2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739828 بازدید | 44727 پست
ان شاءالله يكى مثل خودش سر راهش قرار بگيره خدا بهت سلامتى بده دوست خوبم 💚نميدونم چى بگم براى اين حج ...

قربونت بشم ،ازت ممنونم .همین دعات کافیه .فقط از خدا میخوام که هرچه زودتر حقمو ازش بگیره 😞🙏🏻هیچکس فکرشو نمیتونه بکنه چه سلیطه ای بود،ازاونا بودک خودتون میدونین دیگه چی میگم .فقط محتاج دعاتونم دوستان 🙏🏻

👩‍❤️‍👨
سلام دوستان خوبم .خروجی امروز من یه هندزفری ک‌دخترم خرابش کرد .تا الان فکر کنم ده پانزده تا خراب کرد ...

ای خدا تاپیکتو خوندم🥹 انقدر فکرشو نکن الان اون لحظه ها تموم شده.ایکاش شکایت میکردین پدرشو در میوردین

بعضی ادما از حیوان پست ترن

اگه میتونید یک مسافرتی جایی برید

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت بشم ،فقط برام دعا کن .میگم آنچنان کتکی منو زد ک بعد ۴روز تمام بدنم درد می‌کنه یه چنگ انداخت ت ...

وااااای چه زمونه بدی شده . دستش رو بچه دو ساله هم بلند میشه .خیلی ناراحت شدم عزیزم . امیدوارم زودتر حال روحی و جسمیت خوب بشه عزیزم . 

سلام دوستان خوبم .خروجی امروز من یه هندزفری ک‌دخترم خرابش کرد .تا الان فکر کنم ده پانزده تا خراب کرد ...

امیدوارم خیلی زود سلامت جسم و آرامش روحی پیدا کنید 

در این موارد که امیدوارم برای شما دیگه پیش نیاد  حتما با پلیس تماس بگیرید و شکایت کنید 

اون آدم احتمال داره بعد از شما به خانم دیگه ای حمله کنه و حرکت جبران ناپذیری انجام بده

ققنوس
هستی جان تبریک میگم که به این مرحله رسیدین 😍نصیب منم بشه ان شاءالله فقط اگه امکان داره بگید الان چق ...

سلام عزیز دلم

مرسی عزیزم

شما هم موفق باشید انشالله

واقعا یه نتیجه عااالی که من از این چالش گرفتم، قدرت جمع و ارزش گزارش دهی هست.این که اینجا خودم رو متعهد کردم که گزارش روزانه بدم باعث شد حتی روزایی که حالشو نداشتم هر کار دیگه هم نمی کردم، خروجی رو جور می کردم

از تک تک دوستان ممنونم که همراهم بودن(احساس قهرمانانه بهم دست داد الان🥹😅😂👉 همه اینا هستم)

هستی جان تبریک میگم که به این مرحله رسیدین 😍نصیب منم بشه ان شاءالله فقط اگه امکان داره بگید الان چق ...

و اما آماری که ازم خواستید:

۱.درباره لوازم آرایش تقریبا مینیمالم. از هر چیز ضروری یه دونه دارم و البته سعی می کنم جنس خوب بخرم:

یه رژ مدادی تند برای زمستون

یه تینت لب تند برای تابستون

یه رژ ملایم تر عادی برای جاهای عمومی تر

دو سه تا رژ لب کلاسیک دارم چون برندی هستن که دیگه نیست تو ایران دلم نمیاد بندازم دور رنگاشون خاص هستن و حتما هم تاریخ گذشته 😅 البته خیلی کم میزنم ازشون

ادامه دارد...

یه خط چشم 

یه مداد چشم

یه سایه ابرو

یه ژل ابرو

یه ب ب کرم که ضدآفتاب هم داره برای مصرف روزانه

یه موس صورت برای مکاپ

دو تا رژ گونه

یه ریمل

یه هایلایتر

دو تا پالت کوچیک سایه(با خودم کنار نیومدم که اینا رو خروجی بدم شاید بعدا تونستم)

چند تایی هم براش برای استفاده موارد فوق

دیگه کانسیلر و اسکراب و اینا ندارم اصلا

یه خط چشم یه مداد چشمیه سایه ابرویه ژل ابرویه ب ب کرم که ضدآفتاب هم داره برای مصرف روزانهیه موس صورت ...

سایه هیچ موقع خراب نمیشه ولی رژ رو اگه میزنید و لباتون و پوسته میده بندازید بره 

با سایه خط چشم هم میتونید بکشید

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

۲.لباس رو من واقعا نمی تونم با دو سه تا مانتو و شومیز و ... سر کنم(با احترام به سلیقه همه دوستانی که خیلی مینیمال هستن در این مورد) چون به رنگ و تنوع اهمیت میدم و با دست هم نمی شورم لباس و این که چون شاغلم و هر روز لباس زیر مانتو رو عوض می کنم تعدادی لباس خنک ولی زشت😅 واسه زیر مانتو دارم

سخته برام که بشمارم ولی دو سه تایی مانتو برای سر کار

چند تا شومیز و مانتو برای بیرون و مهمونی و طبیعتا چند تا شلوار و تعدادی هم شال که البته تو هر مورد از نهایتا هفت هشت تا بیشتر نیستن و هیچ وقتم چهل تا مانتو و ده تا بلوز و اینا نداشتم

یه چیز معتدل در کل

۳.درباره کیف بازم مینیمال ترم

سه تا کیف پارچه ای تک رنگ از یه طرح دارم که هر کدوم با یه استایلم جور میشه هم برای سر کار خوبن هم بیرون

یه دونه پارچه ای طرح دار واسه بیرون

اینا همه رو تو ماشین لباسشویی میشورم و سبک و عالی هستن

سه تا کیف هم برای مهمونی دارم

یه چرم رنگی که با کفشش سته

یه دونه طرح دار

یه مشکی چرم برند هم اخیرا به لطف این تاپیک خریدم که بسیار شیکه و با استایل مهمونی و اداری سر کار عالی ست میشه

از اون خریدهای مینیمال که یه عمر داریش

۴.و اما کفش

من چون پاهام خیلی داغونه و خار پاشنه و اینا دارم هر کفشی نمی تونم بپوشم

دو چفت اسکیچرز دارم یه دونه تر و تمیز واسه بیرون و سرکار

اون قبلیه که قیافش یکم بد شده ولی راحت تره(۴ ساله دارم گذاشتم واسه پیاده روی

یه چرم مشکی واسه بیرون و سرکار تابستون

یه نیم بوت چرم مشکی واسه بیرون و سرکار زمستون(اینم چند ساله دارم)

یه صندل تابستونی رنگی رنگی که با چند تا استایل تابستونیم ست میشه

چند جفت هم کم کاربردترین که با بعضی استایل هام جور میشن و اینا احتمالا بعدا در ردیف خروجی ها قرار بگیرن

پ.ن: این مدت خیلی خواستم کفشام مینیمال کنم ولی با توجه با این که قیمت ها خیلی زیاد هستن احتیاط کردم که خروج هیجانی نباشه و بعدا لازم بشه.چند تاییشو که احتمال میدم تو پا راحت نباشه گذاشتم دم دست با استایل خودش بپوشم اگه پامو اذیت کرد بی تردید میره خروجی

۲.لباس رو من واقعا نمی تونم با دو سه تا مانتو و شومیز و ... سر کنم(با احترام به سلیقه همه دوستانی که ...

من هم راجع به هر مسئله‌ای مینیمال باشم راجع به لباس نمیتونم 😅

البته متعادلم منم. مصرف گرا نیستم واقعا.کنترل‌ شده دارم خرید میکنم  و از همشون هم استفاده میکنم تا حدی