2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740616 بازدید | 44731 پست
ندارم عزیزم میگم بنظرت ازاین جنس کاورپتوبدم بدوزن یا کاوررختخواب؟؟

فرقی نداره اماده هم میفروشن جنس جاجیم(اگه اشتباه نگفته باشم)  یا پارچه ای تو بازار هست

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من امروز هیچ خروجی جز قوطی کرم و ظرفهای مخصوص نوشیدنی و مایع ظرفشویی و مایع لباس شویی نداشتم که اونها همه رفتن تو بازیافت

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرقی نداره اماده هم میفروشن جنس جاجیم(اگه اشتباه نگفته باشم) یا پارچه ای تو بازار هست

ممنظورم اینه که بدم کاوررختخواب باجنس اسپان بدوزن میترسم خیلی جاگیرشه میگم یا همین جنس کاورپتوبدوزم کدوم شکیل ترکم جاترو راحت تره بنظرت 

بله جاجیمش هست ولی بی کیفیت هستن زودخراب میشن 

این پارچه اسپان دادم برام یک خانومی مشهدهستن چن تاکاوردوختن عالی خوش دوخت جنس عالی خیرببینه

بچه ها من ديشب خواب ديدم كه سه جفت كفش خريدم، همه هم مجلسى و چيتان پيتان ... حدود ٦-٧ تومن پولشون شده بود و تو خواب داشتم فك ميكردم خدايااااا من اينا رو چيكار كنم آرمان هام چى ميشه كجا جاشون بدم و كى ميشه كه بدم بره 

سلام دوستان تقریبا یه ماه دیگه میخایم اسباب کشی کنیم حرفی حدیثی راهنمایی دارید بفرمایید،بچه کوچیک دارم۴ماهشه چیکارکنم سریعتر و راحت تر بچینم و..

برای رنگ و مدل کابینت چه پیشنهادی دارین؟خودم حس میکنم ساده و سفید خوب بشه نظر شما چیه،عکسم داشتید ممنون میشم بفرستید

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
سلام دوستان تقریبا یه ماه دیگه میخایم اسباب کشی کنیم حرفی حدیثی راهنمایی دارید بفرمایید،بچه کوچیک دا ...

به سلامتی و دل خوش 

ماهم چندماه بعد قراره کابینت بزنیم فقط تاالان رنگ سفید و ساده به دلم نشسته .

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

بچه ها من ديشب خواب ديدم كه سه جفت كفش خريدم، همه هم مجلسى و چيتان پيتان ... حدود ٦-٧ تومن پولشون شد ...

فقط آرمان هات🥰😀

۶ کاسه از کاسه ماست خوری کوچک تر داشتم که عصای دستم بود روزمره که امروزم یکی اش شکست مونده ۳ تا.

با کاسه آبگوشت خوری شون ست بودن که اونا هم سه تا موندن دم دست استفاده می کنم.

شادی صدام کنید
خانما ظروف ادویه رو چطور نگهداری میکنید؟ هر چند وقت میشورید؟خیلی زود کثیف و چرب میشن /:

من هر وقت خالی شدن میشورم ،بعضی وقتا هم که هنوز خالی نشدن  دستمال نمدار میکشم پاک میشن 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
به سلامتی و دل خوش ماهم چندماه بعد قراره کابینت بزنیم فقط تاالان رنگ سفید و ساده به دلم نشسته .

فداتشم همچنین

منم فعلا که دستمون خالیه ممکنه چندماه بی کابینت سرکنم و فقط ظرفای دم دستیم رو دربیارم تا کابینت نصب کنم ..

ممنون از نظرت💚 

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

QUOTE=348006867]خانما ظروف ادویه رو چطور نگهداری میکنید؟ هر چند وقت میشورید؟ خیلی زود کثیف و چرب میشن /:[/QUOTE]

من هر دفعه ک روی کانتر رو دستمال میکشم بانکه چای و نمک و قهوه و ادویه هارو دستمال میکشم.هیچ وقت لک ندارن.

دوستم الان در حال خونه تکونیه میگه هر یه کابینت ی روز زمان ازم میبره.خودش میگف عادت ندارم چیزی استفاده میکنم در لحظه تمیز کنم.

مثلا شیشه حبوبات رو میگه سالی یکبار تمیز میکنم.

حالا هرکس روش خودشو داره ولی اینجوری خونه تکونی ی کار خیلی سخت و عذاب اور هستش.

من هرچی خالی میشه میشورم خشک میکنم بعد پر میکنم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

دوستان این عکس رو ببینید.من خیلی خوشم میاد روی کانتر وسیله بچینم اشپزخونه مم قبلا دیدین

این یکی خیلی شلوغه ولی خیلی رنگارنگه.من خوشم اومد

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم