2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736496 بازدید | 44686 پست

سلام دوستا عزیز

منم یه مدت اخیر کلی خروجی داشتم

لباس، کفش، وسایل خونه و خیلی چیزهای دیگه

الان کابینت هام سبک تر شده و من حس بهتری دارم

کشو لباس ها هم تقریبا میتونم بگم سبک شده و هنوز تا مینیمال بودن کلی راه مونده.

با خوندن نظرات دوستان راجع به وسایل خیاطی، منم سریع پاشدم و کلی از نخ هایی که داشتم رو گذاشتم خروجی، این ها رو میفرستم برای جهیزیه یه نو عروس

یه ست چادر، جانماز، مهر و تسبیح هم براش فرستادم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محتویات جعبه خیاطی من:

سه تا قرقره کوچک سفید ، مشکی ، قرمز

✓قیچی

✓متر خیاطی

✓یک دکمه زاپاس مانتوم

✓بشکاف

✓نخ نامرئی

✓یه جعبه خیلی کوچولو(سوزن ، سنجاق ، از این سوزن ها که تهش توپیه😂🤦🏻‍♀️اسمشو نمی‌دونم)

✓یه پک خیاطی مسافرتی(رفتیم سفر تو لوازمای هتلمون بود ،نگه داشتم سفر میریم همونو ببرم)

خیلی خلوته و همشونو استفاده میکنم

فقط نخ نامرئی رو بهش زمان دادم اگه استفاده نشد خروجی بدم

مشکل اینجا بود که ما کوهی از لباس داشتیم که زحمت شستشو، نگهداری و مرتب کردن تو کشو و کمدها، و جمع آو ...

آفرین

این یعنی فکر کردن رو یه مسئله و پیدا کردن راه حل درست براش👌🏻👌🏻👌🏻

❌لایک❌
سلام ممنون از این ایده خوبتون که کار ما رو هم راحت‌تر کرده چون من توی خوندن صفحات قدیمی تنبلم فقط ۴۰ ...

کار شما اشتباه نیست اما 

برای من دوست داشتن اولویته

من اگر وسیله ای رو دوست نداشته باشم دیدنش باعث آزاره برام مثل اینکه مجبور باشی آدمی که دوست نداری تحمل کنی. هر وسیله که وارد میشه به منزل ما خیلی زیاد ماندگار میشه و اگر دوست نداشتنی باشه آزار دهنده ست

شاید بیماری یا مشکل باشه اما من نگه نمیدارم قبلا نوشتم پیچ گوشتی کاربردیه اما من پیچ گوشتیمون رو هم دوستش دارم 

و اگر چیزی رو دوست نداشته باشم به راحتی خروج میدم حتی اگر هدیه باشه

ققنوس
خانواده من فوق ماکسیمال هستن. الان که اسباب کشی میکنیم،۳۰ تا جعبه موزی بزرگ فقط ظروف شکستنی شد.ظروف ...

روزی که اسباب کشی کردم تمام لوازم خرد منزل ما 

بیست عدد کارتون موز بود و ما بقی لوازم بزرگ بود که در کارتن موز جا نمیشدن که اون بیست عدد کارتون از نظر اعضای خانواده زیاد بود و بنظرشون من ماکسیمال هستم

ققنوس
سلام ممنون از این ایده خوبتون که کار ما رو هم راحت‌تر کرده چون من توی خوندن صفحات قدیمی تنبلم فقط ۴۰ ...

پست من زیر اون پست قدیمی خورده عزیزم 

دوباره میگم که وسیله باید برای من کاربردی باشه 

وسیله ای که استفاده میکنم و سالمه رو به هیچ وجه رو مد یا دوست نداشتنش و...  خروجی نمیذارم 

مگر اینکه کسی بهم بگه اون وسیله رو نیاز داره و بهش بدم که این مسئله ش فرق میکنه 

❌لایک❌
دربابه فرمایش اولتون خوشحالم که کارم مفیدهپیشنهاد دوستان بود🥰در مورد قسمت دوم بله اتفاقا حق با شماس ...

تو جهیزیه من قوری های بزرگ بود که واقعا الانم که 4تا بچه و مهمون زیاد دارم به اون اندازه چایی دم نمیکنم 

من همه رو بدون اینکه به مادرم بگم دادم هیئت محلمون(تو بچگیم همینطور بودم هرچی  نیاز نداشتم میدادم به دوستام، مامانم که میفهمید اول یه فصل دعوا و بعد تهدیدم میکرد و میگفت برو از دوستت پس بگیر بیا تا بشه برات تنبیه دیگه از این کارا نکنی!!!) 

خداییش اگه میفهمید میگفت ازت راضی نیستم برو از هیئتتون پس بگیر🥴🥴🥴

❌لایک❌
بله منم دقیقا با همین مشکل داشتم که دوست عزیزمون توی کامنت بعدی‌شان تکمیلش کردن و اینجوری حس بهتری ...

نویسنده این کتاب ایرانی نبود 

و فرهنگش متفاوت با ما

فکر میکنم برای همین نمیتونیم این قسمت رو هضم کنیم 

❌لایک❌
محتویات جعبه خیاطی من:سه تا قرقره کوچک سفید ، مشکی ، قرمز✓قیچی✓متر خیاطی✓یک دکمه زاپاس مانتوم✓بشکاف✓ ...

نخ نامرئی رو نگه دار برای تولد ها،بافاصله  بهش بادکنک ببند 

خیلی قشنگ میشه 

❌لایک❌
روزی که اسباب کشی کردم تمام لوازم خرد منزل ما بیست عدد کارتون موز بود و ما بقی لوازم بزرگ بود که در ...

واقعا خیلی خوبه.

وسایل زیاد و بدون استفاده به جز زحمت فایده دیگه ای نداره.

بابا فقط یه روز کامل رو به بسته بندی کردن ظروف اختصاص داد.

در نظر دارن برای اسباب کشی دوتا کامیون بگیرن.

البته که بخشی از وسایل رو با ماشین خودمون می‌بریم.

واقعا خیلی خوبه.وسایل زیاد و بدون استفاده به جز زحمت فایده دیگه ای نداره.بابا فقط یه روز کامل رو به ...

حس خستگی و زحمت فراوان برای جابه جایی و نظافت این حجم وسیله از متن شما به بنده منتقل شد 

پیشاپیش خدا قوت 

امیدوارم در روزها و سالهای آتی خانواده کمی از شما تاثیر بپذیرن و از حجم لوازم کاسته بشه

ققنوس