سلام دوستان😍چند روزی بود که دل و حوصله ی تمیزکاریه خونرو بصورت اساسی نداشتم و به خودم سخت نگرفتم! تا دیروز که بالاخره به لطف خدا اگرژی لازم برای برق انداختن خونه رو پیدا کردم🥰✨️
اول از همه وسایل های بالای کمد دیواریا رو آوردم پایین و چک کردم تا مجدد رفع انباشتگی بشه🤤👌🏻(عکس خروجیامو میزارم)
هر کدوم که نو بود و استفاده نمیکردم گذاشتم بعنوان هدیه تقدیم کنم! هر کدوم که جزو لوازم خونه بود مثل قابلمه روحی سایز بزرگ و کفگیر ملاقه ی بزرگ و پرده زبرا که به کارم نمیومده و گذاشته بودم بالای کمد دیواری رو آوردم پایین تا انشالله بفروشم!
وسیله هایی که برای خونه باغ هست هم کناره هم گذاشتم تا فعلا جایی بیرون از خونه بزارم که بعد آماده شدن ببرم!
بشقاب دم دستی رو چون یک سرویس ۶ نفره بشقاب چینی بود همشو باهم گذاشتم برای وسایل خونه باغ و برای استفاده دم دستی تو خونمون دوتا بشقاب چوبی داشتم به همراه یک ظرف کوچیک چوبی که استفاده کنیم!
یک سینی صورتی استیل و یک چاقو صورتی رو گذاشتم تو وسیله های خونه باغ و جایگزین چاقو صورتی یدونه چاقو آبی گذاشتم برای استفاده روزمره...
یک بشقاب خورشت خوری سفالی لب پر شده بود و کاملا واضح بود به همراه یک دستمال آشپزخونه که سوراخ شده بود خروجی گذاشتم!
شامپو ضدقارچ کمی مونده بود که تو ظرف شامپو ی دیگه خالی کردم و ظرفش خروجی شد!
یک کاتر که هم کند بود هم تیغش از جاش در اومده بود و استفاده ای نداشتیم خروجی گذاشتم!
یک قالب سیلیکونی و ۲ تا قالب عروسکی برای شیرینی پزی که تا حالا هیچ استفاده ای نکرده بودم گذاشتم برای دوستم ببرم اگه نخواست خروجی میزارم!
اسفند دود کن هم خراب شد و خروجی شد!
ترازوی بزرگ تو خونمون داشتیم که برای همسرم بود و بردیم خونه ی مادر همسرم!
بخاریشونم که خونمون بود به همراه ظرفای غذا تحویل داده شد!