2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738499 بازدید | 44696 پست
🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️این منم یه ...

پس چادر گل گلیت  کو خواهر 

صبا هستم 

سلام بچه ها 

-تعداد زيادى لباس تعميرى داشتم و انجامشون دادم و آماده ى پوشيدن شدن (خيلى فرق كردن!) 

-براى دو دست رخت خواب رويه دوختم و مونده نظم دادن شون تو كمد (هم حجم ملافه ها كم شد هم رخت خوابا لباس دار شدن)

-براى يه كتاب كه ميدونستم نميخونم، صاحب جديد پيدا كردم

و چقدر جعبه خياطى هاتون خلوته بچه ها😃 من فقط يه قوطى پرررررر از نخ دارم مثلا طيف هاى مختلف آبى، انواع طوسى، انواع كرم، انواع صورتى، لازم تون نميشه؟  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها -تعداد زيادى لباس تعميرى داشتم و انجامشون دادم و آماده ى پوشيدن شدن (خيلى فرق كردن!) -بر ...

نه تا حالا لازم نشده...

منم تمام رنگهارو داشتم ولی همه رو دادم به دوستم که خیاطه🧵🪡

معمولا لباس ها با همون سفید و مشکی دوخته میشن

فقط یه لباس قرمز داشتم که هم با مشکی هم با سفید که میدوختم دیده میشد،به خاطر همون قرمز رو نگه داشتم😁

[QUOTE=347574416]معمولا محله ما پنجشنبه  جمعه میان  اما من منتظرم یه آقای پیر مرد هست و حتی ماشین نداره با ...[/QUOTE

آهان فکر کردم روز اومدنش مشخص نیست و فقط باید منتظر صدای بلندگو باشی

❌لایک❌
سلام بچه ها -تعداد زيادى لباس تعميرى داشتم و انجامشون دادم و آماده ى پوشيدن شدن (خيلى فرق كردن!) -بر ...

درمورد لوازم خیاطی من خیلی اهل دوخت و دوز نیستم فقط در حد ملافه و رویه تشک و بالشت و اینطور چیزا میدوزم که اونا هم اکثرا رنگای خنثی هستن و با سفید و مشکی کارم راه افتاده تاحالا 

بالطبع کسی که خیاطی بلده نخ ها و لوازم بیشتری داره

دوستان یه سوال غیر مرتبط ولی برام مهمه نمی خوام به خلطرش تاپیک بزنم.من مدتیه سینه سمت راستم درد می ک ...

سلام شادی جون اصلا نگران نباش حتما برو دکتر متخصص جراح عمومی،برات سونو می‌نويسن بررسی میشی چیزی نیست،من چند ساله سینم درد میکنه و همینطور زیر بغلم،دکتربهم گفته غده لنفم کمی بزرگ شده گاهی درد زیاد دارم گاهی اصلا خبری نیست،وقتی سوتین ندارم دردم کاملا میوفته،

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
سلام شادی جون اصلا نگران نباش حتما برو دکتر متخصص جراح عمومی،برات سونو می‌نويسن بررسی میشی چیزی نیست ...

عزیزم من یه مدل نیم تنه نخی و خیلی  راحت  می‌پوشم تو خونه ..مخصوصا شبا ..این مدلو ی فروشنده خانوم زمان بارداریم بهم معرفی کرد ..خیلی راحتن ..

صبا هستم 

قسمت اول پیامت یادم آورد منم ی تعداد لباس تعمیری دارم اما دیگ در اون حد خیاطی بلد نیستم ..باید ی روز وقت بذارم ببرم پیش خیاط 

صبا هستم 

یه تیشرت وشلوارم که حسابی کارکرده بودن زفتن خروجی. تیشرت رو حداقل هفت سال بود میپوشیدم شلوارم دوساله میپوشمش. پاره نشده بودن ولی دیگه ازریخت میفتادن. پریروزتنم بود یه دوستی اومد درخونمون که من حس بدی گرفتم توی اون لباسا. الان سه دست تیشرت وشلوار، دوتا تاپ وشلوارک، یدونه تاب تکی که باساپورت میپوشمش، یدونه ساحلی لباس توخونه ای هامن

لطفالایک نکنین. 

خانماشماروسری هاتونوکجامیزارین؟ من توی کشومیزارم ولی خب دایم ازاون خطی که تاشون میکنم چروک میشن برای مواقع عجله ای خوب نیس همیشه قبل بیرون رفتن باید اتو بدست باشم، یمدت گزاشتم روی رخت اویز توی کمد خیلی تلنبارشدن روی هم. اگرایده ای دارین ممنونتون میشم

لطفالایک نکنین. 
خانماشماروسری هاتونوکجامیزارین؟ من توی کشومیزارم ولی خب دایم ازاون خطی که تاشون میکنم چروک میشن برای ...

من یه آویز شال و روسری دارم 

البته تعداد سال و روسری های من شاید به ده تا نرسه

صبا هستم