2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736844 بازدید | 44690 پست
هیدوا جان وسط یه خانواده ماکسیمال گیر افتادم.بیا نجاتم بده😂❤️

آفرین که محدوده شما خلوت و قابل کنترله 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

امیدوارم رو بقیه اعضای خونواده تاثیرگذار باشی یا باید مثل هایدی جان عمل کنی

❌لایک❌

منم دست به کار شدم لوازم خیاطیمو پاکسازی کردم😍🥰 واقعا این گزارش دادنا خیلی مفیده ممنونم از همتون دوستای مینیمالم❤️

خروجی ها: 

✅️سه تا زیپ

✅️چند متر کِش اضافی

✅️شش تا نوار تزئینی که از لباسای دور ریختنی در آورده بودم ولی به کارم نیومد😅

✅️دو تا سر زیپ که کَج شده بود

حسابی خلوت شد😍

در ادامه ی پاکسازیای امروزم:

✅️ یه پیراهن که باهاش راحت نبودم

✅️تیشرت همسرم که کهنه شده بود

یه مقدار کندر تو کابینت مونده بود الان چند روز گذاشتم جلو چشم هرروز میخورم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو جهیزیه من قوری های بزرگ بود که واقعا الانم که 4تا بچه و مهمون زیاد دارم به اون اندازه چایی دم نمی ...

آخ گفتید

من یه چیزایی رو اگه مامانم بفهمه دارم رد می کنم اسممو از شناسنامه ش خط می زنه!😨😱

کار شما اشتباه نیست اما برای من دوست داشتن اولویتهمن اگر وسیله ای رو دوست نداشته باشم دیدنش باعث آزا ...

نمیدونم . فک نکنم من هیچ وقت مثل شما بشم .یعنی تا الان با تجربه ام توی زندگیم  نیازی به سختگیری توی این مورد نمی بینم .  اگر وسیله ای رو دوست هم نداشته باشم هم حس بدی بهم نمیده فقط برام مهم نیست . نادیده میگیرمش و فقط کاربردش برام مهمه . نهایت میزارم توی کابینت و کمد که جلوی چشمم نباشه و استفاده میکنم . تا وقتی که ناخواسته مشابهش بیاد توی خونه و اون قبلی رو جایگزین کنم 

البته این مورد دوست داشتن  رو برای لباس و ظرفهای پذیرایی رعایت میکنم اما مثلا به آبمیوه گیریم که مدل  قدیمیه یا قابلمه هام که رنگشون دوس ندارم گیر نمی دم و بی اهمیت برام .

البته کادو ها بحثش فرق میکنه اگه  از اول نخوامشون از بسته بندی درنمیارم و زود میدم بره .

نویسنده این کتاب ایرانی نبود و فرهنگش متفاوت با مافکر میکنم برای همین نمیتونیم این قسمت رو هضم کنیم

اره مخصوصا با وجود گرونی ها و جنسهای تقلبی خیلی وقتا از علاقه ها هم باید به خاطر کیفیت بگذریم . 

نمیدونم . فک نکنم من هیچ وقت مثل شما بشم .یعنی تا الان با تجربه ام توی زندگیم نیازی به سختگیری توی ...

البته یک نکته هم هست که من هیچوقت خرید هیجانی نداشتم 

هیچوقت خودم چیزی نخریدم که از خریدش پشیمون بشم و خیلی دیر به دیر خرید میکنم 

مطمئنا شما خیلی لذت ها رو تجربه کرده باشید که من تا به حال نداشتم

برای هدیه هم در اطرافیان بنده سالهاست هدیه نقدی رایج هست جز یک نفر که هدیه هاشون همیشه بخشیده میشه 

همیشه چیزی خریدن که سبک من نبوده 

ققنوس
آخ گفتیدمن یه چیزایی رو اگه مامانم بفهمه دارم رد می کنم اسممو از شناسنامه ش خط می زنه!😨😱

برعکس مادر من

از بخشیدن لوازم ما به خیریه جوری خوشحال میشه که بقول خواهرام اگر یک روز کلید خونه هامون دستش باشه و ما نباشیم وقتی برگردیم با خونه ی لخت مواجه خواهیم شد🤕

ققنوس
البته یک نکته هم هست که من هیچوقت خرید هیجانی نداشتم هیچوقت خودم چیزی نخریدم که از خریدش پشیمون بشم ...

میشه لطفا بیشتر توضیح بدید 

چجوری هیچ وقت خرید هیجانی نداشتید یا چیزی نخریدید که از خریدش پشیمون بشید؟ 

❌لایک❌
البته یک نکته هم هست که من هیچوقت خرید هیجانی نداشتم هیچوقت خودم چیزی نخریدم که از خریدش پشیمون بشم ...

آره این رسم کادو دادن رو مامان خودم عوض کرد . برای بله برون ها ما رسم داشتیم هر کسی یه کادوی کوچیک می‌آورد مثلا یه دست بشقاب خورش خوری . یکی دیگه پتو یکی دیگه گلدون . مامانم بود که همه رو متحد کرد گفت یا  هدیه نقدی بدیم یا نهایت اگه قراره ظرف و ظروف باشه همه با هم پول جمع کنیم مثلا دو تا سرویس کامل و یکدست به سلیقه عروس خانوم بخریم . (عروس رو با خودشون میبردن خرید)اینجوری یه کمکی هم برای جهیزیه میشد با سلیقه خود عروس . ولی طرف شوهرم هنوز  کادو غیر نقدی میدن . قبلا برای خودمون بود الان برای بچه هامون . یهو سه تا عروسک با جنس بی کیفیت . کابوسه برای من ولی متاسفانه اونا این کار رو محبت میدونن. و دور ریختنشون هم داستان داره دیگه . 

درباره خرید هیجانی: من مثلا بانکه ادویه هام رو اولش خیلی دوست داشتم تا چند ماه بعد ازش خسته شدم . مدلهای خوشگلتر دیدم .ولی دیگه نرفتم دنبال خرید جدید .یعنی علاقه هام ثابت نبوده .سلیقه ام عوض شده .یا جنس بهتر به چشمم خورده ‌.یا اون موقع صورتی دوس داشتم الان سفید می‌پسندم.  دنبال تنوع بودم.   این نبوده که از اول پشیمون باشم از خریدش

تنوع برای لباس هم دارم . مثلا داشتن دو سه دست لباس توی خونه برام کافی نیست دوست دارم یه روز زرد بپوشم یه روز آبی یه روز مشکی و.... یه روز تاپ حلقه ای یه روز تیشرت و...

کلا با چیزاییه توی این چند روزه خوندم فهمیدم که مینیمال شدن برای هر شخصی یه جوره . همه نمیتونن مثل هم باشن.هر کس با توجه به سبک زندگی خودش مینیمال شدن رو یه جور عملی میکنه و به یه حدی راضی میشه و جلوتر از اون نمیره . 

برعکس مادر مناز بخشیدن لوازم ما به خیریه جوری خوشحال میشه که بقول خواهرام اگر یک روز کلید خونه هامون ...

چه خوب

خب البته من به مادرم حق میدم

خیلی برای جهیزیه ام وقت گذاشتن و زحمت کشیدن(جسارت نباشه دوست عزیز)

اما منم مسلما در جهت پیشرفت زندگیم(مادی و معنوی) این کارها رو انجام میدم

فقط دیدگاهم با ایشون متفاوته