2777
2789

استراحت کن فردا صبح بهش فکر کن 

📌اگه چیزی رو تغییر ندی، یعنی دوباره انتخابش کردی❗        میگفت: بچه‌ها هر کدوم شما در حال جنگیدن برای تغییر چیزی هستین که دوستش ندارین؛ پس یادتون نره تا آخرین لحظه باید تمام توانتون رو بذارین..... 💫🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواب به چشمام نمیاد مثل جغد بیدارم فقط دارم فکر میکنم خودم اقدام کنم پسرم خیلی اذیت میشه اما اگه حاد ...

میگذره 

خوبیش به اینه که اینم میگذره هر چند سخت و مشقت بار

📌اگه چیزی رو تغییر ندی، یعنی دوباره انتخابش کردی❗        میگفت: بچه‌ها هر کدوم شما در حال جنگیدن برای تغییر چیزی هستین که دوستش ندارین؛ پس یادتون نره تا آخرین لحظه باید تمام توانتون رو بذارین..... 💫🌱

میگذره خوبیش به اینه که اینم میگذره هر چند سخت و مشقت بار

۴۵ ساله همینطوری گذشته ناخواسته بودم بچه پنجم بودم ۱۰ ساله بودم بی پدر شدم بعدش مادرم خیاطی بافتنی کرد من و خواهرم بزرگ شدیم همیشه فقیر بودیم زشتم ۲۰ سالگی ازدواج ناموفق داشتم برگشتم درس خوندم سر کار رفتم دوباره ازدواج کردم شوهرم بچه خواست شدم سر بچه توافق نداریم دائم میگه صلاحیت نداری نمیتونی بچه خوب بزرگ کنی پسرم نوزاد بود میبوسیدمش میگفت بسه چندشم میشه الان ۱۱ سالشه میخواد بره مدرسه میبوسمش میگه مرد رو نمیبوسن! کلا حس نداره! هفده ساله ازدواج کردیم تا به حال نگفته دوستت دارم! میگه قرتی بازیه تو خیابون حتی برای رد شدن از خیابون دستمو نمیگیره که لوس بازیه خسته شدم دارم خفه میشم