب توش بود که تونستم اونایی که خراب بودن یا تکراری بودن رو خروجی بذارم

بقیه هم دیگه ناچارا باید بمونن 😅 چون برای ابزارهای پدرم هستن و ازشون استفاده میکنن

https://s8.uupload.ir/files/polish_20240807_124635972_8w5x.jpg 

این هم عکسش. یه کم مرتب شد🫣