2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738521 بازدید | 44697 پست
بچه ها یسوال خارج از بحث تاپیک بپرسم ،دخترم امروز سر دندون دراوردنش خیلی خیلی اذیتم کرد.انقد گریه کر ...

منم دخترم داره دندون درمیاره اتفاقا و برای هر کدوم از دندوناش همینجوری بیحوصله و بهونه گیر میشه تا چند روز همینطوریه و تا دندونش درنیاد خوب نمیشه 

حتی از این ژل های بی حسی هم براش گرفتم تاثیر نداشته استامینوفن و دیفن هیدرامین هم همینطور زیاد تفاوتی نمیکنه

به نظرم تنها راه حلش تحمل کردنه تا دندونش دربیاد چون من تا الان هرچی امتحان کردم زیاد تاثیری نداشته

آها آبلیمو هم اگه بمالید روی لثه ش میگن دندونش زودتر درمیاد 

نهال🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یسوال خارج از بحث تاپیک بپرسم ،دخترم امروز سر دندون دراوردنش خیلی خیلی اذیتم کرد.انقد گریه کر ...

سلام عزیزم 

آره بعضی بچه ها دندوناشون بد در میاد ..کمی استامینفون ب لثه  کوچولو جان بمال ..

اصن ایبوک پروفن نده ..برا زیر دوسال ممنوعه

صبا هستم 

سلام خروجی آخر شب دیشب،یه پیراهن کوتاه خونگی،یه تاپ،یه تیشرت،که برا خودم بود،یه لباس زیر بالا تنه دوتا پایین تنه برای دخترم،ولی دوتا پایین تنه جایگزین شد،یه کیسه بزرگ هم کاغذ باطله،ورودی کلی لباس برای خودم و دخترم،من لباسهام و وسایلم رو خیلی خوب نگه میدارم،معمولا پنج سال کار میکنن برام،ماهی یکبار لباس‌های خونگی رو اتو میکشم،لباس‌ های مهمونی رو مثلا مانتو،شومیز،یا پیراهن های همسرم رو وقتی شستم با چوب لباسی آویزون میکنم که هم مرتب تر می‌مونن هم اتو کشی آسون تره،تیشرت های بیرونی همسر رو هر دفعه اتو میکشم،لباس‌های سفید رو یا با دست میشورم یا همه رو باهم تو ماشین میریزم ولی باید همه سفید باشن،از معجزه صابون رختشویی غافل نشید،خیلی از لکه هارو عالی از بین میبره،و اگر دیدید زیر بغل لباس‌های سفیدتون زرد شده لباس رو خیس کنید صابون رختشویی بمالید،یک ساعت بعد قشنگ چنگ بزنید و آبکشی کنید،خیلی خوب تمیز میشن،جوراب سفید رو هم همینطور،حتی اگر با ماشینم میشورید میتونید جاهای لک شده یا زرد رو خیس کنید صابون بزنید بندازید تو ماشین و با پودر یا مایع ماشین لباسهارو بشوره،یه مورد دیگه اینکه حتی لباس یه شکاف خیلی ریز داشته باشه من حتما اونو میدوزم،مثلا درز پهلوی لباس زیر،دیدید انگار سر دوختش زیاد محکم نیست من اونارو هم میدوزم چوم اگر این کارو نکنم شکاف به مرور بزرگ تر میشه و لباس خیلی زود خراب میشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

در جریان جا به جایی ما هستید دیگه،ما میریم شهری که تابستونهاش شرجیه و کلا روزهای بارونی زیادی تو طول سال داره،در ضمن ما چون به خانواده ها نزدیک میشیم خوب مهمانی ها و مجالس هم بیشتر شرکت میکنیم،برای همین من سه روز وقت گذاشتم برای هر نفرمون قشنگ از جوراب و لباس زیر تا لباس خونگی و مهمانی و بوت و کفش،همه رو بر رسی کردم،هرکی هرچی کم و کسر داشت براش لیست نوشتم حتی رنگ و جنس وسیله رو هم مشخص کردم،اینطوری وقتی رفتیم خرید هیچ خریدی هیجانی و غیر کاربردی نبود،طبق لیست میرفتیم سراغ جنس مورد نظر و الکی سرگردون نبودیم،اینطوری یه خرید درست و حسابی با توجه به شرایط آب و هوایی و تغییراتی که تو سبک زندگیمون قراره ایجاد بشه کردیم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

دوست عزیز من سینک استیل ترجیح میدم چون زیباست مقاوم به راحتی تمیز میشه وامتحانش همه جوره در طول این سالها پس داده.

سینک هایرانیتی شنیدم ودیدم لب پر میشن وکلا مقاومت کمتری دارند به لحاظ زیبایی هم  تو سلیقه من نیست.

ما که رفته بودیم خرید فروشنده گرانیتی ها پیشنهاد نمی داد.

امروز نهار با پدر ومادر همسرم می ریم بیرون ۴ نفریم به مادر همسرم گفتم چیزی بر ندارن.

همه وسایلی که برداشتم تو یه سبد متوسط جا شد.

یه سبد کوچیک تر هم برداشتم که فقط قابلمه غذا توش بذارم.

برای خودم یه دست لباس برای دخترم دو سه دست +پوشک واسباب بازی

شادی صدام کنید
عزیزم تو گفتی ایبو‌پروفن میدی من نگران شدم آخه من به پسرم که هفت سالشه به ندرت پیش میاد ایبو پروفن ب ...

سلام عزیزم آخه دکتر اطفال براش نوشته .روشم نوشته برای کودکان مثلا چند سی سی 

👩‍❤️‍👨
سلام عزیزم آخه دکتر اطفال براش نوشته .روشم نوشته برای کودکان مثلا چند سی سی

ببین روشم نوشته ایبوپروفن .من بچم از شش ماهگی ک‌شروع به دندون درآوردن کرد تا الانش که دوتا دندان آخریش داره در میاره ینی قشنگ پوستمونو کنده ،مردیمو زنده شدیم 

👩‍❤️‍👨

ســــــلام به خانوم های مینیمال جذاب ♥

من وبچه ها بعداز حدود 2ماه ازسفر پیش خانوادم برگشتیم با کلی وسیله وساک خدای من همه چیز برحسب نیاز خریدکردیم 

دیگه همسرم تنها بودن بشدت خونه نیاز به تمیزی داره 

لوازمم زیاد برای جادادن 

من هم دورازخانواده شدیم حالمون خوب نیست 

واقعا نمیدونم ازکجا شروع کنم خیلی دلتنگم ازیک طرف خوشحال که برگشتیم خونمون پیش همسرم

حس کارندارم خدای من افتادم وسط بی نظمی🥺🥺🥺

سلام دوستان ، من دیروز که یک مقدار پاکسازی کردم دیگه فرصت نکردم بیام گزارش بدم .من ۳ تا بچه کوچیک پش ...

منم ۳ تا بچه کوچیک دارم،۶ ساله،۴ ساله و ۳ ماهه

خیلی سختم شده،اصلا به کار خونه نمیرسم،تازگی اسباب کشی کردیم،هنوز کامل نتونستم به روال زندگی برگردم

تصمیم گرفتم بخش زیادی از اسباب بازی هاشون رو بذارم خروجی

الان ۳ تا سبد بزرگ بازم اسباب بازی مونده

تازه به غیر اسباب بازی کتاب و مداد و دفتر و ... هم دارن که زیاد میشه تقریبا

نمیدونم دیگه چیکار کنم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

رسیدن به خیر،خوشحال باش هم سفر رفتی و هم خانوادتون رو دیدی،هم به سلامتی برگشتی پیش همسرت،اگر خسته ای به دوش بگیر و کمی استراحت کن،بعد یه چایی بخور و یه غذای مقوی،که حسابی سر حال بشی،غذارو هم بار بزار و شروع کن اول یه سری لباس بریز ماشین،بعد اونهایی که باید جا به جا بشن بزار سر جاش لباس‌های شسته رو پهن کن،و همینطوری ریز ریز کارهارو جلو ببر،همسرت مدت طولانی تنها بوده،گناه داره،پر انرژی باش و اجازه بده متوجه بشه که وقتی شما خونه هستی چقدر زندگی با نشاط تر و زیبا تره

دوست عزیز منم تو کمد اویزون می کنم شال وروسری مجلسی ومهمونی روی یه آویز لباس ،روزمره ها روی یه دونه ...

ایده خوبیه این ست کردن. بعد خب روسری یاید دولایه تا بشه تابندازیش روی رخت اویز اونطورچروک نمیشه؟ 

لطفالایک نکنین.