2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738848 بازدید | 44705 پست
سلام دوستان یه شیشه روغن زیتون دارم که مدتهاست چون عطر بو داره بچه هام دوست ندارن استفاده نشده از طر ...

روغن زیتون+زرده تخم مرغ=برای موها مناسبه.

روغن زیتون+شکر=برای اسکراب دست وپا

روغن زیتون کمک کننده برای رفع یبوست

روغن زیتون برای رشد ابروها

روغن ها برای سالاد ها وخوراک ها

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ببخشید روش شادی خانوم برای شستشو پتو چی بود

سلام ... پتو رو جایی پهن کن. نصف پتو رو تاید بریز ... بعد تا کن... دوباره نصف دیگه تاید... تا کن... این کارو انقدر انجام بده تا کاملا تا بشه ... بزار داخل تشت آب گرم یا ولرم.... چند ساعتی بمونه... با پا هم گاهی لگد مالش کن ... 

خیلی تمیز میشه ...

تاید خیلی کم بریز . ماشین باشه بهتره ... که راحت حل بشه ... ابکشی هم که معمولیه ... 

وقتی اپارتمانی بودم یکی یادم داد که خیلی واسم کاربردی بود... دیگه خونه ویلایی هم اینکارو میکردم 

سلام دوستان گل

خروجی های دیروزم چندتا ظرف شانسی تو شکلای مختلف که بچم نگه داشته بود و خروج دادم

چندتا اسباب بازی شکسته که البته اینهارو جز بازیافتی ها میذارم

چندتا جعبه اسباب بازی معمولا نگه میدارم که اگه دیگه مناسب سن بچم نبود و ساام بودن تمیزشون میکنم و مرتب تو جعبه میدم به بچه دیگه که استفاده کنه که دیگه چندتاشون خراب شدن و جعله هاشون گذاشتم بازیافت 

ساک بچه که خارجی و مارک بود و سالم چند مدته نگه داشتم بلکه استفاده کنم اما خوب دیگه به کارم نیومده این مدت فقط چندتا دونه لک کم رنگ داره نمیشه بفروشمش میذارم جزو خروجی ها درکتار چندتا لباس بچه مبفرستم به کسی که همیشه لباسهایی که استفاده نمکتیم میدیم خودشون میخوان همیشه

یه شال و دوتا تیکه از لباسام هم گذاشتم خروجی

دوتا شومیزم که درحد نو بودن با قبمت پایین فروختم تو دیوار

میوه زیاد داشتم نصفشو میبرم امروز خونه مامانم دور هم میل کنیم😋

وشدیدا جلوی ورودی هارو میگیریم و با دقت خرید میکنم

تابستون شده چندتا مهمونی و دورهمی میریم که مهمونا یکی هستن به مانتو لباس احتیاج دارم باید با دقت خرید کنم 

سلام به همگی 

فکر کنم یه سالی هست نیومدم تو این تاپیک 🫠البته با یه کاربری دیگه بودم اینجا 😅لیدی برد ...

یه مدت کلا دور بودم از فضای مینیمال بودن و تبدیل شدم به یه ماگزیمال تمام عیار 🫠

دوباره از امروز شروع میکنم ...به خصوص که الان یه خونه دستمه و میتونم خودم زندگیمو اداره کنم ،بیشتر تلاش میکنم که مینیمال باشم 😅

استارتشم با دور انداختن قوطی کرم آبرسانم شروع میشه و مایع لباسشوییایی که تموم شدن و موادی که تاریخشون گذشته و حراب شدن 🫠

🤍🩶🖤

سلام ⁦❤️⁩ 

خروجی های من تو دو هفته گذشته:

یه پستونک، مقداری شاهدونه، یه جفت پاپوش بچه، یه در نوشابه باز کن، یه ماهی تابه، یه شالم(که نمیدونم چجور سوخت) ، یه توپ کوچیک خراب، یه سر جارو برقی(اسمش چیه؟ 🤔) ، یه کارتون جای اسباب بازی، پیشبند کوچیک شده پسرم، یه گلدون کوچیک‌اضاف، دو پلاستیک بزرگ لباسهای کوچیک شده دوقلوها، یه قطعه شکسته اسباب بازی، یه ظرف سالاد و خورشت( برام کاربردی  بود به دست شوهرم شکست)، یه نمکدون هم بازم شوهرم شکوند، دو تا بشقاب دوقلوها رو پسر بزرگم‌شکوند، یه ملاقه کوچیک و چند تا چیز اضاف رو که دادیم خونه ی پدر شوهرم.

ورودی ماه گذشته: سه تا اسباب بازی خرید شوهرم  

یک کابینت خالی داریم که تند تند با لوازم  الکی پر میشد چون بسیار در دسترس بود امروز که تعطیل بودم با لوازم یکی از کابینت های بالا پرش کردم . اینجوری هرکس هرچی دستش بیاد نمی‌ذاره کابینت بالایی

یک دیس بزرگ برنج و یک سوپخوری سرویسم رو نمی‌خواستم و برای من و سبک زندگیم کاربردی نبود با خواهرم صحبت کردم قراره ببرم برای اون .فعلا این دو قلم رو گذاشتم توی اون کابینت خالی 

ققنوس

بعد یه مسئله ای ،من میخواستم کلا مینیمال بشم ،در رابطه با خوردن و غذاهایی که مینیمالن و ساده ،هم سالمن و با کمترین امکانات درست میشن ،ایده ای دارید ؟

میخواستم از شر غذای بیرون و ...خلاص بشم ولی هیچ ایده ای ندارم ...

🤍🩶🖤
بعد یه مسئله ای ،من میخواستم کلا مینیمال بشم ،در رابطه با خوردن و غذاهایی که مینیمالن و ساده ،هم سال ...

بنده ایده ای در ارتباط با غذا ندارم 

چون در غذا خوردن مینیمال هستم ( حجم کم اما مفید) اما در پخت و پز ترجیح میدم غذاهای سنتی و روزمره رو سرو کنم در کنارش ماهی یک الی دو غذای جدید 

ققنوس
یک کابینت خالی داریم که تند تند با لوازم الکی پر میشد چون بسیار در دسترس بود امروز که تعطیل بودم با ...

افرین دقیقا همون جاهایی که میگیم نقلط خطر که جای تجمع بیخود  وسایله .منم یه کمد داشتم شوهرم هر چیزی نمی‌دونست کجا بزاره میزاشت بالای کمد . حالا میخواد مته و اره باشه میخواد اسباب بازی بچه ها باشه یا خریدهایی که دستشه و نمیدونه جاش کجاست . اونو یه باکس سفید بزرگ  روش گذاشتم فقط هم برای اینکه جایی نمونه برای این کار شوهرم .و حداقل ظاهرش مرتب باشه .    

سلام ... پتو رو جایی پهن کن. نصف پتو رو تاید بریز ... بعد تا کن... دوباره نصف دیگه تاید... تا کن... ...

چقدر خوب حتمااا امروز یکی میشورم  چهارتایی نشسته دارم ک باید بشورم قبل اومدن مهمانام ممنون از راهکارت

امروز پاتک زدم به اسباب بازی ها و وسایل دخترم . یه کیسه متوسط اسباب بازی خراب یا بی استفاده جمع کردم .

مداد رنگی های کوچولو موچولو هم زیاد داره نمیدونم از اون مدادگیرها براش بخرم یا ارزش نداره و دور بریزم  

امروز مهمانهای ما رفتند... 

خونه نیاز به مرتب شدن داره... دوتا بیست دقیقه کافیه ... جارو هم با همسر هست...

ناهار امروز اضافات غذای دیشب هست...

داخل آشپزخونه یک میز تک داریم... وقتهایی که مهمان داریم ظرفهای مهمان و لیوان ها رو اونجا میچینم و دیگه بعد از هر وعده داخل کابینت نمیزارم... خیلی کارساز هست برای من... الان فقط نیاز هست که داخل کابینتها چیده بشن... و میز خالی بشه ...

بطری های دوغ و نوشابه و... هم یکجا میزارم روی خزانه همسایه...

حمام و سرویس هم تمیز هست .

دو بار نیاز به روشن کردن لباسشویی داریم.

ورودی ها رو هم تا چند روز آینده مینویسم و اینجا میگم.