2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737201 بازدید | 44691 پست
من اولین روزه که شروع کردم 😍😍😍چیزایی که دور ریختم 👇🏻دو تا کرم پودر فاسد شده ، ۵ تا رژ ، ۳ تا خط ...

آفرین درود بر تو 

هر چیز اضافه ای که بعدها هم استفاده نخواهی گرد رو ببخشی کلی برکت و آرامش میاد تو زندگیت عزیزم 

برقرار باشی 😇

ورودی : بند رختی آپارتمانی که واقعا نیاز داشتم و تی قبلیم چرخشی سطل دار بود سطلش شکسته بود خروجی داد ...

جانا سخن از زبان ما می‌گویی ✌️

قبلا ها وقتی حالم خوب نبود باید یه چیزی میخریدم تا یکم آرامش بگیرم، الان با شلوغ شدن اطرافم بهم میریزم و سعی میکنم پاکسازی کنم تا حالم خوب شه. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین درود بر تو هر چیز اضافه ای که بعدها هم استفاده نخواهی گرد رو ببخشی کلی برکت و آرامش میاد تو زن ...

ممنونم عزیزم 🥰😍❤️

والا مانتو هامم نو نو هستن نه رنگ رفتگی داره نه جاییش پاره شده خیلی نو هستن به خدا 

ولی میترسم بدم به کسی ناراحت بشه 🥲

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'

خروجی ۲ عدد لامپ سوخته 

ورودی ۳ عدد لامپ 

یک قطعه از کولر پلاستیکی بود رفت بازیافت و قطعه جدید جایگزین شد 

من یک عادت دارم به ازای هر ورودی که بیاد تا یک خروجی ندم بیرون خابم نمیبره

الان اون یک لامپ اضافه اومده باید یه خروج بدم حتما همیشه هم پیدا میشه ها 

خروجی این چندروزم، یدونه مانتو که چندماه بود بهش مهلت داده بودم بپوشم واصلاتوش راحت نبودم رفت توی کیسه ی لباسای کهنه. یه چوب رختی پلاستیکی پسربزرگم شکستش. دوتاریل قطار اسباب بازی، پارچ سرویس پارچ ولیوانم که خیلیم دوستش داشتم دیروز بعداینکه شربت ریختم توش شکست🙂

لطفالایک نکنین. 
اخیش جیگرم حال اومد عالی افرین

😂😂😂شوهرم میگه بریز ریز 

اگر گفتی وسایل آرایشی ندارم من می‌دونم و تو 

اینا چشه که داری میریزی هنوز پر هستن که 

میگم فاسد شده 

😂😂😂شوهرم میگه بریز ریز اگر گفتی وسایل آرایشی ندارم من می‌دونم و تو اینا چشه که داری میریزی هنوز پ ...

جلوی شوهرت نریزی بهتره ها این موارد والا 

شوهرها اکثرا جبهه میگیرن در برابر خروج چون فکر میکنند فردا قراره جای اینا وسایل بخواهیم 

نمی‌دونند ما دیگه ورود پیدا کردیم به چرخه مینیمالیست و محال چیز اضافه وارد کنیم 

کسی که لذت کمتر داشتن رو میچشه دیگه کارش تمومه

جلوی شوهرت نریزی بهتره ها این موارد والا شوهرها اکثرا جبهه میگیرن در برابر خروج چون فکر میکنند فردا ...

اره دیگه جلوش چیزی دور نمیریزم 😂

همش میگه ایناااا پول زجر کشیده من هستااااا 

🤣

روز دوم چالش سی روزه پاکسازی

۱-روتختی

۲-ملحفه

۳-دوتا روبالشی

۴-شال

۵-مانتو

۶تا۱۰-پنج جفت جوراب

۱۱-چند تا تیکه پارچه

۱۲-پادری 

۱۳-سجاده

۱۴-تسبیح

۱۵-ماگ

۱۶-قاشق پلاستیکی

۱۷-جاکلیدی

۱۸-یه جفت کفش

۱۹-یه جفت دمپایی

۲۰و۲۱-دوتا مقنعه

۲۲-کلاه حمام

۲۳-ظرف یکبار مصرف

۲۴-دوتا کاسه ماست خوری

۲۵-دوتا پارچه آشپزخانه

۲۶-پاسماوری

۲۷- تل

۲۸-ماژیک

۲۹-قرقره نخ

با اینکه روز دومه ولی واقعا دارم به سختی خروجی پیدا میکنم چون آشپزخونه و هال رو قبل از چالش کاملا رفع انباشتگی کردم و دیگه خروجی خاصی نمونده

لباس هامون هم همینطور کامل رفع انباشتگی شده و فقط مونده کمد دیواری ها و یه سری وسیله یادگاری که رفع انباشتگی بشه

ولی بازم تا جایی که بتونم چالش رو ادامه میدم😁💪🏻

نهال🌱

خسته نباشید دوستان عزیزم؛ 

خروجی های امروز؛ 

✔️یه لگ (خیلی کهنه شده و قابل مصرف نیست، پس اول بالکن باهاش تمیز میشه بعد میره سطل زباله) 

✔️ساق دست (میره تو کیسه ی لباسای اهدایی) 

✔️یه بادگیر که قبلا تو خروجی ها اعلام کرده بودم ولی در دسترس نبود، امروز از بالای کمد آوردمش پایین(یه لک بزرگ قسمت جلوش افتاده، احتمال میدم لباسی که کنارش بوده رنگ داده) 

یه سری لباس تعمیری دارم باید سرفرصت انجام بدم  فعلا حوصله ندارم.