2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738627 بازدید | 44700 پست

[QUOTE=346598485]خواهش میکنم گلم  خوشحال میشم اگه بلد باشم بتونم کمکی بکنم عزیزم[/QUOTE

روغنایی که دارم ایناس 

شتر مرغ . زیتون و عسل . روغن بچه

روغن مورچه . هسته البالو

کندش . کرچک . خراطین .شیرین بیان .

البته همشون ظرفای کوچولو کوچولون ولی خسته شدم دیگه ازشون 

کدوم واقعا کاربردیه نگه دارم بقیه رو بندازم؟

سلام خوبید من امسال دستمال خرگوشی و گلدار رو ۲۰ ت خریدم من تهران هستم تازه بازار متری ۱۶۰ تومن میفرو ...

چه خوب خریدید،من زیاد قیمت‌ها دستم نیست اینا دستمال‌های کره ای هستن،عمرشون خیلی زیاده،دوتا هم قبلا مادرم داده بود بهم هشت ساله استفاده مداوم دارم ازشون اصلا نه بد رنگ شدن نه خراب،خیلی موندگارن

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=346598485]خواهش میکنم گلم خوشحال میشم اگه بلد باشم بتونم کمکی بکنم عزیزم[/QUOTEروغنایی که دا ...

روغن برای مالش بدن عالیه دور نریز حیفه بدن و گرم میکنه

فقط این👇🏻 روغن ها کاربردشون متفاوته و مالشی نیست

مورچه برای موی زائد

هسته البالو برای لایه برداری پوست و برای جوش

خراطین حجم دهی

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
آفرین عالی شده کدبانو🪻

هیدوا خانم یک سوال داشتم ازتون. اگه اشتباه نکنم چند وقت پیش گفتین که جوراب سیلیکونی هدیه گرفتین

میشه بپرسم سایز پاتون چنده و آیا راضی هستین؟

من پاهام به موکتمون حساس شده و پوستش کنده میشه شنیدم این جوراب خوبه اما سایزش به هر پایی نمیخوره اگه تجربتون و بفرمایید ممنون میشم😍

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام دوستان یه شیشه روغن زیتون دارم که مدتهاست چون عطر بو داره بچه هام دوست ندارن استفاده نشده از طر ...

برای ماساژ بدن یا تمیزی وسایل و ظرف های چوبی میتونید استفاده کنید.