2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738749 بازدید | 44704 پست

امروز یه همسایه مون که اصلاباهاشون رفت و آمد نداریم سرزده اومدبا دخترشون دم در برای مشاوره کنکور با دخترم کار داشتن منم تعارف کردم بیان داخل اومدن تو .بعد اینکه کلی حرف زدن خانونه برگشت گف من سرزده اومدم خونتون چقد مرتبه گف آرامش گرفتم در خونتون چرا خونه من هیچ وقت تمیز نمیشه حالا فک کنین من چه جوری شدم اینجوری💃💃💃

همیشه آرزو داشتم وقتی کسی سرزده میاد خونه به راحتی بخاطر تمیزی خونه بگم بیان داخل و امروز به اون آرزوم رسیدم خدایاااا شکرت بخاطر همه چی 

شکرت بخاطر دوستان خوبی که در این تاپیک بهم عطا کردی😍😍

حتی لباسایی که داخل خونه میپوشم مرتب و تمیز هستن دیگه لازم نیس کسی میاد زود برم لباس عوض کنم بیام .قبلنا چون همه جور لباسم رو نگه میداشتم و اونایی هم وه رنگ و رو رفته بود میپوشیدم احیانا اگه کسی سرزده میومد هول اینم داشتم که باید سریع لباس عوض کنم .ولی امروز در بهترین حالت ممکن از مهمون سرزده م پذیرایی کردم

ممنون ازتون😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی قشنگه😍ولی همینم تابخوای این مدلی درش بیاری ده دقیقه طول نیکشه که برنج سردشده رفته

به نظر من سخت نیست چون ظرفش گرده سریع فرم میگیره یکم وقت برای دمش میذاریم.... ولی حق باشماست تا امتحان نکردم نمیتونم قطعی نظر بدم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
امروز یه همسایه مون که اصلاباهاشون رفت و آمد نداریم سرزده اومدبا دخترشون دم در برای مشاوره کنکور با ...

ممکنه عکس خونه رو بذارین لطفا

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

یه ظرف کوچیک روغن بادام شیرین رفت خروجی 

جایگزین نمیشه چون لازم نیست

یه بسته پنبه و ظرف الکل تموم شد ورودی همزمان پنبه و الکل داشتیم. 

یه دونه فندک تموم شد رفت خروجی، جایگزین نمیشه چون داریم. 

❌لایک❌
امروز یه همسایه مون که اصلاباهاشون رفت و آمد نداریم سرزده اومدبا دخترشون دم در برای مشاوره کنکور با ...

منم حس خوب گرفتم.تنتون سلامت. منم هروقت بی حوصله مبشم میام اینجارومیخونم وبعدمیفتم به جون خونه. 

باهمسایه هام خیلی درارتباطیم جدیدا ها بیشترتعارفشون میکنم بیان خونه چون خیالم راحته😁

لطفالایک نکنین. 

🌸🌸🌸🌱🌱🌱🌸🌸🌸🌱🌱🌱

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

سلام دوستای خوبم،شبتون بخیر چندروز بود نمیتونستم وارد سایت بشم نظر بدم،

خیییییییلی خروجی داشتم این مدت ولی نمیتونستم بیام گزارش بدم که قششششششنگ جیگرتون حال بیاد چون تا قبل از مهر میریم تو خونه خودمون دارم هرچیز اضافه رو رد میکنم 

الان مشورت میخواستم ازتون، خصوصا کاربرهای  عزیزم هیدوا جان و ترسو۶۸ که دعای خیر من بدرقه راهتون هست عزیزم انقد که شما همه چی تمومین، فعالین تو تاپیک،  

اگر ممکنه دوستان راهنماییم کنید برا کابینت ها کشوها اگر ایده ای دارید چیکار کنم که مفیدتر باشه اسکلت و بدنه کابینت و کمدها نصب شده فردا وقت دارم تک تک بهشون بگم مثلا ارتفاع کابینت ها رو چجوری برام تفکیک کنن، شبی رفتم دو تا نطم دهنده چوبی برا کشوهای زیر اجاق گاز که مخصوص قاشق چنگال هست سفارش دادم ولی طراحی دقیق رو بهش ندادم، دوست داشتم نظرات شما رو هم بدونم، از تجربیات تون استفاده کنم ممنون میشم میشم راهنماییم کنید 

یکی دیگه از دوستان شاکر فکر کنم نام کاربری تون هست، همکار هستیم منم معلم هستم ممنون میشم راهنماییم کنید برا کمد دیواری تو اتاق خودم، ایده ای نطری پیشنهادی اگر هر کدوم از دوستان دارید 

من توصیح بدم براتون خونه جدیده که به امید خدا تا قبل از مهر میریم الهی روزی همه جوونای هم وطن عزیزم باشه و همه صاحب خونه بشن، الهی همه ایرانی ها خوشبخت باشن و با آرامش زندگی کنن

در مورد خونمون بگم که بتونید راحت تر بهم ایده بدین 

ورودی ی جاکفشی بزرگه، کمددیواری هم محسوب میشه ۳لنگه س، تقریبا میشه گفت نصفش طبقات جاکفشی، بقیه ش برا چیزای دیگه ست، آشپزخونه هم نسبتا بزرگه، ن اینکه زیاد بزرگ باشه ولی خب اوکیه خوبیه 

۳تا خواب داره هر ۳تا هم کمددیواری سفارش دادم اتاق خودمون، پسرم، ی دونه هم اتاق کتابخونه گه مورد علاقه خودمه، اتاق کار درواقع، که در صورتی که مهمون بیاد استفاده مبکنه، هر کدوم از دوستان مینیمال در مورد طراحی خونه، کمدها، و هرچیزی که به مینیمال شدن خونه م کمک کنه ممنون میشم و دعاگوتون خواهم بود عزیزانم 😘😘😘😘😘

سلام دوستان گل 

صبح زیبای تابستونی تون بخیر

مدتهاست میخونمتون بصورت خاموش..

واقعیتش خوندن این تاپیک برام تراپی محسوب میشه و بشدت دوستش دارم

ان شاالله از این به بعد منم گزارش میدم

استارت مینیمال شدن رو زدم و این پروسه تا زمانی که کاملا راضی بشم

ممکنه ماه‌ها یا حتی سالها طول میکشه

مهم استمرارش هست که سعی میکنم هرروز خروجی داشته باشم

من هم لباس ، لوازم خونه و ... زیادی دارم که حتما باید رد بشن 

واقعیت تو تمیز و نگهداریشون به مشکل خوردم و دنبال اون حس خوب کم داشتن هستم 

در قدم اول وقت گذاشتم و پیامک های اضافی گوشیم رو مرتب کردم 

انقدر حس خوبی گرفتم که مرتب سر میزنم و باز از پیامک ها کم میکنم 😁😁