2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739025 بازدید | 44705 پست
یه بلاگر گفته بود به مایع ظرفشویی سرکه و نمک اضافه کنید منم اینکارو کردم.... اخ اخ ... انقدر بدم اوم ...

یه تیکه کوچیکشو با پد لاک پاک کن امتحان کنید شاید پاک کنه 

من یه کیف پول خریده بودم روش برچسب قیمت چسبیده بود وقتی کندمش جاش موند با اسپری و چند منظوره و... نرفت یه دفعه گفتم بذار با لاک پاکن امتحان کنم دیدم قشنگ پاک کرد 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه بلاگر گفته بود به مایع ظرفشویی سرکه و نمک اضافه کنید منم اینکارو کردم.... اخ اخ ... انقدر بدم اوم ...

روغن مایع برا کندن برچسب شیشه هام هم خوبه ..من اینجوری تمیز میکنم رد چسبو

صبا هستم 

سلاااام😎 یه لیست بلنددد بالاا خروجی دارم بعد مدتهاا

همرو مینویسم یه جا میفرستم شماهم مث من حالتون خوب بشه

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 

امروز پاکسازی دوتا از کشو های کمد انجام شد✅

خروجی ها

دستمال عینک

قوطی خلال دندون/خلال دندون ها رو ریختم تو بانکه شیشه ای

شوت رژگونه

2 تا قاب گوشی مادرم/جایگزین داره

2 تا سنجاق مویی که گشاد شده بود 

کیف عینک که پاره شده 

قوطی گوش پاک کن /گوش پاک کن ها رو ریختم تو استند مخصوص

پیاله یکبار مصرف که توش وسیله میذاشتم

دستبند خودم که یکم زبر بود به دست کسی میخورد طرف دردش میومد، وگرنه برای خودم ازاری نداشت

استند گوشواره

دو جفت سنجاق تق تقی

اکسسوری های من در حال حاضر( سه تا گردنبند معمولی. یک گردنبند مجلسی. سه تا دستبند معمولی. دوتا دستبند مجلسی. 6 جفت اکسسوری مو. 8 انگشتر. 8 جفت گوشواره) 

کلاه رنگ کشش شل شده بود

کیسه پارچه ای که پوسیده بود

ماسک ورقه ای استفاده کردم/هنوز دوتا مونده

❎راجب مسئله خرید اشتباه بگم که من قبلا عادت داشتم از وسیله هایی که استفاده میکردم چندتا اضافی میخریدم به دلایل(قیمت مناسب، کیفت خوب، ترس از عدم موجودی در بازار)  یکی از این خرید های اشتباه همین ماسک ورقه ای بود که چون روی پوستم تاثیر خوبی داشت من یهویی 10 تا همزمان خریدم که برای مهمانی ها استفاده کنم /اما چون تنبلی کردم و هم تاثیر موقت داشت خریدش برای من اشتباه بود

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام 

من امروز از ظهر خونه مامانم بودم برای پاکسازی و تمیزکاری طبقه دومشون بسلامتی خواهرم دیروز کنکورشو داد امروزو ازم خواسته بودن کمکشون کنم

طبقه دومو حسابی تمیز کردیم و کلی کتاب خروجی شد یه سمت قشنگ کاملا خلوت شد فقط مونده وسایل های من که خدا کنه بزودی اسباب کشی کنم هم خونه مامانم خلوت و مرتب بشه هم خونه زندگی من ❤️

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام من امروز از ظهر خونه مامانم بودم برای پاکسازی و تمیزکاری طبقه دومشون بسلامتی خواهرم دیروز کنکو ...

ب سلامتی

تراز اردیبهشتش خیلی خوب بوده که بدون اومدن جوابا کتابارو رد کرده؟

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 
ب سلامتیتراز اردیبهشتش خیلی خوب بوده که بدون اومدن جوابا کتابارو رد کرده؟

بله خداروشکر

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

ب سلامتیتراز اردیبهشتش خیلی خوب بوده که بدون اومدن جوابا کتابارو رد کرده؟

بله خداروشکر

بله خداروشکر

خداروشکر

خواهر و برادر منم کنکوری بودن خداروشکر ترازشون خیلی خوب بود گفتن کتابارو اهدا کنیم من گفتم فعلا نه

خداروشکرخواهر و برادر منم کنکوری بودن خداروشکر ترازشون خیلی خوب بود گفتن کتابارو اهدا کنیم من گفتم ف ...

ماهم دسته بندی کردیم یه تعداد که کتابهای درسی بود بهمراه جزوه ها و کتابهایی که چاپشون برای سه چهار سال پیشه به ضایعاتی می‌فروشیم 

یه تعدادشون بخشیدنی

یه تعداد هم می‌ذاره دیوار بفروشه

خروجی ۲تا پلاستیک پر از وسایل و اسباب بازی بچه گونه+چند کتاب داستان بچه گونه(واسه بچگی خواهرزادم بود)+یک کوله پشتی کج نو+۱جعبه مدادرنگی ۲۴ رنگ+۱دفترچه نقاشی بزرگسال+۱کیف پول تقریبا نو

۱سبد دسته دار پیک نیک+۱لگن لیمون+۲تا تشت کوچک+۲تا آبکش+۱ریسه چراغ رنگی

اهدا کردم تا برسه به دست افرادی که نیازشون دارند.

ورودی یک شلوار راحتی جنس خوب که نیازم بود

مقداری الوچه که یکی از شاگردام زحمت کشید آورد🌸برای امواتش فاتحه دادم‌.

سلام عزیز میشه بگید اینه و شمعدون تون چه مدلیه؟ چند سال هست ازدواج کردید؟ چه جوری مدید خروجی؟ منم خ ...

من ۱۰ ساله ازدواج کردم

اینه شمعدونم مدلش خیلی ساده و مینیمال بود،

راستش تصمیم داشتم بزارم دیوار بفروشم منتهی گفتم اگه برسه به دست کسی که منو دعا کنه بیشتر خوشحال میشم، تو یه گروه خیریه عضوم اکثر وسایل بدرد بخور رو اونجا تحویل میدم.