2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738362 بازدید | 44695 پست
عزیزم من یه مدل نیم تنه نخی و خیلی راحت می‌پوشم تو خونه ..مخصوصا شبا ..این مدلو ی فروشنده خانوم زم ...

مرسی عزیرم حتما امتحان میکنم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
سفارش اینا نمی گیرم حرفه ای نه انچنان ولی علاقه دارم.با این وجود نسبت به هم دوره ای هام کمتر وسیله د ...

یکی از تراپی های زندگیم خرید لوازم قنادی ولی چندماه یکبار که می رم فقط یه آیتم می خرم.یواش یواش خریدم وسایلم تکمیل شد مگر در اینده ابزار جدیدی نیاز داشته باشم اونم خیلی فکر می کنم روش.مواد خوراکی که خیلی سبک این بخش چون خودم می خرم به اندازه می خرم تمون میشه مجدد می خرم.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی ،بالاخره تونستم خروجی پیدا کنم و خیلی خوشحالم ،خروجیهای امروزم دوجفت کفش خودم ک‌یه جفتسون ۴سال بود میپوشیدم یه جفت دیگه ۳ سال .کلاکفشام خیللللی دیرکهنه میشن .الان هم فقط سه جفت کفش اسپورت دارم با یه جفت تابستونی و تمام 💃🏻💃🏻💃🏻خدایا شکرت ،خیلی راضی ام .

👩‍❤️‍👨

سلام 

بچها در مورد سینک، استیل یا گرانیتی کدوم بهتره اگر تجربه ای دارین ممنون میشم بگین🌱

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سفارش اینا نمی گیرم حرفه ای نه انچنان ولی علاقه دارم.با این وجود نسبت به هم دوره ای هام کمتر وسیله د ...

بنده سه طعم ساده کیک بلدم ، دو مدل شیرینیو کیک یزدی 

وردنه من بزرگه چون قدیما نون هم میپختم. قالب ساده بنظرم خیلی راحته من یه قالب کمربندی گرد دارم چه دسر چه کیک رو توی اون میپزم

قالب دسر و ژله هم دو تا سایز تقریبا بزرگ پلاستیکی دارم که برای مهمانی ها توشون دسر درست میکنم

یه دوره ای قالب سیلیکونی و تفلون کاپ کیک هم داشتم که تفلون رو بخشیدم به خواهر و سیلیکونی ها خیلی زود تغییر رنگ دادن و رفتن خروجی 

ققنوس
یکی از تراپی های زندگیم خرید لوازم قنادی ولی چندماه یکبار که می رم فقط یه آیتم می خرم.یواش یواش خرید ...

منم مواد خوراکی رو از جایی میخرم که اکثر مواد رو بصورت فله میفروشن در حجم زیاد . یمقدار چون زیاد مژاحمشون بودم یه بنده در حجم کم هم میفروشن 

من متاسفانه حدودا سه ماه شده که ترازوم شکسته و هنوز فرصت نکردم تهیه کنم

ققنوس
سلام بچها در مورد سینک، استیل یا گرانیتی کدوم بهتره اگر تجربه ای دارین ممنون میشم بگین🌱

من ترجیحم سینک گرانیت هست البته چون ماشین ظرفشویی دارم چون در سینک گرانیت اگر لیوان یا ظروف شکننده از دستتون سر بخورن خیلی راحت لب پر یا شکسته میشن 

سینک گرانیت به راحتی با کمی پودر و اسکاج مثل روز اولش نو میشه 

خط و خش نمیگیره،  کدر نمیشه ،رسوب آب رو به خودش نمیگیره

ققنوس
خانماشماروسری هاتونوکجامیزارین؟ من توی کشومیزارم ولی خب دایم ازاون خطی که تاشون میکنم چروک میشن برای ...

من یدونه رخت اویز مخصوص شال و روسری گرفتم شال های دم دستیمو اتو میکنم میذارم رو اون دیگه چروک نمیشه و مکانشم مشخصه 

از ایناست

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام دوستان عزیزم کامنت هارو میخونم لذت میبرم پایدار باشید.یه سوال داشتم برای توالت فرنگی که آب توش ...

سلام عزیزم ،من با جرمگیر می‌شورم مث برف سفید میشه و تمیز ،باجرمگیر من میشورمش

👩‍❤️‍👨
خیلی جالبه تو اون تاپیک کسی به کیک پزی علاقه نداره چون پیش نیومده حرفی ازش بزنید جونم براتون بگه اند ...

منم کیک میپزم اما نه تخصصی مثلا خامه کشی اینا نکردم 

بیشتر کاپ کیک میپزم

وسایلامم تو یه ظرف یکبار مصرف از اونا که توش حلیم میریزن جا شده،  یدونه قالب کیک رویی (روحی) دارم 8 تا هم از این قالب استیل ها برای کاپ کیک

ولی وقت بشه دوست دارم خامه کشی اینا رو هم یاد بگیرم 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه ها یسوال خارج از بحث تاپیک بپرسم ،دخترم امروز سر دندون دراوردنش خیلی خیلی اذیتم کرد.انقد گریه کردم ایقد عصبی شدم خدا می‌دونه ....میگم بچه های شما هم سر دندون درآوردن همینقدر اذیت میشدن ؟؟؟استامینوفن بهش میدم ایبوپروفن میدم اصلا افاقه نمیکنه ،چکابشم دادیم هیچ ویتامنی کم نداره ..پس چرا اینجوریه ؟؟؟خسته ام کرده ازبس که گریه می‌کنه و بهم میچسبه😥

👩‍❤️‍👨
بچه ها یسوال خارج از بحث تاپیک بپرسم ،دخترم امروز سر دندون دراوردنش خیلی خیلی اذیتم کرد.انقد گریه کر ...

باید صبوری کنی مامانم همیشه می گه از قدیم گفتند اگه مادر ها بدونن دندون درد چقدر درد داره گهواره بچه هم روغن می مالند ما مرتب سرش و فکش رو با روغن ماساژ می دیم 

باید صبوری کنی مامانم همیشه می گه از قدیم گفتند اگه مادر ها بدونن دندون درد چقدر درد داره گهواره بچه ...

خب عزیزم یعنی تاثیر داره ؟همین ذوغنو که گفتین ؟؟؟الان دوتا دندون آسیاب فک بالا داره درمیاره ینی قشنگ به معنای واقعی کلمه پدرمونو درآورده 😭۴ماهه خواب راحت نداریم نمیدونم چرا ایقد لثه اش سفته چیه اصلا ..فقط خدا برسه ب دادمون 😥

👩‍❤️‍👨