2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740627 بازدید | 44731 پست

خانوما تو تاپیک پربازدید یکی از کاربرا عکس از خونه اش گذاشته صفحه 3 و صفحه 7 بعد و قبل هستش حتما ببینید

به نظر من  تابلو دیواریشون و لوستر اشپزخونه و دکوری های اشپزخونه و اون آینه کاری رو ستون اضافه اس😅😁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
الان که عکس انداختم دیدم همچین هم در حد ساییده شدن نبوده دیگ در حد خروجی هست در اولین فرصت باید یدون ...

شما تعمیری استفاده نمیکنی؟  چون فکر کنم از این دسته ها بیرون میفروشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد جو اینجا رو از ته دل دوست دارم مثل یک خانواده اصیل ایرانی هست برام جذاب ودوست داشتنی بود ❤دوستان ...

اگه کاور پتوهات و نگه داشتی تو همونا بذار دیگه نمیخواد هزینه کنی و یک فضایی اشغال بشه 

به نظرم تو کمد اگه همه پتو ها کاور داشته باشن و یکدست باشه خیلی خوبه اگه نه بهتره هیچکدوم کاور نداشت ...

هیدوا جان گفتم همشون از کاور در بیارم مرتب بچینم کاورها حتما نگه می دارم چون بیردن که می ریم پتو می ذارم تو کاور.

حالا هفته بعد انجام میدم نتیجه اش میگم که خوب شد یا نه

شادی صدام کنید
خانما ظروف ادویه رو چطور نگهداری میکنید؟ هر چند وقت میشورید؟خیلی زود کثیف و چرب میشن /:

اگه چرب شه،همون لحظه میشورم.. ولی اگه مثل زردچوبه یه ذره دورش موقع پاشیدن رنگی شه،صبر‌میکنم تا موقع خونه تکونی فصلی ام

هنوزم مثل روز اول نو هستن جا ادویه ای هام

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
خانما ظروف ادویه رو چطور نگهداری میکنید؟ هر چند وقت میشورید؟خیلی زود کثیف و چرب میشن /:

همون لحظه که کارم با ادویه‌ها تموم شد و میخوام بردارمشون و بذارم توی کابینت، یه دستمال میکشم تمیز میمونن بیرونشون

من جای نمک وفلفل وزردچوبه اغلب وقتی خالی میشن می خوام پر کنم می شورم.

امروز نوبت هال جارو و گردگیری شد.

✅️مقداری پیچ تو کمد جاکفشی که به کمد همسرم قسمت خودش منتقل شد.

✅️فکر می کردم گیره پرده نداریم که امروز متوجه شدم داریم برای خونه تکونی عید نیاز دارم.

❌️خروجی نداشتم.

شادی صدام کنید

]نمک من توی این نمک پاش های بزرگ استیله. تقریباهرشب دستمالش میکشم.همشونم هرسری که تموم شن محتویات توشون وبخوام پرشون کنم اول میشورم بعد پرش میکنم 

لطفالایک نکنین. 

دیدین میگن تمیزنگهداشتن خونه سختترازتمیزکردنشه؟ 

برای من عکس این قضیه س ازاونشبی که گفتم شوهرجان زحمت کشیدن وجاروبرقی زدن من افتادم روی روال وخونم همش مرتبه😊تایه کوچولو جایی کثیف میشه زودی تمیزش میکنم. همیشه اینجوربودم. اگه یه وعده ازدستم دربره دوباره خونه منفجرمیشه😁البتع بادوتابچه کوچیک که یکیشونم یکسالشه خیلیییی سخته تمیزنگهداشتن خونه😢

لطفالایک نکنین. 
یعنی ایشون میگن میایید خونه خالی کنید ؟

بله. تو کتابش نوشته بود تموم وسایل رو خالی کنید مثلا بذارید داخل یه سبد و فردا موقع رفتن دوباره پرش کنید.نمیدونم موقع سرکار رفتنم عملی میشه یا نه. من عادت دارم وسایلم رو شب قبل آماده کنم صبح بخوام اینکارو بکنم استرس میگیریم یه ساعت دور خودم بچرخم....