2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737010 بازدید | 44690 پست
ممنونم عزیزم 🥰😍❤️والا مانتو هامم نو نو هستن نه رنگ رفتگی داره نه جاییش پاره شده خیلی نو هستن به خد ...

برای نیازمند لباس خروجی شما لباس مهمانی حساب میشه 

این جمله رو دوست مادرم همیشه تکرار میکنن

اینجا نوشتم که یکبار وست و شومیز رو خروج دادم و مسئول خیریه گفته بود این لباس عید یکی از تحت پوشش ها خواهد بود 

شما حاضری بعد شنیدن این جمله لباسی رو به سطل زباله بندازی؟

هستند کسانی که با لباس کاملا از بین رفته پادری درست میکنن و منبع درآمد دارن من اینو بدونم و لباس قابل پوشیدن رو دور بندازم روا نیست

ققنوس
ورودی سوغات حج شامل یه پلاک طلا، 3پارچه پیراهنی مردونه که چون هم جنس و طرحش عالیه برای دوخت و استفاد ...

ورودی های باب میلتون مبارکتون باشه .تا باشه از این دست ورودی ها

یادش بخیر پلاک مکه 

ققنوس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای نیازمند لباس خروجی شما لباس مهمانی حساب میشه این جمله رو دوست مادرم همیشه تکرار میکنناینجا نوشت ...

واقعا 🥲🥲🥲

من لباسام خیلی نو هستن مانتو هام اکثرا هم بیرونی هستن اینایی که دیگه نمیخوامشون 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
بله عزیزم تو شهر ما یزد عادیه اصولا سوغات حج برای افراد نزدیک خونواده پلاک و زنجیر طلا و خرید از همو ...

به به هیدواجان ، شما اهل یزد هستید چقدر عالی، بهترین دوست من یزدی هستن و من عاشقشم ، خانم ، با وقار ، مثل شما ، ایشالا همیشه سلامت باشید عزیزم 

ایشالله دخترت سلامت و موفق باشه .نه همچین تمیزم نیستم 😂😂گازمو خیلی دیر به دیر پاک میکنم 🙈اما رو ن ...

من قبل از آشپزی باید گازمو تمیز کنم حتما ، بخاطر همین خیلی تمیز کردنش راحت میشه چون چیزی رو گاز نیست که بسوزه یا سفت بشه بچسبه 

من اولین روزه که شروع کردم 😍😍😍چیزایی که دور ریختم 👇🏻دو تا کرم پودر فاسد شده ، ۵ تا رژ ، ۳ تا خط ...

ادامه اش 👇🏻

کشور وسایل آرایشی فقط ۲ تا  رژ و ریمل و سه تا لاک و یه عطر مونده با یه کرم آبرسان و مرطوب کننده و ضد آفتاب. 

بقیه اش همش دور ریختنی بود و فاسد شده 

کشو که پر پر بود الان فقط چند قلم وسایل آرایشی توش هست 😍😂کشو هم تمیز کردم اون وسایل آرایشی هم تمیز کردم و مرتب گذاشتم این  اولین قدم بود 

کشو بعدی که  کش مو  هایی که اصلا قابل استفاده نبود شونه شکسته و و کلی دستبند  و گردنبند و حتی تسبیح و  خرده ریز های الکی که فقط چون یادگاری بودن نگه داشته بودم که اصلا هم کهنه و بعضیا هم ترکیده بود کشو پر از مهره بود 

همشو ریختم دور 

دو تا کش  مو نو + دو تا دستبند خوشگل + یه شونه سالم نگه داشتم این یکی هم تمیز شد  و خلوت 😍😍

کشو سومی هم  تاپ و تیشرت و این چیزا بود که بیشتراش کهنه شده بود 

چند تاش که همیشه استفاده می‌کنم و نو هستن نگه داشتم بقیه اش که کهنه بودن انداختم 

این سه تا کشو کااامل پاکسازی شد و تمیز شد 🌱✅

😂😂😂شوهرم میگه بریز ریز اگر گفتی وسایل آرایشی ندارم من می‌دونم و تو اینا چشه که داری میریزی هنوز پ ...

پنج سال دیگ هم بخوای بخری میگه یادته پنج سال پیش ریختی رفت.... 😂جلو چشمش نریز مثل ما سیاست داشته باش وقتی نبود جمع کن و چادر گل گلیتو بپوش و برو بذار سر کوچه برگرد😁

این چادر گل گلی نماد مینیمال هاست

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
پنج سال دیگ هم بخوای بخری میگه یادته پنج سال پیش ریختی رفت.... 😂جلو چشمش نریز مثل ما سیاست داشته با ...

😂😂😂😂دقیقااا 

از شانس من امروز خونه بود 

دیگه جلوش چیزی نمیریزم دور

ولی خب خدایی خیلی به موقع این تاپیک رو دیدم 🥲🥲ما قراره اسباب کشی کنیم 

می‌خوایم بریم یه شهر دیگه 

از الان خلوت بشه خیلییی خوبه 

به خدا هر سال که اسباب کشی داشتیم دیگه مگه خونه جمع میشد 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خرده ریز ها هیچ وقت جمع نمی‌شدن 

از الان خلوت کنم دیگه اونجا راحت بشم

اگر خدا بخواد دیگه می‌خوایم خونه بخریم 🥺😍 یا بسازیم 

خروجی امروز  اتاق دوم 

یه جعبه قرآن و  دو تا چادر رنگی که استفاده ندارم و برای جهیزیه بوده . یه جفت کفش مجلسی و سه تا کیف سالم

. دمپایی حوله ای وصندل مجلسی خراب  هم دور ریخته میشه.یه پتو سنگین دو نفره که شوهرم راضی نشد اهدا کنه گفت میبرم خونه بابام اونجاداشته باشم . ) با اینکه میدونم چون سنگینه هییییچ وقت نمیندازه).. لحاف و تشک نوزادی بچه هام . شیشه شیر و پستونکهای نو . کوله پشتی کارکرده همسرم .روکش مخمل تشک و بالش که استفاده نمیشه .دو سه تا ملافه نخی که مامانم برا جهیزیه ام داده بود اما هیچ وقت استفاده نداشت برام و مامانم استفاده داره میدم به خودش.

دو تا پرده که مال خونه قبلی هستن .و دیگه نمی خوام نگه دارم . تیکه های موکت که یکیشو کف کمد دیواری پهن کردم و رختخوابهای مهمان روش چیدم . چند تیکه کوچیک موکت که دور  میریزم . دو تیکه بزرگتر باز به کمد برگشت .  راستی موکتها هم که همش مواد پلاستیکیه، قابل بازیافت هستن یا به درد بازیافت هم نمی خورن؟

دو نوع داروی گیاهی بی استفاده چند تا شیشه  مربا و یه ظرف نگهدارنده شکسته و یه صندوق میوه  از آشپزخونه خارج شد .تصور کنید چقدر جام باز شد وقتی اینا رو بیرون کردم . 

تازه دو تا کیسه بزرگ لباسهایی که قبلا جمع کردم توی عکس نیست

سلام دوستان ، من هم میخوام از امروز باهاتون همراه باشم .

البته خیلی وقت هست خواننده خاموش این تاپیک هستم . 

تا آخر این ماه برای اینکه توی هدفم برای کم کردن وسایل انگیزه بگیرم میخوام هر شب بیام گزارش بدم .

امروز بچه هام خونه مادرم هستن و همسرم هم رفتن یک سفر کاری پس چون خودم تنها هستم باید خیلی کار انجام بدم .

ان شا الله شب منتظر یک گزارش خیلی خفن باشید .

میخوام سعی کنم تا ساعت ۸:۳۰ شب که اوشین شروع میشه یک عالمه پاکسازی کرده باشم . 🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍