2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740903 بازدید | 44733 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد جو اینجا رو از ته دل دوست دارم مثل یک خانواده اصیل ایرانی هست برام جذاب ودوست داشتنی بود ❤

دوستان برای بعضی سفرها که اجبارا باخانواده همسرم میریم وچادر میزنیم درحدیکی دوشب 

بنظرتون من رخت خواب ها روتوی چی بچینم ازاین کاورپتوهای دوختنی بگیرم 

یاکاوررختخوابی سفارش بدم بدوزن اینو گمون میکنم زیادجابگیره ازمون 

سلام به همه دوستان

گزارش روز دوم

خروجی:

پوشه کار دخترمو کامل خالی و آماده سال جدید کردم

کاغذ رنگیا و وسایل کاردستی‌شو ریختم مرتب کردم کلی ریز ریزای کاغذ رنگی رفت توکیسه بازیافت

گز و شکلات

قوطی شیرخشک رفت برا بازیافت

جعبه کادویی

تعمیری:

جیب شلوار شوهرم

ورودی:

برنج و موادغذایی ضروری

یدونه کیف کوچیک دارم که استفاده میکنم و فقط کارتام توشه و دستمال کاغذی ،کلیدو گوشی روهم موقع بیرون رفتن میذارم توش

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
من دلم طاقت نیاورد اومدم اتاق دخترمیه درب بالای کمد دیواری ریختم بیرون وداخلش جارو گردگیری کردم.دوتا ...

به نظرم تو کمد اگه همه پتو ها کاور داشته باشن و یکدست باشه خیلی خوبه اگه نه بهتره هیچکدوم کاور نداشته باشن 

دقیقا وقتی یه تعدادی کاور داشته باشن و طبیعتا تعدادی دیگه بدون کاور جلوه بصری زیبایی نخواهد داشت

ولی کاورهام تا وقتی پاره نشده دور ننداز، یه وقت آدم مسافرت میره دوتا پتو و بالش رو کاملا تو یه کاور جا بده یه نظم خوبی داره و راحت در دسترسه

❌لایک❌
من دلم طاقت نیاورد اومدم اتاق دخترمیه درب بالای کمد دیواری ریختم بیرون وداخلش جارو گردگیری کردم.دوتا ...

به نظرم تو کمد اگه همه پتو ها کاور داشته باشن و یکدست باشه خیلی خوبه اگه نه بهتره هیچکدوم کاور نداشته باشن 

دقیقا وقتی یه تعدادی کاور داشته باشن و طبیعتا تعدادی دیگه بدون کاور جلوه بصری زیبایی نخواهد داشت

ولی کاورهام تا وقتی پاره نشده دور ننداز، یه وقت آدم مسافرت میره دوتا پتو و بالش رو کاملا تو یه کاور جا بده یه نظم خوبی داره و راحت در دسترسه

❌لایک❌
بحث از چادر عقد شد.... چادر عقد و خانواده همسرتون براتون انتخاب کردن یا خودتون؟

خانواده همسر 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

امروز نوبت تمیز کردن خونه بود کل خونه جارو گرد گیری و شسته شد🌿دراخرم خودمو دخترم دوش گرفتیم و لذت بردیم از خونه تمیزمون💫

فردا باید اراده کنم راه پله رو تمیز کنم🚶

درمورد محتویات کیف :کارت بانکی و هرازگاهی پول نقد،دستمال کاغذی کلید و عینک

حس میکنم لباس مهمونی و مجلسی نیاز دارم،ولی باید سر صبر و حوصله خرید کنم که هیجانی نباشه 🌿

در مورد یکی از بستگانم بگم براتون:

این خانم واقعا در تمیزی و مینیمال بودن حتی از لیلی هم جلوتره

واقعا کیف میکنی وقتی خونشو میبینی،ب حدی تمیز و مرتب که ادم میترسه راه بره خونش ی موقع بهم بریزه،اتو کشیدس🥲

خونشون ۶تا فرش شش متری میخوره با کناره،فقط فرش پهن کردن با چهار عدد بالشت برای تکیه یک طرف،میزتی وی و تیوی،ساعت و یک تابلو ب دیوار و یک جاکفشی کل وسیله های پذیرایی هست💫

همه وسیله هاشون شیک و زیباس واقعا،همه چیز ساده و مد پایدار

کمددیواریشونو باز میکنی از نظم لباس و رخت خواب واقعا حض میکنی 

وسیله ای که استفاده نکنن نگه نمیدارن،اشپزخونشون هم در شیک و تمیز ترین حالت ممکن هست،جو خونشون طوری هست وقتی بچه شیطونم میره اونجا ناخوداگاه اروم میشینه ی جا بدون اینکه کسی دعواش کنه یا بگه شیطونی نکن😂

حیاطتشون ب قدری تمیز و اراسته هست انگار هرروز با وایتکس میشوری در و دیوارو انقدر ک برق میزنه

وارد زیر زمین ک میشی ی سمت و قفسه بندی کردن همه چیز اراسته چیده شده رو قفسه ها

نمیدونم تونستم درست توصیف کنم خونشونو یا نه ولی من واقعا لذت میبرم از زندگیشون

منو بردن که برام بخرن،مادرشوهرم همش پارچه های زشت که اصلا چادری نبودن انتخاب میکرد،آقای فروشنده که ی ...

خدا خیرش بده😍😁خود دختر انتخاب کنه خیلی بهتره  که بتونه بعدا هم استفاده کنه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را