2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738599 بازدید | 44700 پست
به به عالیه من عاشق شیره انگورم ولی کارخونه ای ها اصلا خوشمزه نیست.یه دوستی داشتم دوبار برام از باغش ...

کاش نزدیک بودیم حتما بهتون میدادم. پدرشوهرمن بقدری دست ودلبازن هرکی بره مهمونی خونشون حداقل یه جعبه انگور ومیوهای دیگه سهمشه

لطفالایک نکنین. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکم سیب داشتیم تو یخچال بعضی هاش داشت خراب میشد جدا کردم رفتن خروجی،بقیش ی ابکش کوچیک موند شستم گذاشتم رو اپن خورده بشه

چندتا کدو هم چندروز بود مونده بود،سرخ کردم برای ناهار

نصف شیشه کمپوت هم بود که خوردیم،شیشه اش رفت خروجی

و بدین ترتیب یخچال یکم مرتب شد🌿

داشتم کابینتارو نگاه میکردم،دوتا پیاله روحی کوچولو ،و ی قابلمه خیلی خیلی کوچولو همسرم خریده بدون اطلاع من😐واقعا لازم نیستن،ولی اگه بزارم خروجی سراغشونو میگیره 🤦

شبتون بخیر دوست عزیزم. انشاالله به سلامتی و دل خوش وارد خونه ی جدید بشین.همیشه تو فکرمه اگه صاحب خون ...

سلام عزیزم ممنونم از راهنمایی تون، آره واقعا منم این مشکلات رو زیاد داشتم که الهی شکر این خونه جدید یک اتاق کار با کتابخونه و میز تحریر سفارش دادم ، چون خیلی اذیت شدم این چند سال برا کتابام و برگه ها و همین مواردی که شما فرمودین 😘😘😘😘

خروجی های این چند روز من بخونید قشششششنگ جیگرتون حال بیاد 😍

🌹کتابخونه اتاق پسرم که میفرستم خونه یکی از دوستام کتابخونه نیاز داشتن بهشون هدیه دادم، گذاشتم بیرون تا شب میان میبرن

🌹سرویس تخت و کمدم برا جهیزیه م بوده، تمیز و سالم هست، برا خونه جدید دادم کابینت کارم بسازه، اینو  میدم به یک نوعروس مهربون که بخاطر مشکلات مالی نتونستن سرویس خواب خریداری کنن، اینم تو انباری خونه قبلی مون هست باید موقع اثاث کشی برم تحویلش بدم 

🌹سرویس تخت و کمد اتاق پسرم اینم بین چند نفر از دوستاش تقسیم میکنم، یکیشون کمد و خواست، یکیشون تخت خلاصه هر کدوم میرن خونه صاحب جدیدشون که در چرخه مصرف باشن 

🌹کیف لوازم تحریر پسرم رو لباس فرم و وسایلای اضافی سال قبل رو همه رو گذاشتم داخلش که بفرستم برا نیازمند، فقط کتاب های اصلی رو نگهداشتم برا مرور اول سال تحصیلی 

ادامه دارد....

ادامه پست قبل 

🌹جعبه مربوط به قاشق چنگال هام برا جهیزیه م بوده، به کابینت کارم سپردم نظم دهنده چوبی برا قاشق چنگال ها بسازه بذارم تو کشو مخفی، این جعبه میره خروجی 

🌹چند تا پتو که زیاد استفاده کردیم زیاد شستم میفرستم برا خونه باغ مامانم اونجا مهمون زیاد میره استفاده میکنن

🌹ی عالمه کاغذ باطله و دفتر و ....طی پاکسازی کتابخونه پیدا کردم میذارم تو سطل بازیافت جدا میذارم تو کیسه شفاف سر کوچه که بازیافتی ها ببرن

🌹چند تا کفش و دمپایی های پسرم که براش کوچک شده گذاشتم تو نایلون شفاف میذارم سر کوچه کسی نیاز داره میبره

🌹چندتا قوطی کرم و روغن های مالشی و جعبه های لوازم آرایش و... که تموم شده بودن گذاشتم خروجی

🌹یک سرویس ۳تکه قابلمه که مازاد هست و استفاده نمی‌کنم یعنی اگر نباشه هم کارم لنگ نمیمونه، اینو گذاشتم تو انباری که ببرم برا باغچه خودمون، اونجا قابلمه هام روحی هست دوسشون ندارم 

ادامه دارد....

من مینیمالم

هیچ انباشتی  تو خونم  نمیتونم بپزیرم  اجازه نمیدم کمد لباسای خونگی پررررر از لباسای بدرد نخور شه 

یا اسباب بازی های شکسته و  خراب انباشته نمیشه 

دیروز اسباب بازی هایی که دیگه  باطریشون خراب شده و سیم کشی شون مشکل ذار  شده بود 

توی پلاستیک جم کردم دادم به یه خانم برای بچه هاش

البته اون اسباب بازی ها  رو  بچم  دیگه  نمیخاست

ظروف  بدبرد نخور  کج و کوله  بیرون گزاشته میشه 

وساایلای قدیمی   ک مطمعنم  استفاده نمیسه  و بدرد من نمیخوره   در اینده هم  بیرون اتقال داده میشه 

سبک دکوراسیون خونم  نود و  خنثی هست 

رنگهای شنبه یکشبه  توی خونم استفاده نکردم 

خونم خلوت ارام بخش هست 

بازم سوالی بود در خدمتن 

دیگر به راستی می‌دانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم می‌شکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی می‌گذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد

ادامه خروجی های دلچسب من 😍

❤️چند تا لاک و گیره مو و ی سری اکسسوری ها هدیه دانش آموزام بود گذاشتم شب ببرم خونه دخترداییم هدیه بدم به دختر کوچولوش، خیلی دوست داره اینجور چیزا رو ، بهتر از اینه که تو کمد من بلا استفاده باقی بمونن

❤️۲تا ظرف ترشی گلک موسیر هدیه برام آورده بودن، صبح بردم برا همسایه مون که قند خون دارن چون درمان قند خون هست، خودمونم دوست داریم ولی گفتم تا اثاث کشی یخچال و هم سبک کنم 

❤️۲تا ظرف خرما خشک هدیه بردم برا همکارم، دخترش این نوع خرما خشک رو خیلی دوست داره 

از ورودی های همسرم نگم که تمام لذت خروجی ها رو از بین میبره 😅😅

دو هفته پیش رفته کیش ماموریت ی عااااااااالمه لباس خریده برا خودش و پسرم، ایقققققققد عصبی شدم بهش گفتم فعلا فقط بچین تو کارتن بذار بالای کمد تا بریم خونه جدید من بتونم با اینا ارتباط برقرار کنم، بخدا ده تا شلوار خریده، ۶تا پیراهن خریده میگه کم خریدم، کفش کوهنوردی جدا خریده، پیاده روی هم جدا خریده، باز چرم هم خریده برا استایل رسمی، نگم که چققققققد حرص خوردم از دستش، بخدا شب اولی که اومد من تا صبح خوابم نبرد از انرژی منفی که اینهمه وسایل بهم دادن ، از خرید هندونه و طالبی و خربزه هاش دیگه تو پست های بعد براتون خواهم نوشت 

هیچ وقت فکر نمی کردم از بولت ژورنال هام بگذرم ولی الان ۸یا ۹ تاش گذاشتم دم دست مرور کنم بذارم خروجی

یه جعبه گوشی قبلی ام رفت خروجی.

یه دامن که دوستش ندارم به درد کسی ام نمی خوره رفت خروجی

شادی صدام کنید
من مینیمالمهیچ انباشتی تو خونم نمیتونم بپزیرم اجازه نمیدم کمد لباسای خونگی پررررر از لباسای بدرد ...

عزیزم از اینکه تو این تاپیک شرکت کردید ممنونم ♥ یک  نکته بگم... انباشتگی فقط به معنای نگهداری وسایل کهنه و قدیمی نیست خیلی وقتا وسایل جدید و نو هم انباشته میشن. انباشتگی به معنای انبار کردن هست مثلا ده دست شومیز نو که هرگز استفاده نشده انباشتگی ایجاد میکنه

گزارشمو همینجا مینویسم تاپیک شلوغ نشه

جاکفشی و میز tv پاکسازی شد✅

خروجی 🗑

کفش روزانه مامانم 

چندتا برگه باطله

دو تا بند کیف لپ تاپ

5 تا باتری قلمی

36 تا عکس از گوشیم پاک شد

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را