2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738479 بازدید | 44696 پست
شادی جان ممنونم ..منم منتظر بودم یکی مث شما برنامه بگه حتما که از تجربتون استفاده میکنم ..البته من ی ...

بله گاهی مریض میشن مهمان میاد وبی تهایت مورد دیگه ولی حتی تو این شرایط هم با برنامه ریزی کارا بهتر پیش می ره واتفاقا تو شرایط غیر قابل پیش بینی که نقش برنامه ریزی خودش نشون میده وگرنه که تو حالت عادی که همه چیز سر جای خودش.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو سن و سن مادر همسرتون که مطمنا بالای پنج سال هستن واقعا این سبک زندگی و رفتار خیلی جای تحسین داره

بله واقعا 

85سالشونه 

تازگیا دیگه خرید نمیره 

قبلا خریدها رو خودش انجام میداد

❌لایک❌

6ماه پیش یه جفت مجسمه کوچیک گچی همسرم خریده بود از اینها که پاهاشون آویزون میشه... 

1ماه قبل پسر کوچیکم یکی پاهاشو شکست 

تا امروز تحمل کردم و امروز دادم کمکیم 😇

قبل از اینکه همسرم بفهمه بهش گفتم هروقت یه دکوری قشنگ دیدی به حساب من بخر حتما، من اون گچی ها رو گذاشتم خروجی عزیزم 

عکس العمل همسرم دیدنی بود 😰😱😠

ولی میدونم حالا حالاها نمیخره چون یه کاری رو خیلی پشت گوش میندازه تا انجام بده😁

❌لایک❌
آخ گفتی من استرس تو تک تک سلول های بدنم جوری که زندگیم مختل کرده.

خیلی بده درک می کنم

اگه خواستید و دوست داشتید تو تاپیک بانوی موفق دربارش صحبت کنیم که تاپیک به بیراهه نره

البته من خودمم درگیرشم و به قول معروف:

کل اگر طبیب بودی، سر خود دوا نمودی!😅🤦🏻‍♀️

شماره نمکی رو بگیرید هروقت وسایلش زیاد شد بهش زنگ بزن بیاد

معمولا محله ما پنجشنبه  جمعه میان 

اما من منتظرم یه آقای پیر مرد هست و حتی ماشین نداره با گاری دستی میاد ..چون پولشونو نمی‌گیرم و می‌خوام به این آقا کمکی کرده باشم نگه میدارم ایشون بیان 

صبا هستم 

گزارش پاکسازی        روز نوزدهم:

۱ تا ۵. یه تعداد قابل توجهی قوطی خالی دارو و ادویه و ... که تو انباری بود گذاشتم بدم بازیافت ولی فقط ۵ تا حساب می کنم😅

۶.ظرف تفلون خراب

۷.کارتن خالی سرویس قابلمه گرانيت

۸.کارتن خالی کامیون بزرگ بچم

۹.ظرف خالی پنیر

۱۰.سطل ماست

۱۱.جعبه کفش

۱۲.یه واکس فوری کوچیک هتلی بود گذاشتم ببرم سر کار

انشالله بقیه امروز و فردا که جمعه ست یه نظافت کلی و کامل بکنم و سر و وضع خونه رو صفا بدم تا در حین کار، خروجی های فردا هم جور بشن🤔

×خروجی دو تا قطعه از غذاساز که اصلا استفاده نمیکنم🥣

×پنج تکه هم از ابزار های خمیر بازی دخترم که استفاده نمیکنه(تمام خمیربازی توش گیر می‌کنه و حیف میشه)

×عروسک خرسی دخترم که دادیم به بچه کنار خیابون🧸

خداروشکر بعد از سه سال تلاش برای رسیدن به آرامش؛این روز ها به یه نقطه امن رسیدم😌💪🏻

ورودی هیجانی ندارم و برای کوچک ترین خریدی چند روز فکر میکنم و قیمت ها و کیفیت ها رو بررسی میکنم🛍️

خروجی ها مثل اول زیاد نیست و به سختی پیدا میشه🧐

سعی میکنم خروجی هیجانی نداشته باشم برای همین یک طبقه از کمددیواری رو به خروجی ها اختصاص دادم

اگه یکماه اونجا بود و نیاز نشد یا فراموششون کردم ،میزارم خروجی❌

به خاطر زیاد بودن جهیزیه هنوز با بعضی لوازم مشکل دارم و فضای کافی برای همشون ندارم ولی چون کاربری هستن بسته بندی کردم گذاشتم انباری تا درصورت نیاز از همونا استفاده کنم

دوتا سرویس کامل قابلمه سرامیک و استیل

چندتا سرویس پارچه و لیوان

ظرف و ظروف

ست کفگیر ملاقه و....🥴🤕

فضای زیادی اشغال کردن ولی چون بالاخره استفاده میشن نمی‌فروشم و راستش برای هزینه ای که پدر و مادرم اون موقع کردن دلم میسوزه😔

ولی همین خودش به تجربه شده که من برای دخترم همچین کاری نکنم(هنوز چهارسالشه😂)

چون فقط باعث آزارش میشم

اینجوری وظیفه نگهداری

تمیزکاری

تعمیر

جابه جایی این همه وسیله با اون نیست...!

و مجبور نیست به خاطر خوشحال نگه داشتن من اونا رو تحمل کنه...!

هر وقت ازدواج کرد همون موقع بهترین کیفیت رو تهیه میکنم اما به اندازه نیاز و با توجه تعداد مهمون هاشون🤌🏻✨

خیلی بده درک می کنماگه خواستید و دوست داشتید تو تاپیک بانوی موفق دربارش صحبت کنیم که تاپیک به بیراهه ...

اون تایک مگه هنوز برقراره؟

ندارمش تگ ام کنید بیام اونجا صحبت کنیم

شادی صدام کنید

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

این منم یه خروجی چشمم گرفته منتظرم همسرم بره بیرون بذارمش خروجی 

شادی صدام کنید